Easycopter V4.5 Colibri Profipack
Re: Easycopter V4.5 Colibri Profipack
Ahoj hoši, tak vám můžu říct že je tento vrtulník opravdu výborný. Jak jste mě tu strašili že je to těžké a že to možná nezvládnu atd..Tak nato že jsem v ruce vrťas nikdy neměl a mám vrtulník 3-den tak až na jeden tvrdší pád (nic se nestalo) je všechno v pohodě a myslím si že lítam docela solidně..Jsem s ním velice spokojený..Akorát se mi trochu točí příď doleva (při pohledu zezadu) tak jsem to vytrimoval a teď jsem pustil vysílač s asi polovičním plynem a potom model a najednou to chtělo vytrimovat na neutrál..Tak jsem z toho div živ
Po vypnutí a zapnutí to chtěla trimovat znova..Co to udělá když nechám plný plyn a zapnu model ?? Mám to vytrimované docela dost..Jak jste to vyřišili vy aby jste to neměly tak moc vytrimované (pokud to vůbec nějak jde)..? Táke se vám před vytrimováním také točil jako mně ? Díky
*![>>(Vety)<<]!*
Jakej plnej plyn?Vety píše:...Co to udělá když nechám plný plyn a zapnu model ?? ...
Stáhni ho na nulu, když to zapínáš a hotovo.
Nějaký dotrimování kolem svslý osy není nic divnýho, hraje roli ohřev motůrků i stav napětí baterie.
Nemá smysl příliš řešit.
Při normálním lítání (ne pouhým visení) stejně ti musí prsty jezdit.
Easycopter V4.5 Colibri Profipack
Vety píše:Jak jste to vyřišili vy aby jste to neměly tak moc vytrimované (pokud to vůbec nějak jde)..? Táke se vám před vytrimováním také točil jako mně ? Díky
Vždycky se po "restartu" někam trochu točí a je třeba vrtulku vytrimovat. To je normální, dělá mi to koaxiál, Colibri V4.5 i Blade 120 SR.
Ok díky..A co když zapnu vysílač, dám plyn na 100% a zapnu model ? Co se stane ? Vím že normálně v letadle jsem tak nastavoval regl..Díky
*![>>(Vety)<<]!*
Ne, už jsem ti tu napsal, že plyn na nulu a pak zapnout rádio a vrtulník.Vety píše:Ok díky..A co když zapnu vysílač, dám plyn na 100% a zapnu model ? Co se stane ? Vím že normálně v letadle jsem tak nastavoval regl..Díky
Žádnej regulátor se u tohohle nenastavuje.
Přečti si manuál, abys vůbec věděl, jak se s tím zachází.
V manuálu to není..Kdyby to tam bylo tak se neptám..Mysly..
*![>>(Vety)<<]!*
Co to píšeš, ty pako?Vety píše:..Mysly..
Plyn se dává na nulu, to je zásada. Proč by asi neměl bejt v nule.
Výrobce se u tohohle vrtulníku sichruje, kdyby to nějaký mamlas zapnul s přidaným plynem, rotor se neroztočí, až po stažení na nulu a novým přidání.
No vidíš že to jde
Neudělá nic a když se dá na nulu tak jede.. 
*![>>(Vety)<<]!*
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Vety píše:No vidíš že to jdeNeudělá nic a když se dá na nulu tak jede..
Tohle je už na hospitalizaci ...
Tihle pokémoni se přemnožili. Já bych povolil odstřel.OPR píše:Vety píše:No vidíš že to jdeNeudělá nic a když se dá na nulu tak jede..
Tohle je už na hospitalizaci ...
V sekci FPV řádí školáček, co chce lézt do pásma 1,2 Ghz, aparatůru mít na T-Rexu, otravuje jak to odlehčit a přitom ještě neviděl simulátor ani z rychlíku a udělal zatím dva hopsy na verandě s kamarádovým 3-ch infra koaxem.
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to už jsem taky četl
..... na tom mne těší jedna věc. Je to natolik složité, že doyčný nemá šanci. Tedy alespoň s tou úrovní s jakou se tu prezentuje. 
Zdravím všechny, jsem úplný heli nováček a potřebuji radu, jak jinak? 
Momentálně mám objednaného Kolibříka v profipacku a čekám až přijde. Jako první mikroheli mi na rckingu doporučili ultrastabilní Blade Scout Micro, to mě bavilo tak týden, ale na základní naučení super.
Řeším teď ale jaký mod s Kolibříkem létat. Kdyby mě to chytlo, tak abych se pak nemusel přeučovat
U toho Blade Micro byl plyn na levé páce a na pravé výškovka a směrovka takže když teď zkouším simulátory tak mi nejpřirozenější přijde mod 4. Kombinace výškovky a směrovky na jedné páce se mi líbí tak se to pokusím přeučit na druhou ruku a lítat mod 1, asi nejlepší možnost?
Jinak se pohybuju po severních čechách, momentálně nejvíc v Teplicích, kdyby jste byl náhodou někdo z okolí
Díky za jakékoli postřehy
Momentálně mám objednaného Kolibříka v profipacku a čekám až přijde. Jako první mikroheli mi na rckingu doporučili ultrastabilní Blade Scout Micro, to mě bavilo tak týden, ale na základní naučení super.
Řeším teď ale jaký mod s Kolibříkem létat. Kdyby mě to chytlo, tak abych se pak nemusel přeučovat
Jinak se pohybuju po severních čechách, momentálně nejvíc v Teplicích, kdyby jste byl náhodou někdo z okolí
Blade Scout CX > Colibri V4.5 > Blade mCPX V2
SCOUT Pelikán
Spektrum DX6i - Phoenix v4
SCOUT Pelikán
- ddano007
- Kontaktovat uživatele:
Vacsinou sa ovladaju heliny v mode 2. Ale inak je to asi vec vkusu. Akurat pri celych sadach mas vacsinou na vyber len mod 2 a 1, pri obchodoch na vychode vacsinou je defaultne mod 2, ponevac sa s nim lieta v Emerike...
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk
No na simu to stejně nikdy nebude jak v reálu, počkám až Kolibřík přijde a zkusim jak mi ten mod 2 půjde 
Blade Scout CX > Colibri V4.5 > Blade mCPX V2
SCOUT Pelikán
SCOUT Pelikán
8exit píše:No na simu to stejně nikdy nebude jak v reálu, počkám až Kolibřík přijde a zkusim jak mi ten mod 2 půjde
ahoj,prosím tě kde si sehnal ten profipack??já sem ho po tří dením hledání našel až včera,poslední skladovej kus,tak mi ho v pondělí pošle,,tak už se těším.,,jinak jsem prolezl všechny shopy co snad tady v čr existujou