Caute tak som zase nasiel jedno video...Myslim si ze to bolo dost riskantne este k tomu to ani nevie ovladat no Ved posudte sami ... http://www.youtube.com/watch?v=OeTDaWf6fps&mode=related&search= Na konci tam este vyleje palivo...
Su to debili.Nechapem ked niekto crashne lietadlo zacne sa smiat...Skor by mi to bolo luto
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
no nevim - me to teda neprislo, ze to udelal schvalne...
zkratka to s tim neumel a neudrzel se na silnici - to uz se mi take stalo mockrat, ale proc ten kram bouchnul to je mi zahadou
j3nda píše:no nevim - me to teda neprislo, ze to udelal schvalne... zkratka to s tim neumel a neudrzel se na silnici - to uz se mi take stalo mockrat, ale proc ten kram bouchnul to je mi zahadou
Ked to nevie naco tam leze.okolo prechadzali auta.On sa este zacal smiat a chceli to podpalit alebo co s tym isli robit...Ja viem ze obcas to niekto neudrzi ale ked to neviem nelezem niekde kde budem ohrozovat ludi
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
ja to pochopil tak, ze vrtulnikar chtel zkusit letadlo, to ze startovali ze silnice me zase tolik neprekvapuje, da se to pokud neni moc pouzivana, kouknes se jestli nic nejede a letis , jen pristavat je lepsi jinam
ale to je fuk, me spis zajima proc ten kram bouchnul, vzdyt prisel jen o kridlo, motor si skoro ani neskrtl
chtel jsem zkusit benzinovej motor, ale tohle me ponekud odradilo
j3nda píše:ale to je fuk, me spis zajima proc ten kram bouchnul, vzdyt prisel jen o kridlo, motor si skoro ani neskrtl
Na zacatku myslim rika ze to ma "full tank and RESERVE. A tomu se silene chechtaji. Navic tohle nevypadalo ani moc jeko vybuch benzinu jenom tak-spis jako nadobka odpalena zevnitr. Normalne je to pomalejsi, kdyz ma nadoba diru. Ze by reserve bylo palivo pro neco jineho?
Jiří V. _________________35MHz, kanál 62
Being drunk is feeling sophisticated without being able to say it.