BETA 1400 vs EASY STAR
Re: BETA 1400 vs EASY STAR
Tak jsem udelal podle navodu ale nejak jsem neuspel, predal jsem vysilacku fundovanejsimu cloveku aby to sam testnul a pak mi dal vedet jestli jsem jen blbej ja nebo je neco nekde spatne 
Beta 1400, FS-CT6B, HPI HELFIRE 4,6, Nomadio React, Duratrax Vendetta ST
Pokud nemáš originální Phoenix včetně propojovacího kabelu s hardvérovým klíčem, tak bez "okliky" Phoenix nenapáruješ
. CharlieCh
Jinak doporučuju prostudovat "Simulátory a modelářský software", kde je toho o Phoenixu napsáno spousta.
Jinak doporučuju prostudovat "Simulátory a modelářský software", kde je toho o Phoenixu napsáno spousta.
...s větrem o závod.
No vsechno jde, jen se to musi umet naparovat, pantata to ma chvilku u sebe a uz mu to funguje, naparoval to pomoci toho navodu co je o tri prispevky dozadu a pomoci sveho interface dokonce bez toho. Ne vsechny navody co kdo napise jsou bernou minci, ono se to nejdriv musi vyzkouset a nehazet hned flintu do zita. 
Napsal si ze to nenaparuju, tak jsem to vzal takto, ze to nejde naparovat. Nic si z toho nedelej vsichni nemuzou vedet vsechno a ja nevim temer nic 
Betu 1400 dostal na vánoce můj 4letý syn ,bez Rc. Napípal jsem mu to do mé Futaby a léta v pohodě sám. Pomáhám jen s přistáním
. Video je k dispozici.
Logo 400 SE
Hirobo Lepton EX DFC + Spirit
DH 82A Tiger Moth ,L-39 EDF
EB-4 S2 Thunder Tiger
EB-4 S2 Thunder Tiger
No jestli mi to spadne hned na poprve tak prijedu do Sumperka vzdat poklonu tvemu synovi 
No jestli mi to spadne hned na poprve tak prijedu do Sumperka vzdat poklonu tvemu synovi 
mbiron píše:No jestli mi to spadne hned na poprve tak prijedu do Sumperka vzdat poklonu tvemu synovi
Nemáš se čeho obávat,Beta je skvělé letadlo. Jen si uvědomovat pohyby páček a nezmatkovat
Logo 400 SE
EB-4 S2 Thunder Tiger
EB-4 S2 Thunder Tiger
No na jednu stranu se strasne tesim a na druhou zase obavam, preci jen prechazim z automodelariny na letadla a ovladani volantove vysilacky a pakove je preci jen rozdil. Proto jsem si poridil i simulator abych tohle pro me nove ovladani dostal trochu do rukou.
mbiron píše:No na jednu stranu se strasne tesim a na druhou zase obavam, preci jen prechazim z automodelariny na letadla a ovladani volantove vysilacky a pakove je preci jen rozdil. Proto jsem si poridil i simulator abych tohle pro me nove ovladani dostal trochu do rukou.
Simulátor je velmi dobrá volba
Na letadla myslím úplne postačí neorigo, nebo AeroFly Delux.
Jaký mód radia preferuješ? Plyn v levo nebo v pravo?
Logo 400 SE
EB-4 S2 Thunder Tiger
EB-4 S2 Thunder Tiger
Mam Phoenixe neorigo - zatim se mi nepodarilo naparovat na nej moji vysilacku ale pantata uz to na svem pc udelal takze jsem v ocekavani kdy to poprve pustim na svem pc. Jeste bez vysilacky jsem na klavesnici pouzival RealFlight G5 demo tak uvidime jak se mi bude darit.
mbiron píše:Mam Phoenixe neorigo - zatim se mi nepodarilo naparovat na nej moji vysilacku ale pantata uz to na svem pc udelal takze jsem v ocekavani kdy to poprve pustim na svem pc. Jeste bez vysilacky jsem na klavesnici pouzival RealFlight G5 demo tak uvidime jak se mi bude darit.
Hlavně pozor!! Neorigo Phoenixe nesmíš aktualizovat,jinak nepojede. Vypni i automatické aktualizace.
Logo 400 SE
EB-4 S2 Thunder Tiger
EB-4 S2 Thunder Tiger
Nooo to se uz asi stalo, no co to odinstaluju a pujdu rovnou ven to riznout o zem 
- darth.hokro
- Kontaktovat uživatele:
na naučení páčkování letadla stačí bohatě FMS, jde jen o to si vyzkoušet mód a naučit se páčkovat 
http://darthhokro.rajce.idnes.cz/