Homer.Simpson píše:Su tu ludia co lietaju, homemade helikoptery bez gyra na nepocitacovych vysielackach....To je podla mna, nieco, co si zasluzi obdiv
Koľko je takých v európe? Myslím, že prstov na rukách mám viac...
Homer.Simpson píše:Na druhej strane su tu ludia co nevyuziju ani 30% svojej vysielacky a su schopny hadat sa, ze len ta ich je naj a ziadne ine riesenie neexistuje.
Ide o to, ze nie kazdy je schopny(ochotny) vsetky svoje volne prostriedky investovat do svojho konicka a napr cenovy rozdiel medzi vysielackami moze znamenat kupu/nekupu noveho modelu.
Najlacnejšia vysielačka je tá ktorá je najdrahšia čo si ešte môžeš dovoliť. Ak ťa lietanie baví je len otázka času kedy narazíš na limity tvojho vysielača...
Homer.Simpson píše:Ja osobne by som mal radsej doma viac modelov a vysielacku na hranici svojich moznosti(stale plne postacujucu), ako vysielacku co plne nevyuzijem a nemat s cim lietat
Mám doma veľa (11) modelov pripravených na štart (rozumej plne osadených). Všetky okrem Winda som staval ja.
Za posledný rok som lietal s Blastom (EPP), Tabloidom (2,8m WWI), Jakom55 (2m 3D) a Windom (F3A presnolet)... Ostatné visia po stenách, regáloch a zapadajú prachom. Mňa baví viac stavať ako lietať, a pochopil som, že je nezmysel mať toľko modelov. Rozhodol som sa že ich postupne pošlem do sveta. Mám mne plne vyhovujúci vysielač (T10), ale keby som mal dostatok voľných prostriedkov, tak si raz urobím radosť a kúpim rádio, ktoré ma nebude ničím obmedzovať (18MZ). Určite sú to rozumnejšie investované financie ako do modelov...