SKY CLIMBER RTR 2,4GHz

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
petr64
Kontaktovat uživatele:

Re: SKY CLIMBER RTR 2,4GHz

#181 Příspěvek od petr64 »

Kope po mě chtěl návod na stavbu Skyclimbera a něco k TX J5Pro. Takže pokud to někdo potřebuje také, prosím, zde je to ke stažení ... http://www.uschovna.cz/zasilka/G427VFU4VPH7XP7D-4XV
kope
Kontaktovat uživatele:

#182 Příspěvek od kope »

2 petr64: díky !
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
kope
Kontaktovat uživatele:

#183 Příspěvek od kope »

kope píše:Tak regl poslal prodejce do Astry k reklamaci s poznámkou, že preferuju výměnu za nesetový regl (i s případným doplatkem), protože tomuto typu regulátoru už po zkušenostech jiných uživatelů nedůvěřuju. Tak uvidíme, prý během 14 dnů se dá čekat nějaká reakce. Pak sem dám info.

Dneska jsem byl na prodejně vyzvednout nový regl, který poslali z Astramodel. Podle katalogového čísla je to stejný setový regl, který se prodává ke Climberu/Scorpiu jako náhradní díl-takže jsem zvědavý, jestli se ten problém objeví znovu nebo ne. Až budu mít čas, tak to otestuju.
glider

#184 Příspěvek od glider »

Petr64) Díky za převod do PDF :wink:

Až se k tomu někdy o víkendech dostanu tak bych rád nového Sky Climbera zalítal.
Sky Climber RTF, 2.08m
kope
Kontaktovat uživatele:

#185 Příspěvek od kope »

Zrovna jsem napájel konektory na nový regl, který jsem dostal po reklamaci, dal jsem ho do modelu, připojil baterku, protočil motor, pak stáhl plyn a... Po dvou minutách začal motor opět zběsile pištět :evil: . Musel jsem dát plyn na max, vrátit ho do 0 (motor si znovu odpípal počet článků) a pak bylo zase možné pracovat s plynem, motor poslušně běhal... jako kdyby se nic nestalo. Stáhl jsem plyn opět do 0 a celé se to znovu opakovalo. Takže výměna setového reglu za NOVÝ setový regl nebyla k ničemu :twisted:. Je pravda, že se to chová jinak, než tady na začátku někdo popisoval-že motor začne pištět a už se nerozeběhne. To mne se po té co zacvičím s plynem alespoň znovu rozeběhne. Nicméně vezmu trup, rádio a půjdu to k Peckovi předvést. Ale počkám až u nás v Letňanech někdy příští týden otevřou jejich novou prodejnu-nechce se mi táhnout letadlo a rádio přes celé město v MHD.
Vašek1948
Kontaktovat uživatele:

#186 Příspěvek od Vašek1948 »

kope píše:Zrovna jsem napájel konektory na nový regl, který jsem dostal po reklamaci, dal jsem ho do modelu, připojil baterku, protočil motor, pak stáhl plyn a... Po dvou minutách začal motor opět zběsile pištět :evil: . Musel jsem dát plyn na max, vrátit ho do 0 (motor si znovu odpípal počet článků) a pak bylo zase možné pracovat s plynem, motor poslušně běhal... jako kdyby se nic nestalo. Stáhl jsem plyn opět do 0 a celé se to znovu opakovalo. Takže výměna setového reglu za NOVÝ setový regl nebyla k ničemu :twisted:. Je pravda, že se to chová jinak, než tady na začátku někdo popisoval-že motor začne pištět a už se nerozeběhne. To mne se po té co zacvičím s plynem alespoň znovu rozeběhne. Nicméně vezmu trup, rádio a půjdu to k Peckovi předvést. Ale počkám až u nás v Letňanech někdy příští týden otevřou jejich novou prodejnu-nechce se mi táhnout letadlo a rádio přes celé město v MHD.

