Ahoj,
Mám takovej problém. Když couvám a pak chci jemě zabrzdit, tak se to postaví na zadní, skoro se to převrátí. Prostě to nebrzdí plynule. Jakoby to brzdí hned naplno. Když jedu dopředu a brzdím, tak to fungue dobře.
Chyba auta to asi nebude, bráchovi to dělá to samý. Mám CastleLink, nedá se to tam někde nastavit? Hledal jsem, ale nenašel.
Díky.
Brzda na Zpátečce, Traxxas E-maxx brushless
Brzda na Zpátečce, Traxxas E-maxx brushless
Blade 400 3D, T-rex 500 ESP, E-maxx brushless a pak mraky dalších, nevejde se mi to sem :-)
Re: Brzda na spátečce, Traxxas E-maxx brushless
Jaky mas regulator a jakou mas vysilacku? Zkusil bych prekalibrovat rozsah plynu nejdriv
Nak
Re: Brzda na spátečce, Traxxas E-maxx brushless
Jojo, to sem zkoušel. Mám přesně toto auto a vysílačku.
http://www.rcpark.cz/elektro/21266-trax ... g-rtr.html
Je to ta Mamba Monster, vysílačka Traxxas TQ™ 2.4GHz s Rx Link
Jde o to, že bráchovi to dělá taky. Pochybuju, že by bylo něco špatně na dvou kusech.
Vám to když se rozjedete dozadu a brzdíte brzdí normálně plynule?
Mám tam ten starší firmware 1.24. S tím posledním to ale dělá taky.
http://www.rcpark.cz/elektro/21266-trax ... g-rtr.html
Je to ta Mamba Monster, vysílačka Traxxas TQ™ 2.4GHz s Rx Link
Jde o to, že bráchovi to dělá taky. Pochybuju, že by bylo něco špatně na dvou kusech.
Vám to když se rozjedete dozadu a brzdíte brzdí normálně plynule?
Mám tam ten starší firmware 1.24. S tím posledním to ale dělá taky.
Blade 400 3D, T-rex 500 ESP, E-maxx brushless a pak mraky dalších, nevejde se mi to sem :-)
- darth.hokro
- Kontaktovat uživatele:
Re: Brzda na Zpátečce, Traxxas E-maxx brushless
já mám nastavenou brzdu na 25% a křivku plnu brzdy hodně plochou
http://darthhokro.rajce.idnes.cz/
Tohle si myslím nesouvisí z křivkama.
Ta zpátečka prostě jakoby nemá brzdu a hned se kola bloknou a začnou se otáčet dopředu.
Ta zpátečka prostě jakoby nemá brzdu a hned se kola bloknou a začnou se otáčet dopředu.
To je normalní u Mamby taky me to dělá a zvyknul jsem si nato...
HITEC, TRAXXAS, ALIGN, RC FACTORY
Ani ja brzdu zpatecky nemam
proste mi to hned zase jede dopredu. Ale na zadni mi slash nejde - proklouzne mi kluzna spojka a auto jede dopredu
Nak
Jo jo, to je všeobecná záležitost. Regly mají brzdu pouze pro brždění při jízdě vpřed.
Po zastavení auta a přesunutí páky plynu do neutrálu se pak brzdící část dráhy změní na zpátečku (pokud to není zakázáno v nastavení).
Naopak tam ale žádná taková funkce není. Nic takového jako "brzda zpátečky" neexistuje.
Po zastavení auta a přesunutí páky plynu do neutrálu se pak brzdící část dráhy změní na zpátečku (pokud to není zakázáno v nastavení).
Naopak tam ale žádná taková funkce není. Nic takového jako "brzda zpátečky" neexistuje.