Simulator - AEROFLY
- zero_ozero
Re: SIM transmiter6 a Aerofly prof.deluxe.
Joo tak to nevim, já to nestopuju. Když cca 10x vypnu a zapnu ovladač tak mam 2 vteřiny kontrolu nad letadlem, ale neni to pravidlem.. někdy to nepomuže
řekl bych še odešel vysílač... ikdyž nevim proč by měl někam chodit...

Nahoru nepoletím, dole mě najdou!
Rád opravuju to, co ostatní vyhazujou. Nevyhazuj to - prodej mi to
Rád opravuju to, co ostatní vyhazujou. Nevyhazuj to - prodej mi to
Michal Matějka píše:a máš při kalibraci plyn ve středové poloze nebo ho máš stáhnutý na nulu
Během kalibrace jsem vždycky dělal to co po mě chtěl průvodce,tzn. když bylo napsáno dejte všechny ovladače do stř.polohy,tak jsem je dal na střed (i trimy),v dalším okně třeba chtěl zahýbat pákama do krajních poloh,tak jsem mu zahýbal,atd....
Nakonec nezapomenout vše potvrdit..
vitaa píše:Michal Matějka píše:a máš při kalibraci plyn ve středové poloze nebo ho máš stáhnutý na nulu
Během kalibrace jsem vždycky dělal to co po mě chtěl průvodce,tzn. když bylo napsáno dejte všechny ovladače do stř.polohy,tak jsem je dal na střed (i trimy),v dalším okně třeba chtěl zahýbat pákama do krajních poloh,tak jsem mu zahýbal,atd....
Nakonec nezapomenout vše potvrdit..
Můžeš zkusit tohle:
- při kalibraci musí být plyn přesně uprostřed. Po potvrzení středových poloh dáváš jednotlivé ovladače do krajních poloh. Dělej to pomalu, hlavně u toho plynu.
Před odkliknutím potvrzení zkontroluj kde je ten indikační sloupeček plynu a nesmí cukat.
Až potom to potvrď
- pokud to nepomůže, zkus simulátor přeinstalovat. Udělej to tak, že ho nejprve kompletně odeber, až potom nově instaluj.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
Michal Matějka píše:a máš při kalibraci plyn ve středové poloze nebo ho máš stáhnutý na nulu
Ano mám plyn ve středové poloze.Udělal jsem kalibraci ve Win i v AFPD a pořád zlobí jen ten plyn.Asi bude problém v té škatuli s kniplama.
Rc-sim.de a AFPD
Zdravím, sice se tady už řešily modely do AFPD, ale nechci vědět, kde je najít, nýbrž proč když je stáhnu z http://www.rc-sim.de , stáhne se mi exáč, který po mě chce jen "odsouhlasit" nakopírování do IPACS/Aerofly professional Deluxe (když umístění upřesním ještě složkou aircraft, tak mi to nedovolí pokračovat).
No a když to tam nainstaluju, tak mi to píše, že model je v pořádku nainstalován.
Nemám problém s tím, abych ručně vkládal letadla (složky se souborama) do složky aircraft, - to mi funguje, letadla tam mám, nicméně když to píše že je to "nainstalované", tak tam žádné nové letadlo není
Nevím proč. Když z onoho instalačního programu extrahuju složku s modelem, nakopíruju model do /aircraft, tak tam stejně není!!! A to jsem dělal u 3 letadel...
Děkuji mnoho za rady
No a když to tam nainstaluju, tak mi to píše, že model je v pořádku nainstalován.
Nemám problém s tím, abych ručně vkládal letadla (složky se souborama) do složky aircraft, - to mi funguje, letadla tam mám, nicméně když to píše že je to "nainstalované", tak tam žádné nové letadlo není
Nevím proč. Když z onoho instalačního programu extrahuju složku s modelem, nakopíruju model do /aircraft, tak tam stejně není!!! A to jsem dělal u 3 letadel...
