Multiplex Easy Glider Electric
-
komarek.lukas
Re: Multiplex Easy Glider Electric
zdravim.Vi nekdo jak se sundava ten unasec vrtule z hridele motoru?jsou tam dva "2" imbus ty sem povolil a stejne to nejde stahnout,tak jestli v tom neni naky fígl?:-)
Diky
Diky
-
komarek.lukas
zdravim,tak uz mam vse co sem potreboval-baterku,vrtuly atd.Ted uz jen pockat na dobry pocasi a hura na kopec.Doufam,ze Easy Glider me nezklame a ze ho hned nerosekam.budeto pro me premiera,tak mi drzte palce
Vsem rc modelarum preju vesele vanoce
Vsem rc modelarum preju vesele vanoce
Pokud máš po ruce někoho, kdo už lítá, tak ho vezmi radši s sebou, pokud ne, tak doporučuju si to nejdřív zkusit na simulátoru. Pokud si stáhneš volně šiřitelný Flying model simulator, tak si pak po chvilce hledání můžeš najít i toho easy glidera. Ale to už jsi tu asi četl tisíckrát 
Já se třeba učil lítat sám a ani jsem neměl moc karambólů. Držím palce a dej vědět jak jsi dopadl.
Já se třeba učil lítat sám a ani jsem neměl moc karambólů. Držím palce a dej vědět jak jsi dopadl.
-
komarek.lukas
simulator uz mam natrenovanej,tak doufam,ze to nebylo na skodu
urcite dam vedet jak to dopadlo
urcite dam vedet jak to dopadlo
-
komarek.lukas
tak vyváženo, seřízeno a jestli nezačne pršet,tak jdu na to.No vlastně se běžim oblíknout a jedu na kopec. 
Tak držíme palce a snad ti to krásně poletí! 
Multiplex FunCub // Konstrukční větroň // Beta 1400 // Mitshubishi Zero (Hacker) // Flysky TH9X //
Ahoj kluci. Nevíte, jestli jde ještě někde koupit ta původní verze bez motoru, případně jestli jde předělat EG pro na čistýho větroně, jestli tomu nějak neodporuje konstrukce která je apriori předurčená k zabudování elektromotoru - například nějak odlehčenej trup, nebo tak.
Tak teda dobře, já vám na to letiště chodit budu, ale běda vám, běda vám! jestli mi to nepude!
Současná modernizovaná stavebnice EG Pro přímo počítá s možností postavit jak motorizovanou, tak bezmotorovou verzi....Je v ní přítomen vlečný háček i EPP špička, která se nalepuje na motorovou přepážku a máš čistý větroň....
Původního eletrica mám nenačatého ve skříni,kolik nabídneš 
Na jaře jsem plánoval stavbu,samozřejmě na střídák.
Když se použije kužel,nalepí se na čenich,zabarví spoj,tak z toho bude čistý větroň.Dokonce je s tím počítáno v návodu,kdy se pouze vynechává ocasní zátěžová kulička.
Na jaře jsem plánoval stavbu,samozřejmě na střídák.
Když se použije kužel,nalepí se na čenich,zabarví spoj,tak z toho bude čistý větroň.Dokonce je s tím počítáno v návodu,kdy se pouze vynechává ocasní zátěžová kulička.
Eclipse + Palík + FrSky
Tak tak, vše je správně napsané, pro jistotu přidávám svůj link, kde je ZDARMA ke stažení návod EG Pro česky s nákresy při stavbě !
http://www.uloz.to/12055032/easy-glider-pro-cesky-manual-vykresy-vlastni-sestaveni-manualu-pdf
Když jsem ho v září stavěl, vlepil jsem ( verze elektro) jednu kuličku. Vše bylo ok, jenže jsem koupil silnější aku - mám 2200 a 3250 mAh. Ten silnější (3250) a nějaké dodělávky uvnitř zapříčinil to, že jsem dodatečně musel přilepit druhou kuličku ale zvenčí na zadní dosedací plochu - výčnělek trupu.
http://www.uloz.to/12055032/easy-glider-pro-cesky-manual-vykresy-vlastni-sestaveni-manualu-pdf
Když jsem ho v září stavěl, vlepil jsem ( verze elektro) jednu kuličku. Vše bylo ok, jenže jsem koupil silnější aku - mám 2200 a 3250 mAh. Ten silnější (3250) a nějaké dodělávky uvnitř zapříčinil to, že jsem dodatečně musel přilepit druhou kuličku ale zvenčí na zadní dosedací plochu - výčnělek trupu.
Dík za informace kluci, já jsem totiž ujetej na gumicuk,
to je teprve ten pravej sport!
Tak teda dobře, já vám na to letiště chodit budu, ale běda vám, běda vám! jestli mi to nepude!
- RomanSadilek
Včera jsem lital na svahu ve 7ms, chtělo to už větší pronikavost. Jinak ale super polítání, bylo kolem 5st a já vydržel 45minut ve vzduchu, pak už mi začalo být zima.
Má někdo zkušenost s ocelovou zátěží do spojky křídla? ak to pak lítá?
RomanSadilek píše:Včera jsem lital na svahu ve 7ms, chtělo to už větší pronikavost. Jinak ale super polítání, bylo kolem 5st a já vydržel 45minut ve vzduchu, pak už mi začalo být zima.
Jakou máš letovou hmotnost?
- RomanSadilek
tak jsem doma našel závitovou tyč, váží 250g
váha modelu bez ní je 948g, plošné zatížení bude tedy 22,8 nebo 28,8 g/dm2.
váha modelu bez ní je 948g, plošné zatížení bude tedy 22,8 nebo 28,8 g/dm2.