Helimaniacs Team Brno III
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Helimaniacs Team Brno III
Ja jdu hned TED ! ! ! 
Ja ted prijel. Oslavil jsem stedry den na DP luxusnim zapichnutym tic-tockem.
To je tak, kdyz je clovek zvyklej na lenosny baterky, kdy se helina sotva vlece a pak mu "kamarad"
proda baterky s dablem v clanku. Ted nevim co je prednejsi. Jestli zenu necham v kuchyni varit stedrovecerni veceri
nebo jestli zaberu stul na opravovani abych zitra byl Ready.
Ja vim, zvitezi ta druha varianta.
To je tak, kdyz je clovek zvyklej na lenosny baterky, kdy se helina sotva vlece a pak mu "kamarad"
proda baterky s dablem v clanku. Ted nevim co je prednejsi. Jestli zenu necham v kuchyni varit stedrovecerni veceri
nebo jestli zaberu stul na opravovani abych zitra byl Ready.
Ja vim, zvitezi ta druha varianta.
2 kousky a super? Komu tady lzes... stalo za houby co?
Ja jedu zitra a na 3 kousky
Zítra v kolik ?
Dnes jsem jen zavrčel 1 kousek v parčíku za domem .
Všem Helimaniacs a spřízněným duším krásné vánoce se spoustou náhradních dílů pod stromečkem
a těm nejhodnějším snad i nový vrtulníček

Dnes jsem jen zavrčel 1 kousek v parčíku za domem .
Všem Helimaniacs a spřízněným duším krásné vánoce se spoustou náhradních dílů pod stromečkem
a těm nejhodnějším snad i nový vrtulníček
psena píše:2 kousky a super? Komu tady lzes... stalo za houby co?![]()
Zavist .....
No jo no 
Nástup na DP v 11:00. Kávu sebou 
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba
JJ
je tam krasne 
prtka píše:Nástup na DP v 11:00. Kávu sebou
Jedu
Taky prijedu na dva kousky 
Hoj, tak doufám, že jste měli bohatého ježíška se spustou ND, které snad nebudou do budoucna potřeba
A štastnej novej rok 
scaly píše:Hoj, tak doufám, že jste měli bohatého ježíška se spustou ND, které snad nebudou do budoucna potřebaA štastnej novej rok
I tobe vse nejlepsi. Sakra ja te snad privolal. Zrovna dnes jsme se o tobe s Digisem bavili.
Penax píše:scaly píše:Hoj, tak doufám, že jste měli bohatého ježíška se spustou ND, které snad nebudou do budoucna potřebaA štastnej novej rok
I tobe vse nejlepsi. Sakra ja te snad privolal. Zrovna dnes jsme se o tobe s Digisem bavili.
Dík. Drbny