Něco pro drifťáky :-)
- Homer.Simpson
Re: Něco pro drifťáky :-)
To parkovanie v 2:23 je huuuste!!!! 
Futaba T-14MZ,Proxima II,Skywalker EPO,DJI F450 + NAZA M V2 + H3-2D,Tricopter
jojo. tohle video už koluje netem řádně dlouho, ale pořád je na co se koukat 
Tricopter ála RCExplorer, Rabbit, FlySky TH9x
Tamiya TT-01D typ E, FlySky GT3
Jak ty drifty vlastně fungují?Je tam brzda jako v realu,nebo jen nejaky klouzavý kola?M.
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
pokial viem tak tie preklzujuce kolesa, zadny nahon a predne zatacaju hooodne vela 
Náhon je nejčastěji 4x4. Zadní dif se obvykle zalepí, přední je na chuti každýho soudruha. gumy se používaj z velmi tvrdý gumy, takže kloužou. Občas jsou k vidění i z PVC.
PS: Čistě RWD auta jsou velmi špatně ovladatelný a proto se nepoužívají.
PS: Čistě RWD auta jsou velmi špatně ovladatelný a proto se nepoužívají.
i tohle je dobre
https://www.youtube.com/watch?v=9Y-xdXw ... re=related
:) Graupner MZ-12, Superzoom 4D, Katana s50, T-rex 450, Pluto,
základ je natvrdo zavřená zadní náprava a já měl i přední
kola sou na to speciální, hodne hladky a tvrdy, kdyz clovek chtel setrit tak vzal pvc trubku
tu riznul, zalestil a jel
chce to dost kvalitni podvozek, s TT upravenou sice neco zajedes ale je to hruza, pak vemes i blbeho Xraye a lita to samo, jinak sou na to specialni podvozky ale tam cena eti uz dost mimo nemluve o dobre scale kastli ale je to zabava
kola sou na to speciální, hodne hladky a tvrdy, kdyz clovek chtel setrit tak vzal pvc trubku
tu riznul, zalestil a jel
chce to dost kvalitni podvozek, s TT upravenou sice neco zajedes ale je to hruza, pak vemes i blbeho Xraye a lita to samo, jinak sou na to specialni podvozky ale tam cena eti uz dost mimo nemluve o dobre scale kastli ale je to zabava
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
I tétéčko má verzi na drift, a to verzi s příponou D. Jde tam nastavit prakticky vše, jako u dospělýho auta (snad jen s výjimkou záklonů rejdovejch čepů), takže bych to až zas tak nezatracoval, byť jde o hodně levnej podvozek.
mno s tim TT-01d sem jezdil právě, jo za ty peníze je to super ale prostě už se to pak nevyplatí, chce to komplet nové alu řízení bez vůlí a alespoň mně se hrozně mrvilo, ale do začátku super
jinak sem pak přešel radši na off, vyléčilo mne když sme se jen tak lehce s kamarádem ťukli s Rayema a litřík pryč :-d
jinak sem pak přešel radši na off, vyléčilo mne když sme se jen tak lehce s kamarádem ťukli s Rayema a litřík pryč :-d
SOVA is YouR CO-pilot
TTcko na drifty opravdu neni dobra volba ale zase je to lepsi nez hpi E10 coz je propadak.Prevazne se jezdej reminky ale jde to i s kardanem.A taky zalezi na nastaveni a upravach co se udelaj.
E10 je naprosta hruza, horsi vec sem nevidel, koupil znamej i prez to ze sem mu rikal ze to bych nebral ani za 1000 ku a jedine pekne byla kastle ...
SOVA is YouR CO-pilot
Milan Nes píše:mno s tim TT-01d sem jezdil právě, jo za ty peníze je to super ale prostě už se to pak nevyplatí, chce to komplet nové alu řízení bez vůlí a alespoň mně se hrozně mrvilo, ale do začátku super
heh, tak to bys měl zkusit vrtulníky
Spectrum DX8 | Phoenix 5.0 | Blade mCP X | T-REX 500 ESP | Fokker E.III | FOX 2300
No právě už mě na drift auto svědí prsty pěkně dlouho, ale holt jsou zatím důležitější investice.
marunka píše:Milan Nes píše:mno s tim TT-01d sem jezdil právě, jo za ty peníze je to super ale prostě už se to pak nevyplatí, chce to komplet nové alu řízení bez vůlí a alespoň mně se hrozně mrvilo, ale do začátku super
heh, tak to bys měl zkusit vrtulníkyKamarád taky lehce ťuknul T-REXe 700 a 25 litříků pryč
Je to konicek a s tim se proste musi pocitat. Pokud uz clovek da za T700 cca 50k, kdyz se drzim pri zemi, tak tohle uz nemuze resit. Nemyslim, to nijak zle atd..