EasyStar - výbava a zálet

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
xsukk
Kontaktovat uživatele:

Re: EasyStar - výbava a zálet

#16 Příspěvek od xsukk »

No jak sem ještě neměla při stavění žádné zkušenosti tak jsem ho slepila lehce křivě. Lepila jsem já blbec vteřnákem a aktivátorem a pak se s tím už nedalo hnout. A taky táhlo směrovky není nic moc :-( No nedá se nic dělat!! Do dalších staveb letadel jsem holt poučená a mnohem zkušenější :-) Každopádně easík lítá pěkně a až si budu ve vzduchu jistější , určitě ho zkusím nějak vytrimovat.
http://www.rcalbum.com/index.php?action=udtl&id=1872;&mbck=6550
mbiron
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od mbiron »

Jo taky prave resim, jestli Betu slepit sekundakem nebo silikonem, dle navodu.Taky se trochu obavam toho krouceni. :?
Beta 1400, FS-CT6B, HPI HELFIRE 4,6, Nomadio React, Duratrax Vendetta ST
xsukk
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od xsukk »

Určitě to slep Purexem. Sice ty spoje budeš mít žlutý, ale budeš s tím moct hnout než to lepidlo zaschne, což je fakt velká výhoda. Dneska bych to lepila jenom tím. Vteřinák drží hned jak to k tomu přiložíš.
Když to budeš lepit Purexe tak to taky musíš zafixovat než to zaschne. Nejlépe třeba gumičkama :-)
http://www.rcalbum.com/index.php?action=udtl&id=1872;&mbck=6550
TERAZKY
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od TERAZKY »

STYROLEP, UHUPOR oba sú transparentné a overené. Nezasviníš si model ako s PUREXOM.
Naposledy upravil(a) TERAZKY dne pát 30.12.2011 6:44, celkem upraveno 1 x.
... čo purex spojil, človek nerozdeľuj...
ingwarr

#20 Příspěvek od ingwarr »

lepil som easytara sekundakom a pohoda, ale používam PU pre stolarov, neviem ja som musel zväčšit smerovku a dorobiť krídielka, aby som to mal pod kontrolou :mrgreen:
Futaba FC-16, Frsky Taranis +, Fun Cub, Easy star, Easy glider4, Filip600T, kopia Tourist elektro,
paplik

#21 Příspěvek od paplik »

Já lepím teď Funtanu z depronu a opravdu na purex nedám dopustit :wink: . Protože je to z depronu s dutým křídlem tak to lepím ním, když chci něco přilepit zvenčí tak to přilepím styrolepem ale nakonec stejně budu model stříkat takže je to jedno čím se to slepíí záleží na tom jak komu které lepidlo padne do ruky.
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“