Výběr EPP Akrobata
Re: Výběr EPP Akrobata
Souhlasím s Tomášem RS je super !!!! 
Tak som sa rozhodoval medzi RS a SU-29. Teda RS bude lepšia voľba? SU sa mi trošku viac páčilo ale keď je RS vhodnejší tak asi beriem ten. Tak asi by som sa mal pustiť do objednávky 
Je to velmi podobné
Sám jsem měl Sučko, Yaka 55 a 1,2mRSo, lítal jsem i s 1,2m Sučkem. Osobně mi asi nejlépe vyhovovalo SUčko. Ale je to dost o osobních preferencích a vkusu.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Čiže nie je v tom nejaký zásadný rozdiel? Bude to môj prvý akrobatický model tak by som nechcel šliapnuť vedľa. Nespravil by som teda chybu keby som zobral to Súčko? Nebude o proti RS o nič horšie? Ešte keby som nebol taký nerozhodný. 
Rozhodně to nebude horší letadlo !!! jak SU tak RS jsou bezvadná letadla a záleží jen na vlastní volbě( určitě to ani jedním neskazíš !!!) 
Ja chcem 1.2 metrove EPP. Pacil sa mi Telink YAK 55, lebo perfektne drzi v nozaku a krasne visi. Ale potrebujem lietadlo co ma vacsie kridelka. Viete mi niekto poradit co od rc-factory bude lepsie v nozaku: SU alebo SBach (cize RS) ? Mal som SU 1m a pri viseni to tancovalo trocha vela (mozno 1,2 m bude stabilnejsie?) a ten nozak bolfajn ale dost high alfa, mne sa viac paci ked nemusi byt cumak tak zdvihnuty. Ale kazdemu sa paci cosi ine..
RS má vyšší trup a tak i lépe letí nožový let (jestli nechceš mít v noži tak naklopenej čumák tak přidej plyn a uvidíš jak to poletí
)
Diky, konecne prvy nazor. Aj mne sa to tak zda, takze zatial u mna vitazi RS.
Zaujimave koko ludi hlasuje za najlepsi 3Dcko, ale iba ty si mi zatial vedel dat porovnanie RS a SU.
Zaujimave koko ludi hlasuje za najlepsi 3Dcko, ale iba ty si mi zatial vedel dat porovnanie RS a SU.
- pikus 1
- Kontaktovat uživatele:
rafa242 píše:Čiže nie je v tom nejaký zásadný rozdiel? Bude to môj prvý akrobatický model tak by som nechcel šliapnuť vedľa. Nespravil by som teda chybu keby som zobral to Súčko? Nebude o proti RS o nič horšie? Ešte keby som nebol taký nerozhodný.
Zásadní rozdíl v tom není.
Můj názor je ten, jestli vybereš to nebo ono z výše jmenovaných, tak rozhodně chybu neuděláš a rozdíl jako začátečník by jsi stejně nepoznal...
Tady ty éra jsou "pouze" o rukou....
K létání nepotřebuji mít v dosahu trafostanici...