Děkuji mnoho za rady
Větroně, elektry, . . . RCF Crack Yak*, Toro* . . . Aurora 9* - Assan*. . . Aerofly professional Deluxe*
*maximální spokojenost
*maximální spokojenost
Re: Rc-sim.de a AFPD
Něco se řešilo tady, editace souboru s příponou tmd:
http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?p=308399
http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?p=308399
V hlavicce souboru TMD musis prepsat verzi na tu jakou mas program AFPD. Treba muzes mit napr. 1.8.0.1 a tmd bude mit v sobe 1.9.0.2 a pokud to neupravis tak hra to letadlo neukaze v seznamu. Nak
Díky, zkouším to, jenže otevřu to v pozn. bloku, přepíšu, uložím a píše to přístup byl odepřen 
Větroně, elektry, . . . RCF Crack Yak*, Toro* . . . Aurora 9* - Assan*. . . Aerofly professional Deluxe*
*maximální spokojenost
*maximální spokojenost
Jsou tam všude (Program Files, Ipacs,AFPD,aircraft) atributy jen pro čtení - odškrkával jsem to "jen pro čtení" jenže ono je to i v kořenovém adresáři nad tím, a nad tím, a nad tím... Myslíte, že v tom je ten problém?
Jakou máš verzi AFPD?
1.8.0.9 
*maximální spokojenost
*maximální spokojenost
Tak už se mi to "přepsat" povedlo, dal jsem si to na plochu a tam to šlo, jenže se to pořád nezobrazuje. I když tam dám 1.8.0 nebo 1.8.0.9
Nevíte kde [cr.] AFPD aktualizovat? Nevím, co dál...
Nevíte kde [cr.] AFPD aktualizovat? Nevím, co dál...
*maximální spokojenost
*maximální spokojenost
Jaké eroplány tam vlastně chceš dát? Mě taky některé nechodí.
Zkus si stáhnout a nainstalit třeba Jakowlew-Jak-3 (píšu jak to tam je). Je to taky exe soubor a mě ve verzi 1.8.0.9 chodí. V tmd mám 1.8.0.
Teď jsem si všiml na tvém prvním obr. - ty máš v compu složku s programy nazvanou Program Files (x86)?
Zkus si stáhnout a nainstalit třeba Jakowlew-Jak-3 (píšu jak to tam je). Je to taky exe soubor a mě ve verzi 1.8.0.9 chodí. V tmd mám 1.8.0.
Teď jsem si všiml na tvém prvním obr. - ty máš v compu složku s programy nazvanou Program Files (x86)?
Tak se s tím chvíli hrál, mě to přepsání verze funguje bez problému. Mám verzi 1.8.0.9 a XP, pár tmd souborů jsem upravil z 1.9.0 na 1.8.0 a v pohodě. A náhodou jsem narazil model EasyStar a ten má v tmd souboru verzi 1.11.0 a funguje i s tím bez problému, tak nevím.
A jen taková možná blbost. Dost dlouho jsem si myslel že mi tam některé modely, které jsem nahrál do složky aicraft chybí, a až po chvíli jsem si všiml že jsou v AFPD jakoby seřazené abecedně nadvakrát. U mne třeba A-10 až Yak 54 a pak následuje ještě A109 až Zlin 50. Celkem jich mám asi 174.
A jen taková možná blbost. Dost dlouho jsem si myslel že mi tam některé modely, které jsem nahrál do složky aicraft chybí, a až po chvíli jsem si všiml že jsou v AFPD jakoby seřazené abecedně nadvakrát. U mne třeba A-10 až Yak 54 a pak následuje ještě A109 až Zlin 50. Celkem jich mám asi 174.
Naposledy upravil(a) Mlhos dne pon 09.01.2012 10:03, celkem upraveno 2 x.
No ano, mám Program files (x86), poněvadž mám 64-bitové win 7 
Nevim proč mi ty letadla nejedou...
Nevim proč mi ty letadla nejedou...
*maximální spokojenost
*maximální spokojenost