Vysílačka WK-2403 a Win 7 64bit

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
MartinaCZE

Vysílačka WK-2403 a Win 7 64bit

#1 Příspěvek od MartinaCZE »

Zdravím,
pořídila jsem si kabel UB-001 na propojení vysílačky Walkera WK-2403 s PC, ale Windows 7 64bit mi nedokáží nainstalovat ovladače. Ani google nedokázal poradit.

Win mi vždy nahlásí, že ovladač nebyl nainstalován a v herních zařízeních se taky nic neobjeví. Vyzkoušela jsem všechny USB.

Nemáte náhodou někdo stejné zařízení vpohodě propojené? Předem díky za rady.
kmubajsek

Re: Vysílačka WK-2403 a Win 7 64bit

#2 Příspěvek od kmubajsek »

nic takoveho nemam ani ten vysilac ale zkus pohybat s kablem u konce kde se tozasouva do vysilace muze tam byt spatny kontakt nebo muzes mit i spatny kontakt v USB pripojeni v PC zkus to dat do jineho a take muzes mit chybu v kablu ale to je mala pravdepodobnodt kdyztak posli stranku ze ktere si to obednaval neo aspon foto :)
:) Graupner MZ-12, Superzoom 4D, Katana s50, T-rex 450, Pluto,
ladaxvx
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ladaxvx »

MartinaCZE píše:Zdravím,
pořídila jsem si kabel UB-001 na propojení vysílačky Walkera WK-2403 s PC, ale Windows 7 64bit mi nedokáží nainstalovat ovladače. Ani google nedokázal poradit.

Win mi vždy nahlásí, že ovladač nebyl nainstalován a v herních zařízeních se taky nic neobjeví. Vyzkoušela jsem všechny USB.

Nemáte náhodou někdo stejné zařízení vpohodě propojené? Předem díky za rady.

Win 7 a ovladače...velká neochota! Kdyby sis tak nainstalovala starý dobrý XP, to by se to lítalo....já sice Win 7 používám od samýho začátku, ale nemám ani simulátory a tím pádem ani ovladače. Chce to holt XP. Drtivá většina tohoto software je totiž dělaná pro XP.
kmubajsek

#4 Příspěvek od kmubajsek »

ja ma wind. 7 a vsechny ovladace mi jednou :)
:) Graupner MZ-12, Superzoom 4D, Katana s50, T-rex 450, Pluto,
ondra1402
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od ondra1402 »

Já teda taky nemám problém s Win7 64bit a ovladači, ale je klidně možný, že na to ovladač neexistuje..
Doporučuju XPmode, je to zdarma ke stažení na stránkách microsoftu, vytvoří virtuální počítač s XP Professional a tam není boha, aby něco nefungovalo:)

tady http://www.microsoft.com/windows/virtua ... nload.aspx
chastra
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od chastra »

V tomhle poradim jen jedno, pokud nemá firmware kabel napsanej dobře, tak to nebude fungovat ani za boha! Vyskoušel jsem dost kabliků a jedinej co fungoval je originál od hitecu. Funguje i na 64bit Vistách a to je co říct. Se 7 žádný problém. Jedinej problém je v redukci na vysílačky pokavad tam neni 3,5 jack nicméně daji se sehnat nebo spájet.
ladaxvx
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od ladaxvx »

Ahojky všem. No, já jsem svůj příspěvek napsal proto, že mě zeť tvrdí, že Win Vista a Win7 jsou nanic, že ovladače jsou vyrobený hlavně pro Win XP...ale jak vidno, nemusí to být pravdou! Já sám totiž simulátory nemám. Stačí mě, když se zastavím u vnuků. Tam pravidelně havaruju, neb s tím neumím lítat. Na letišti je to ovšem naopak. Tam zpravidla havarují jiní....hihihi zaplať Pánbu jak se praví....takže tolik. Všem hezký den Laďa.
MartinaCZE

#8 Příspěvek od MartinaCZE »

Děkuji za rady. Já mám kabel určený přímo pro vysílačky Walkera. Ale asi to holt bude chodit jen pod XP. Ale na ty rozhodně přecházet zpět nebudu. Zkusím se dnes poptat v obchodě, kde jsem to koupila.
galaxar

#9 Příspěvek od galaxar »

Zdravim. mozna pomuze preinstalovat win7..taky mi to delalo a pak nedelalo a pak delalo..proste zahade ale hlavne ze to jde ale ted mam jinej problem...moc dobre nechapu tu kalibraci..nakalbruju vysilacku ve win..pak na simulatoru a pak priradim ruznej kanal k ovladani ..to jo tak strucny popis ale jak to delam tak se mi to nedari...pri plinu se mi pouhnou 4kanaly tak ted babo rad ..s pozdravem Vsevladce Galaxar :mrgreen:
JMalik

#10 Příspěvek od JMalik »

ladaxvx píše:Ahojky všem. No, já jsem svůj příspěvek napsal proto, že mě zeť tvrdí, že Win Vista a Win7 jsou nanic, že ovladače jsou vyrobený hlavně pro Win XP..............

Zetě nech na Xpéčkách, Ty se smiř s tím, že pokud existují ovladače pro Win7, tak to poběží bez problémů.
Potíž je tady v tom přiblblém kablíku, kterých zkusíš deset a tak dva z toho budou fungovat.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
dokken

#11 Příspěvek od dokken »

ppjoy windows 7 x64
to je to magický slůvko :wink:
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“