Začínám si připadat jak samomluvec
Solo PRO 100 3G Flybarless 3D Mirco Helicopter
Re: Solo PRO 100 3G Flybarless 3D Mirco Helicopter
Tak jsem zkusil na přední táhla cykliky dát O kroužky z kabinky. Okoukal jsem to u majitelů MCPX. Zabraňuje to pootáčení táhel do boku a vymezuje to vůle. Rukou je to cítit a vrtulník se v letu sklidnil. Teoreticky servo zabere hned a nemusí vymezovat tu vůli při každém pohybu tam a zpět. Můžete to někdo taky zkusit ať vím jak se Vám to chová?
- vylizplech
Vigo píše:Tak jsem zkusil na přední táhla cykliky dát O kroužky z kabinky. Okoukal jsem to u majitelů MCPX. Zabraňuje to pootáčení táhel do boku a vymezuje to vůle. Rukou je to cítit a vrtulník se v letu sklidnil. Teoreticky servo zabere hned a nemusí vymezovat tu vůli při každém pohybu tam a zpět. Můžete to někdo taky zkusit ať vím jak se Vám to chová?
no podle mě ještě není mnoho majitelů tohoto vrtulníku,každý asi čeká až budou i náhradní díly a hlavně jak to bude s cenou těch náhr.dílů.
rad bych to zkusil ale nejsem letuschopen tak zitra zkusim jen jak se to chova vizuelne na zemi
Jen pro upřesnění ty gumičky jsou na cyklice pod kuláky snad je to srozumitelné "-)
Pro MCPX je to i sfotkou zde:
blog.php?u=10070&b=9
Pro MCPX je to i sfotkou zde:
blog.php?u=10070&b=9
Tak vyzkouseno a na oko zadna zmena uvidim az pridou dily tak to zkusim ve vzduchu jestli je nakej rozdil ale opticky se nic nezmenilo
Tak konečne mi dorazil skvelý darček od HK, ale jedna nožička podvozku nevydržala cestu, tak som musel lepiť skôr, ako som prvý krát vzlietol.. Inak je tá mrška celkom živá, ale visieť sa s tým pomaličky dá, lebo v obyváku sa na viac asi nezmôžem.. Skúšal som to aj vonku a dá sa to udržať aj pri miernom vánku, no čas ukáže, ale ten podvozok je naozaj z kvetu makového.. vystužil som ho molitanom medzi lyžinami a nechal priestor pre baterku a vyzerá to že to bude odolávať nejakým nárazom..
Mám jednu otázočku.. chýba mi na vysielačke odpočítavanie času, ale asi to tam zbytočne hladám, že..? Alebo mi niekto poradí ako na to..?
A ešte jedno ma napadlo.. kolko C môžem nabíjať baterku..? nabíjačka dovoluje prudom až do 0,7 A ale nedočítal som sa nikde v návode, kolko si môžem dovoliť..zatial jej dávam 1C, ale kedže nemám ešte náhradné baterie, tak to čakanie je nekonečné.. Diky!
Mám jednu otázočku.. chýba mi na vysielačke odpočítavanie času, ale asi to tam zbytočne hladám, že..? Alebo mi niekto poradí ako na to..?
A ešte jedno ma napadlo.. kolko C môžem nabíjať baterku..? nabíjačka dovoluje prudom až do 0,7 A ale nedočítal som sa nikde v návode, kolko si môžem dovoliť..zatial jej dávam 1C, ale kedže nemám ešte náhradné baterie, tak to čakanie je nekonečné.. Diky!
Prôtos 500/Spirit, Tarot450PRO/KBAR
SoloPro 100 3D, Rave 450FBL
T8FG Super, Phoenix5
T8FG Super, Phoenix5
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Stopky na tom radiu nenajdeš, taky mi chybějí. Dávám si minutku v telefonu a po odpískání 5min přistávám.
Do baterek cpu co to jde, nabíjim na normální nabíječce. Ty ze Solo180 vydržej i 5C, jsou za hubičku, tak to neřešim...
Do baterek cpu co to jde, nabíjim na normální nabíječce. Ty ze Solo180 vydržej i 5C, jsou za hubičku, tak to neřešim...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
Nabíjím 0,2 nebo 0,3A max. Podvozek jesem dělal nový viz foto na předchozích stranách. Teď konečně drží. Baterku létám dokud to jde 
Zkoušeli jste někdo experimentovat s nastavením gyra? Nevidím rozdíl mezi HL a bez HL
Zkoušeli jste někdo experimentovat s nastavením gyra? Nevidím rozdíl mezi HL a bez HL
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Vigo píše:...
A jak jsi poznal, že se nekoná to co by mělo?
No prostě to v obou režimech bylo úplně stejné. Pokud se nepletu, tak HL by měl roztáčet zadní vrtulku pokud nejsem ve výchozím směru a to sem mi nějak nezdá, že by šlo 
Jinak na změnu citlivosti to reaguje výtečně.
Jinak na změnu citlivosti to reaguje výtečně.
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Asi nejlíp se tohle dá poznat za větru. Ale, třeba je ta funkce opravdu jen "papírová" 
No nevím, já jen poletuju doma, tak možná to opravdu nepoznám. Jinak defaultně je HL vypnuté podle manuálu což mě dost překvapilo.
Dnes som hladal niečo o podvozkoch na moju 100-vku a len tak mimochodom, som si pozrel vybalovanie nových vrtulníčkov na youtube a zistil som, že neni len jeden typ ale podla týchto videí je vidieť poriadny rozdiel.. Ten prvý má pevnejší podvozok a navyše aj chvostové vzpery a ten z druhého videa je na podvozku z makového kvetu a bez chvostových vzpier.. a ten mám samozrejme aj ja doma..
takže idem preliezť e_shopy a pohladať si ten lepší podvozok aj so vzperami..
Zaujímalo ma, ktorý typ máte vy a odkial pochádza.. ten môj je len darček z HK, tak sa ani nemôžem sťažovať, ale asi ho vytuniť ako fšetko z HK..
HeliPal.com - Nine Eagles Solo Pro 100 (280A) Open Box Review
http://www.youtube.com/watch?v=QPB2qtlBEts

solo pro 100 3g 3d unboxing

Zaujímalo ma, ktorý typ máte vy a odkial pochádza.. ten môj je len darček z HK, tak sa ani nemôžem sťažovať, ale asi ho vytuniť ako fšetko z HK..
HeliPal.com - Nine Eagles Solo Pro 100 (280A) Open Box Review
solo pro 100 3g 3d unboxing
Naposledy upravil(a) if1 dne ned 08.01.2012 21:07, celkem upraveno 1 x.
Prôtos 500/Spirit, Tarot450PRO/KBAR
T8FG Super, Phoenix5
T8FG Super, Phoenix5
2If1: Zajímavá informace. Podvozek už jsem k plné spokojenosti nahradil a vzpěry snad nebudou potřeba. Je ale pravda, ocasní trubku už jsem také nalomil a ocas celkově trochu rezonuje. Vzpěry by to tedy mohly uklidnit.