křidélka na RX 4CH ??
křidélka na RX 4CH ??
Zdravím, chtěl bych se zeptat potřebuju zapojit v modelu křidélka na dvě serva, mam jen 4kanal příjmač. A u GRAUPNERA je prvni servo kridélek na druhem kanalu a druhé servo na 6kanalu. Jde to nejak zkombinovat na přijmač s 4 kanály. Osazení 1xregulátor/1xvyskovka/2xkridelka. Nebo musim koupit 6CH TX??? Děkuju za radu ...... 
Naposledy upravil(a) PeT dne pon 30.07.2007 8:29, celkem upraveno 1 x.
Co máš za radio?
Pokud zakážeš ovladač směrovky nebo nastavíš nulovou dráhu směrovky a mixem skopiruješ kanal křidelka do kanalu směrovky tak to bude fungovat.
Ja jsem nedavno takto nastavoval druhe křidelko na 5 kanal u JR-ka. Zakazal jsem přepínač ovladající 5 kanal a tím ho uvolnil. A v menu wing type skopíroval 2 do 5.
Pokud zakážeš ovladač směrovky nebo nastavíš nulovou dráhu směrovky a mixem skopiruješ kanal křidelka do kanalu směrovky tak to bude fungovat.
Ja jsem nedavno takto nastavoval druhe křidelko na 5 kanal u JR-ka. Zakazal jsem přepínač ovladající 5 kanal a tím ho uvolnil. A v menu wing type skopíroval 2 do 5.
Naposledy upravil(a) Eddie dne pon 30.07.2007 8:22, celkem upraveno 1 x.
tam by sa ti zišli asi aj pri štarte vztlaky však ? máš na TX aj dáky ťahový potenciometer, alebo chceš si dať plyn na vypinač ?
inak by sa to dalo dať tak, že si dáš vo vysielačke MOD 2, potom jedno krídielko do 1k druhé do 2k a zapneš mix ELVN ... plyn si dáš smerom do predu na doraž, páky serv si nastaiš aby boli tak ako potrebuješ a všetko to nahodíš.... potom budeš mať na pravej ruke krídielká a keď budeš ťahať plyn dole tak aj vztlaky a tak isto by sa to dalo využiť aj pri pristáti, a na lavú ruku by si si dal klasicky výškovku a na ťahový potenciometer či prepínač motor.... dá sa aj tak, možno by som to rieŠil tak
, ja to tak mám na jednom vetroni, kde mám REX 4...
inak by sa to dalo dať tak, že si dáš vo vysielačke MOD 2, potom jedno krídielko do 1k druhé do 2k a zapneš mix ELVN ... plyn si dáš smerom do predu na doraž, páky serv si nastaiš aby boli tak ako potrebuješ a všetko to nahodíš.... potom budeš mať na pravej ruke krídielká a keď budeš ťahať plyn dole tak aj vztlaky a tak isto by sa to dalo využiť aj pri pristáti, a na lavú ruku by si si dal klasicky výškovku a na ťahový potenciometer či prepínač motor.... dá sa aj tak, možno by som to rieŠil tak
... urobíme tak, aby bolo dobré ...
helbo ty ses kouzelnik. Co by asi takhle naprogramovany model udelal po prudkem ubrani plynu. Podle me v dostatecne vysce loping, v mensi vysce diru do zeme. Vztlaky se musi vysunovat vzdycky zvlast a pokud mozno tak plynule. V zadnem pripade bych to timhle zpusobem nemixoval !!!! Nejjednodussi reseni je Y-kabel. Pokud bych mel problem se spatnym smerem vychylek prekopal bych serva. Neni to slozity a vysledek je urcite lepsi. Pokud bys chtel vztlaky kup 6-kanal.