Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
pepin píše: blbost,čím dřív přestaneš tím líp s tou muzikou je pitomý si šmrdlat něco jen doma,k čemu a proč,taky jsem blbnul a fakt mě to bavilo-brnkat si doma
Nevim já rozhoně blbě nehraju a to jsem samouk, no úplně ne no, ale v hudební škole jsem nikdy nebyl, ta člověku to hraní dokáže zhnusit... je fakt, že noty znám na gymplu máme učitele na hudebku, nějakýho dirigentu, hroznej magor James Hetfield je taky samouk a kde teď je...
... v prdeli ... všetko raz skončí, takisto ako obdobie "metaliky"...
cilek píše: Hloupě generalizuješ, ale z toho vyrosteš.
Myslim, že ne nemyslel jsem všechny;-) Ale ještě jsem neviděl 40 letýho chlapa co by čmáral sprejem na novou omítku. Bohužel nejsi u zdroje, kdyby jsi jen viděl co za prasárny dělají moji bývalý i ninější spolužáci, tak by jsi se z toho zbláznil, ještě horší by bylo, kdyby jsi měl doma takovýho Fiedlera, to by jsi se rozvnou oběsil, nebo ho zabil...
Myslím si, že lidé by měli chodit bosi, je to mnohem zdravější. Například já když se ráno vzbudím obutý, tak mě bolí hlava...
TAk já zas hraju na takovou krávu http://www.youtube.com/watch?v=1xfVMfYc ... re=related .Nevím ,jak to je kvalitní ,nemám tady repráky teď ,ale aspoň vidíte ,jak to vypadá . Podle obrazu to vypadá ,že to ten borec moc neumí,tak sem nahodím zitra něco .M.
Tak jsem z jižní Moravy a tady hrává cimbálka co chvíla ,chodíval jsem se dívat a cimbál z tama byl největší kráva a když se do něho prásklo ,tak byl nejhlasitější ,tak jsem si ho vybral a začal jsem chodit na základní uměleckou školu .Jinak jsem to měl v krvi ,protože taťka i brácha mají každý svoji cimbálku a mamka zpívá . http://www.youtube.com/watch?v=df9gHt3j ... re=related ten tlustej je sakra dobrý !
Neznám ,ale bude suprovej .Byl i v televizi ,cigán no.Cigáni jsou nejlepší ,ten kluk cvičí 3-5hodin denně !!! Na tom videu je točenej ,když hrál 3 rok ,já hraju teďka čtvrtým rokem a teprv teď se mu dokážu vyrovnat .M.