To samé jsem měl u Kostky. Až jsem mu to tam přivezl a předvedl, tak vytáhl jiný régl (z ASW 17), vyzkoušel a šlapalo to. Ani oficiálně nový régl, který mi na reklamaci po měsíci zaslal nebyl nic platný.
kope
Kontaktovat uživatele:

#187 Příspěvek od kope »

Tak už i ten nový regl je na reklamaci, u Pecky na prodejně vzali z regálu motor, baterku a rádio a hned jsme to tam testnuli. Ještě že není počasí na zálet, to bych byl dost naštvanej, že mi éro leží doma a díky tomu, že regulátory cestují do Astry a zpátky, tak nemůžu lítat.
Mimochodem, zkoušel jsem hledat info mimo jiné i na RCgroups a jak se zdá, tak ten regl je "celosvětový" problém. 8)
jumper

#188 Příspěvek od jumper »

Po 23 letech to vypadá že se opět vrátím k modelaření.Dostal jsem pod stromeček CLIMBRA od synka kterému je právě tolik co jsem stím přestal.Tak jsem začal shánět informace o tomto modelu .Zkouknul jsem několik videi a šel na to .Tak jsem zjistil ,že to pro mě nebude tak jednoduché.Tak jsem po pročtení nějakých recenzí zakoupil simulátor.Phoenix 2,5 i s vysílačem nemá chybu.je tam spousta možností ve výběru letadel a všeho možnýho.takže asi po 3 dnech mužu jit litat. Čekám na počasí .Akorát nevím jestli se mám děsit těch závad co tady píšete, třeba toho reglu.NOto asi poznam ,tak se nechám překvapit. :P

sky climber rtr 2,4 GHZ zatím
petr64
Kontaktovat uživatele:

#189 Příspěvek od petr64 »

Tak co, už jsi byl ve vzduchu? :)
- já měsíc a půl ne, už mám absťák :(
kope
Kontaktovat uživatele:

#190 Příspěvek od kope »

Mne leží letadlo od prosince na skříni, protože laboruju s reglem :( .
petr64
Kontaktovat uživatele:

#191 Příspěvek od petr64 »

Původní regl jsem, po přečtení zkušeností ostatních, ani nezkoušel a nelaboroval s ním. Prostě jsem tam hned vrazil jiný a bylo. Takhle si nikdy nezalítáš.
kope
Kontaktovat uživatele:

#192 Příspěvek od kope »

No ja na to koukám takhle: Koupil jsem zboží a v ceně toho zboží jsem zaplatil i regl (mimochodem, Astra si ho cení na cca 600 Kč - za tu cenu ho prodává jako náhradní díl). Regl nefunguje, takže je na prodejci, aby to vyřešil - buď vrácením adekvátní částky nebo náhradou za jiný, funkční regl. Bohužel mi doma žádný 30A regl neleží a tak abych tam mohl dát jiný, musel bych ho koupit takříkajíc "za své" a cenu toho setového "odepsat". A to fakt ne. Nejde ani tak o těch 600 (i když si pro ně dokážu představit lepší využití, než je formou vadného reglu věnovat Astře nebo někomu jinému), ale o princip.
jumper

#193 Příspěvek od jumper »

Já jsem zatím nelítal protože čekám na vhodné počasí , ale lítam na simulátoru.Taky jsem musel přilepit pantíky na směrovku ,protože se mi zespodu odtrhla.
glider

#194 Příspěvek od glider »

Jedno britské video s kamerkou FlyCamOneHD. Jeho autor mi napsal, že v UK se Sky Climber prodává v setu s 20A regulátorem (prý funguje bez problémů)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cBDfErp7wIc[/youtube]

Japonské video. Podle záběrů to vypadá, že si tam mohou užívat i termiku

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sA5fx3fOphw[/youtube]
Sky Climber RTF, 2.08m
kope
Kontaktovat uživatele:

#195 Příspěvek od kope »

Tak problém s reglem je vyřešený-po 2. reklamaci jsem dostal úplně jiný, nesetový regl a vše funguje jak má. Teď už jen sebrat odvahu na zálet. :oops:
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“