Maketový trup Airwolf (..a nebo i jiný ) pro T-Rex 700E...

Vše co je maketou, polomaketou ale i nějakou 1/4maketou skutečného stroje.
Pravidla fóra
O dalších nadšencích se dozvíte na Interaktivní mapě heli maketářů.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Rexsters

#1 Příspěvek od Rexsters »

Výrobce avizuje, že maketový trup Airwolfa je vhodný na mechaniku TREX 700E…viz: :arrow: http://www.centuryheli.com/products/fus ... rentid=542 :roll: Nojooo, ale jak je to z umístěním baterek? Kolejnice v rámu vrtulníku mám k uložení baterek ze zadu, no a to je přeci u maketového trupu nesmysl , ne? :? Nebo snad jsou na trhu bočnice rámu pro Trex 700E které umožňují baterky zasouvat ze předu?? To by samozřejmě bylo řešení,ale Já nemám vědomí že by něco takového existovalo...Můj názor je,že provoz mechaniky T-Rex 700E v jakémkoliv maketovém trupu lze realizovat jen z montáží baterového lože ze předu. Neměl by někdo s tím osobní zkušenost,a případně poradil co a jak, prosím..? :) Předem děkuji,a ať to lítá,to je jasnýýý! :D Ahoj Roman..
Přílohy
top-side-angle.jpg
Rexsters

Re: Maketový trup Airwolf (..a nebo i jiný ) pro T-Rex 700E.

#2 Příspěvek od Rexsters »

:arrow: Zobrazeno: 125krát.... odpověď: 0 :!: Zdá se že mám smolíka... :?
To se opravdu nenajde nikdo kdo by měl sedmikilo v elektrice v maketovém trupu? :roll:
OPR
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od OPR »

Soukromá zpráva
tpilot
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od tpilot »

Rexsters píše::arrow: Zobrazeno: 125krát.... odpověď: 0 :!: Zdá se že mám smolíka... :?
To se opravdu nenajde nikdo kdo by měl sedmikilo v elektrice v maketovém trupu? :roll:

Mám jí také doma, myslím konstrukčně podobnou kapotu a uvažoval jsem baterky vůbec nevyndavat.
Zatím jsem se do stavby nepustil.
Rexsters

#5 Příspěvek od Rexsters »

Mám jí také doma, myslím konstrukčně podobnou kapotu a uvažoval jsem baterky vůbec nevyndavat.
Zatím jsem se do stavby nepustil.[/quote]
____________________________________________________________________________________
A jak to budeš nabíjet? Resp.budeš 5-6min.létat a pak 30-60min.nabíjet? 8O
tpilot
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od tpilot »

Rexsters píše:Mám jí také doma, myslím konstrukčně podobnou kapotu a uvažoval jsem baterky vůbec nevyndavat.
Zatím jsem se do stavby nepustil.

____________________________________________________________________________________
A jak to budeš nabíjet? Resp.budeš 5-6min.létat a pak 30-60min.nabíjet? 8O[/quote]

No je to jinak, nabiju za 14-20 minut, a po pravdě, když jedu na letiště mám sebou aspoň dva modely néli více a čtyři 300-až 400W nabíječe :wink: a létam , když bych chtěl čtyřikrát za hodinu, ale to se více prokecá :)
Peter NZ

#7 Příspěvek od Peter NZ »

Ja som na tom asi podobne, možno ešte veselšie :-)

kúpil som od century trup Bell222 - teda prakticky to isté ako ty, s tým, že tam zabudujem Freyu 90 - v podstate všetko super, ale keď som to tam už mal napasované, začal som rozmýšľať o elektrokonverzii - a začali nové témy a aj téma baterky.

Keďže som mal spodok trupu už vykuchaný kvôli spaľováku, po demontáži motora a nádrže vznikol sluśný priestor, rozhodol som sa zasúvať baterky odspodu - 2 samostatné 6-člankové sady. Nepredpokladám ale ich vyberať nejak často, nabíjať budem asi v trupe - tiež chodím na letisko s celou batériou, a treba trocha aj pokecať, takže problém by to nemal byť

a trocha mimo - ako si rieśil prístup dovnútra? tiež máš horný dekel z jedného kusa okolo rotora? :wink:
tpilot
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od tpilot »

Peter NZ píše:Ja som na tom asi podobne, možno ešte veselšie :-)

kúpil som od century trup Bell222 - teda prakticky to isté ako ty, s tým, že tam zabudujem Freyu 90 - v podstate všetko super, ale keď som to tam už mal napasované, začal som rozmýšľať o elektrokonverzii - a začali nové témy a aj téma baterky.

Keďže som mal spodok trupu už vykuchaný kvôli spaľováku, po demontáži motora a nádrže vznikol sluśný priestor, rozhodol som sa zasúvať baterky odspodu - 2 samostatné 6-člankové sady. Nepredpokladám ale ich vyberať nejak často, nabíjať budem asi v trupe - tiež chodím na letisko s celou batériou, a treba trocha aj pokecať, takže problém by to nemal byť

a trocha mimo - ako si rieśil prístup dovnútra? tiež máš horný dekel z jedného kusa okolo rotora? :wink:

No přiznám se Ti, že to dopadlo úplně jinak. Zachtělo se mi pravé makety a to z již nastříkaného trupu těžko uděláš a tak jsem uvedenou kapotu prodal a koupil jsem si Jet Rangera- bílou skořepinu od Varia, abych se mohl maketově vyřádit. Také jsem jí již záměrně pořídil větší tzn původně to je na benzin s rotorem 1800mm, abych mněl uvnitř dost místa . Samozřejmě jsem pořídil konverzní ocas na T-Rex 800 a tak mne ještě čeká výměna motoru a uvidíme :) Mám rád když model vidím a tento bych již mohl vidět bez problémů :D
Kapota jez mnoha dílů. Mám jí na poště a tak Ti jí případně potom popíšu.
Peteer
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Peteer »

Tak to musi byt parada ten Ranger od Varia - hlabne detaily maji perfektne zpracovany.Na kolik te vysel?
HITEC AURORA - EC-135 T2 Policie ČR TR 500, T-REX 700 3G, T-REX 100
tpilot
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od tpilot »

Peteer píše:Tak to musi byt parada ten Ranger od Varia - hlabne detaily maji perfektne zpracovany.Na kolik te vysel?

No hodně detailů chci víc maketových, ale něco jsem si pro základ také objednal. Na cenu se ani neptej, to snad ani říkat nebudu :lol:

tady to je
http://cz.vario-helicopter.biz/shop/product_info.php?cPath=23&products_id=31415

jinak již na tom makám, a je to fakt paráda, dveře přesně pasují, samozřejmě se musí vše přesně zabrousit a vyfrézovat, ale když si člověk dá práci tak vše sedne na desetiny milimetru.
Kapota je pevná, ne takový hnůj jako ty z východu, všude uhlík roving nebo tkanita. Vypadá drahá, ale je vlastně levná......viz foto
Přílohy
WP_000217_resize.jpg
WP_000198_resize.jpg
WP_000193_resize.jpg
Odpovědět

Zpět na „Heli - makety“