Proto si říkám jestli už někomu nějak blbnul Optic,protože už fakt nevím co by mohlo být špatně.
První letadlo bylo Omega 2-měl jsem s ním nalétaných asi 30 startů ,letadlo bylo zpracováno čistě , precizně - kovové vidličky atd. Jeden start se mi stalo že jsem letěl jen asi 8m nad zemí na plný plyn a letadlo najednou šlo trochu dolů , tak jsem potáhl výškovku , jenže se nic nestalo.Lětěl jsem kousek od sebe (asi 50m) a letadlo dopadlo asi 30m ode mě. Pád byl pod úhlem cca 40 stupňů.Baterky jsem měl i v RX i v TX plně nabité , serva dobře uchycené. Po dopadu jsem objevil že prasklo táhlo výškovky zrovna v tom závitu , ale jestli se to stalo před havárií nebo po - to už nikdo nezjistí.
Druhé letadlo byl Giles na ZDZ 40 , situace vypadala úplně stejně , letěl jsem v jiném místě asi 70metrů od sebe a letadlo najednou přestalo řídit , dopadlo to úplně stejně jako s Omegou - s tím rozdílem že Giles je totálně na sračku.RX a TX jsem před tímto startem nabíjel. NAVÍC v Gilesovi byla výškovka na 2 části řízená 2 nezávislýma servama , takže kdyby praskl náhon jednoho tak by to reagovalo alespoň to druhé.Přijímač tam byl jiný Omega měla HFD08RD , Giles měl HFD08R0 .V obou letadlech byly akumulátory SANYO 5čl . 1800 SCE , které neměly víc jak 10 cyklů.
Pád je vždy takový že to najednou nejde řídit - žádné kopnutí , zacukání-nic , jen ztráta kontroly a letadlo zůstalo v posledních výchylkách v jakých jsem to měl ještě pod kontrolou.
Opravdu nevím jestli je toto dílo velké náhody a smůly , nebo jestli to mohl zavinit Optic.
Nejhorší je že jsem tím přišel o 2letadla:cry: