... pokud nemá nádrž přímo v těžišti - tak máTomasC píše:Model mění těžiště pro ještě větší obratnost do některých obratů. S vyčerpáním paliva to nemá souvislost.
Modelář s hudebním talentem
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Modelář s hudebním talentem
Tezko se soudi, co komu muze sedet za styl a zanr, ale myslim, ze s tim co Havlovi hraji na pohrbu musi byt snad kazdej spokojen. 
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Lubor píše:... pokud nemá nádrž přímo v těžišti - tak má
Byl jsem u prvních letů tohoto stroje a proto VÍM proč to tam Dan dával. Primárně jde o posun těžiště ještě více DOZADU.
.. ale tohle já ti přece nevyvracímTomasC píše:Lubor píše:... pokud nemá nádrž přímo v těžišti - tak má
Byl jsem u prvních letů tohoto stroje a proto VÍM proč to tam Dan dával. Primárně jde o posun těžiště ještě více DOZADU.
na ČT 1 je momentálně to z jiného ranku.
- Davidus007
.....opravdu paradni letecko/hudebni vykon 
Byl jsem u prvních letů tohoto stroje a proto VÍM proč to tam Dan dával. Primárně jde o posun těžiště ještě více DOZADU.[/quote].. ale tohle já ti přece nevyvracím[/quote]
mno jinak už sem to viděl i u elekter :d takže tak ...
jestli se nepletu tak mi říkal že to docela i dost pomáhá ve visu ...
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Zobcovú flautu mám ukončenú, klarinet som nechal pol roka pre ukončením /chodil som naň 5 rokov ak si dobre pamätám, asi 2 roky bicie nástroje. V 1989 sme sa presťahovali a už sa mi nechcelo dochádzať autobusom do hudobnej školy, tak som to nechal. Tie bicie ma bavili najviac a aj mi je za nimi najviac ľúto...
- Daniel Krob
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím a preji vsem stastne Vanoce.
Pisen Co bude dal ..je jiz na CD Motyl z roku 2000, ted ale pripravuju na rok 2012 CD s novou kapelou a natocili jsme ve studiu 5 skladeb vcetne Co bude dal...v rockovejsim podani. Shodli jsme se , ze ji venujeme VH a tak se stalo.
Tady je jeste jedna skladba z prave vydaneho CD Rockove Vanoce 2.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2fHi6GaB_Q8[/youtube]
Daniel
Pisen Co bude dal ..je jiz na CD Motyl z roku 2000, ted ale pripravuju na rok 2012 CD s novou kapelou a natocili jsme ve studiu 5 skladeb vcetne Co bude dal...v rockovejsim podani. Shodli jsme se , ze ji venujeme VH a tak se stalo.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2fHi6GaB_Q8[/youtube]
Daniel
robotmz píše: asi 2 roky bicie nástroje. V 1989 sme sa presťahovali a už sa mi nechcelo dochádzať autobusom do hudobnej školy, tak som to nechal. Tie bicie ma bavili najviac a aj mi je za nimi najviac ľúto...
Víš s kým se nejvíc kamarádí hráči na bicí? S muzikantama
Daniel Krob píše:Zdravím a preji vsem stastne Vanoce.
Daniel
No, vidím, že invence tvůrcům klipů nechybí.
Pokusím se trošku vysvětlit proč mi to nepřišlo vhodné,kdo pamatuje předrevoluční hudební scénu,tak si asi velice dobře pamatuje,že se dělila na povolené a zakázané-nebo nevítané kapely a muzikanty-většinou ve svých textech něco zdělovali,naznačovali-snažili se posluchačum něco zdělit-třeba že v tom v čem žijí není uplně normální,podle svých možností bojovali proti režimu a snažili se stáhnout k pocitu nespokojenosti i své posluchače.Pokud je nezakázali hned,minimálně měli zakázano hrát v Praze a o větších sálech řeč být nemohla vubec.
no a pak tu byli kapely,co zpívali holkám zamilovaný písničky-vyprodané veliké sály.
zjednodušeně-revoluce spojená s Havlem mi mimo jiné přinesla možnost jít si do sportovní haly místo sklupiny Kreyson-Citron-Damiens,poslechnout třeba KIss
Také jsem hrával-bavilo mě to,ale problém byl s texty,pokud nemá někdo básnické střevo,jsou to opravdu slátaniny´,já přestal hrát a źpívat blbosti,ale nechci je ani poslouchat od jiných,toho už bylo dost.
spojení-Havel a Kreyson mi přije velice neštastné-absolutně nesmyslné,přestože si klidně na nějaké diskotéce na nějakou jejich pecku zatrsám,to ale i na Michala Davida.
Mě to spíš smrdí zviditelněním-připomenutím že ještě hraji,nežli nějakým věnováním z hlubokého zármutku nad Havlovým odchodem.
no a pak tu byli kapely,co zpívali holkám zamilovaný písničky-vyprodané veliké sály.
zjednodušeně-revoluce spojená s Havlem mi mimo jiné přinesla možnost jít si do sportovní haly místo sklupiny Kreyson-Citron-Damiens,poslechnout třeba KIss
Také jsem hrával-bavilo mě to,ale problém byl s texty,pokud nemá někdo básnické střevo,jsou to opravdu slátaniny´,já přestal hrát a źpívat blbosti,ale nechci je ani poslouchat od jiných,toho už bylo dost.
spojení-Havel a Kreyson mi přije velice neštastné-absolutně nesmyslné,přestože si klidně na nějaké diskotéce na nějakou jejich pecku zatrsám,to ale i na Michala Davida.
Mě to spíš smrdí zviditelněním-připomenutím že ještě hraji,nežli nějakým věnováním z hlubokého zármutku nad Havlovým odchodem.
- Earl
- Kontaktovat uživatele:
robotmz píše:Zobcovú flautu mám ukončenú, klarinet som nechal pol roka pre ukončením /chodil som naň 5 rokov ak si dobre pamätám, asi 2 roky bicie nástroje. V 1989 sme sa presťahovali a už sa mi nechcelo dochádzať autobusom do hudobnej školy, tak som to nechal. Tie bicie ma bavili najviac a aj mi je za nimi najviac ľúto...
Ti docela závidím, já vlastním absolutní hudební hluch.
Milan Nes píše:Lubor píše: "TomasC"Byl jsem u prvních letů tohoto stroje a proto VÍM proč to tam Dan dával. Primárně jde o posun těžiště ještě více DOZADU... ale tohle já ti přece nevyvracím
... míchá se tu záměr konstruktéra s mechanikou letu. Nikomu nevyvracím, že původním záměrem autora bylo posunout těžiště co nejvíce dozadu s cílem získat obratnější letadlo a bez nutnosti přistát z něj zase udělat hodný éro posunem těžiště dopředu.
reagoval jsem na toto:
TomasC píše:Model mění těžiště pro ještě větší obratnost do některých obratů. S vyčerpáním paliva to nemá souvislost.
takto
Lubor píše:... pokud nemá nádrž přímo v těžišti - tak má
vyčerpáním paliva z nádrže, která není v těžišti se mění hmotnost v daném místě, která na příslušném rameni vytvoří dodatečný moment, který musíš kompenzovat (jestli je to tím, že dáš pačku ovládání výškovky trochu jinam nebo posouváš nějaké závaží uvnitř trupu, to je v podstatě jedno a výsledek bude stejný) ... a za tím si stojím.
pokud už posunuji za letu těžiště,tak snad i s ohledem na vyčerpané palivo pokud není nádrž v těžišti.Možná je jen na pováženou,jestli na jedné straně postavit co nejlehčí model a na druhou stranu do něj následně vepchat nějaké závaží na posunování -jde i o váhu celého mechanizmu,posunovat se mohou i baterie,které tam beztak musí být.Nic moc mimo ploché vývrtky si myslím že by nebylo uřiditelné i bez toho posunování-to ovšem jen teoretizuji.Rozhodně je tam nějaká váha navíc,ale třeba to nevadí.