Let v ec-135

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
zbyněk.norny

Let v ec-135

#1 Příspěvek od zbyněk.norny »

Zdravím, rád bych si splnil sen a proletěl se v ec-135 (nikoliv jako pacient :)), víte někdo o nějaké možnosti? Děkuju za tipy. Tuším, že to nebude nic levného, ale sen je sen.
blesk
Kontaktovat uživatele:

Re: Let v ec-135

#2 Příspěvek od blesk »

Kra

#3 Příspěvek od Kra »

Nebo mozna jeste tihle: http://www.helicoptersprague.cz/fleet.php

Kazdopadne, abys zacal uz setrit :D Ty male mrchy R22 / R44 jsou relativne financne dostupne, ale jakmile uz ma neco dva motory, tak to je pak maso :(

T-Rex 450 Pro || Dx7 (mod 1)
vapno.j
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od vapno.j »

Mně se ten sen jako pacientovi málem splnil, foukal ale silný vítr, tak jsem jel sanitou :(
Troll

#5 Příspěvek od Troll »

zbyněk.norny píše:Zdravím, rád bych si splnil sen a proletěl se v ec-135 (nikoliv jako pacient :)), víte někdo o nějaké možnosti? Děkuju za tipy. Tuším, že to nebude nic levného, ale sen je sen.

No, v principu to není žádný problém :) Je to jenom o penězích. Pokud potřebuješ skutečné reálné informace, anebo to přímo zařídit, tak mi napiš SZ . Sedím v tom docela často. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“