Pokračovací 3D
- Vojc29
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pokračovací 3D
Spíše záleží jestli se chceš někam i pohnout a pak rozhodně nevol kompromis! Jen můj názor na věc Extra MX je už docela odolná větru samozřejmě s mírou ale je to už opravdu hodné a dobře lítající letadlo a při troše cviku i dost přesné!
Graupner/SJ MZ 24 , PA CZ , VA models CZ , SU-26MM Hangar 9 2,5m
- maroslong
- Kontaktovat uživatele:
Malý Sebart SU 29S mám už tuším tretí rok, ešte sú u nás na letisku dve Katany od toho istého výrobcu v tej istej veľkosti. Lieta to podľa mňa veľmi dobre, dimenzované mi to pripadá tak akurát, letovo sa to chová (pocitovo) ako keby to bolo o triedu väčšie. Problém s podvozkom ešte nikto z nás nemal, hoci máme trávnatú dráhu a všetci majú originál nespevnený podvozok s papučami. Servá tam máme všetci obyčajné Hitec HS-65HB, motory dvaja Scorpion a jeden Hacker, regulátory a baterky rôzne. 1,5m je ale lepšia voľba (a viac ešte lepšia).
-
kaubojjohn
Maro: Díky za "recenzi" .Teďka jsi mě nahlodal k tomu Sebovi.Větší nechci ,nejsou prachy .I přes vyšší váhu to teda letí dost dobře?A jaká je kvalita zpracování ?
maroslong píše:Malý Sebart SU 29S mám už tuším tretí rok, ešte sú u nás na letisku dve Katany od toho istého výrobcu v tej istej veľkosti. Lieta to podľa mňa veľmi dobre, dimenzované mi to pripadá tak akurát, letovo sa to chová (pocitovo) ako keby to bolo o triedu väčšie. Problém s podvozkom ešte nikto z nás nemal, hoci máme trávnatú dráhu a všetci majú originál nespevnený podvozok s papučami. Servá tam máme všetci obyčajné Hitec HS-65HB, motory dvaja Scorpion a jeden Hacker, regulátory a baterky rôzne. 1,5m je ale lepšia voľba (a viac ešte lepšia).
Presne to je aj moj nazor, mal som aj 1,5 m vtej velkosti uz pre mna osobne bola lepsia ef extra 1.5m, sebart bol uz dost autobus, extra je do autorotacnych obratou zivsia atd, ale to uz sem nepatri.
Extra 300 60´ EXP Extreme Flight , Thunder 3D Krill 1,92, S-BACH 342 29% RC-PILOT 2,2m
-
kaubojjohn
Asi bych do toho narval taky Scorpiona ,to je rozumná kvalita:cena.Napsal jsem tomu týpkobi ,co to inzeruje na tom modelbazaru,snad to výjde...Co byste do toho narvali vy ? 
ved je to osadene komplet.
Extra 300 60´ EXP Extreme Flight , Thunder 3D Krill 1,92, S-BACH 342 29% RC-PILOT 2,2m
-
kaubojjohn
To jo ,ale chtěl bych si to osadit sám...Že bych to od něj vzal bez vybavení...
preco? za tie prachy....
-
kaubojjohn
Myslíš ,že to je za dobrý peníze ?
kaubojjohn píše:Myslíš ,že to je za dobrý peníze ?
ved to predava za cenu holleho modelu, ved si spocitaj co stoji axik a jeti regl.Serva tam neuvadza, asi zabudol ked napisal ze komplet, motor 80E,regulator cca 120E a 4 serva po 20 je 80E, takze ak by tam boli serva. mas tam spickovu vybavu v hodnote 280ero zhruba zadarmo.
-
kaubojjohn
Už to tam čtu ,byl jsem z mobilu a nějak se mi to tam neobrazilo ta vybava...To je celkem slušný teda...Zkusím se sním domluvit.Díky .L.Bily píše:kaubojjohn píše:Myslíš ,že to je za dobrý peníze ?
ved to predava za cenu holleho modelu, ved si spocitaj co stoji axik a jeti regl.Serva tam neuvadza, asi zabudol ked napisal ze komplet, motor 80E,regulator cca 120E a 4 serva po 20 je 80E, takze ak by tam boli serva. mas tam spickovu vybavu v hodnote 280ero zhruba zadarmo.
Já osobně jsem udělal veliký pokrok v létání s Katanou S 30E od Sebartu ale ted bych možná volil Yaka 55 od GB-Models
-
kaubojjohn
Třicítkové Sučko bude snad taky ok ? 
Honza.V píše:Já osobně jsem udělal veliký pokrok v létání s Katanou S 30E od Sebartu ale ted bych možná volil Yaka 55 od GB-Models
ale yak gb minimalne 5s a zadanie bolo 3s
Dělá pilot-rc něco takového v takovém měřítku ? 
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )