nic se nedeje..

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Hoki »

Já pamatuju rohlík za 0,40 a housku za 0,50 a koblihu za 1Kčs. A balsu 3mm tvrdou se zářezy od pily za 4Kčs. :P :P :P
Barny

#17 Příspěvek od Barny »

A jéje, jen si rejpněte. Vzpomínáme s nadsázkou... Já sice pamatuju max. tam marku za 20,- ale proč bych si nemohl zavzpomínat tři roky zpátky ? :)
Barny
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Kabriolin »

Kde jsou ty časy.....na naprosto nevhodném místě s vybavením neodpovídající ani začátečníkovi...s modelem na speed 400 z extr.polistyrenu...a hádejte...jako pohon jsem jako zarytej čouďák zvolil MK-17.Ruská chloubav 7:00AM rozzněla sromovku a plivající potvora mocně burácela slalom mezi stromy....nádhera... :P
zelda

#19 Příspěvek od zelda »

ted sem se bavil na ICQ s blasklightem a ten prisel na zajimavou vec, taky ste meli ze zacatku z toho litani vetsi pozitek??my chodili na letiste, po ceste jeste schnul kanagon, litali sme 3 minuty a sli dom, vecne meli rozbite letadla ale delali to s nadsenim, ja celou skolu nemyslel na nic jineho nez na to ze si pujdu zalitat, ze skoly fofrem litat, pak domu nabit a vecer jeste jednou litat, ted uz je to spis takove z ,,povinost" to litani, proste ze nemam co delat tak si pujdu zalitat...
Terry
#20 Příspěvek od Terry »

Já se na to vyprdnu velebnosti-ten svět je nějak naruby..Mladí vzpomínají na staré časy a staří hledí s důvěrou vstříc lepší budoucnosti.
zelda

#21 Příspěvek od zelda »

to je nazor do pranice :D :D :D
arda1
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od arda1 »

Terry píše:Já se na to vyprdnu velebnosti-ten svět je nějak naruby..Mladí vzpomínají na staré časy a staří hledí s důvěrou vstříc lepší budoucnosti.
No nevím jak ty, ale já už trénuju-spávám na tvrdým a málo pod hlavu. :wink: :lol: :lol:
ICQ 638556901
Terry
#23 Příspěvek od Terry »

Pánové kolegové.Dávám hlasovat pro koho z Vás je modelařina a lítán povinost a pro koho zábava a relaxsace.Ardo vyvolej to hlasování já to neumím protože jsem se to z lenosti nenaučil.
zelda

#24 Příspěvek od zelda »

ja nerikam povinost, bylo to v uvozovkach, spis neco na ten zpusob, proste ze ze zataku sme fakt chodili litat s nadsenim, dvakrat za den opravovali rozbite letadla a byla to fakt takova hrozne cista radost...ted uz je to spis takove hroceni jak niz zajdu a podobne, spis adrenalin, jako kazdopadne je to relax ale mam pocit ze ze zacatku to bylo takove jine..
arda1
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od arda1 »

V threadu který jsi nezaložil ani nemůšeš-a já mám dneska KOPR jaxviňa- zeldo je to na tobě :lol: :lol: :lol:
ICQ 638556901
arda1
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od arda1 »

zelda píše:byla to fakt takova hrozne cista radost...ted uz je to spis takove hroceni jak niz zajdu a podobne, spis adrenalin, jako kazdopadne je to relax ale mam pocit ze ze zacatku to bylo takove jine..
Stejný jako u sexu :lol: :lol: :lol:
ICQ 638556901
zelda

#27 Příspěvek od zelda »

arda1 píše:
zelda píše:byla to fakt takova hrozne cista radost...ted uz je to spis takove hroceni jak niz zajdu a podobne, spis adrenalin, jako kazdopadne je to relax ale mam pocit ze ze zacatku to bylo takove jine..
Stejný jako u sexu :lol: :lol: :lol:

to mozna tak u tebe, ja mam zatim i z toho porad tu cistou radost!

ale vis jak se to rika ,, sex je pro decka, dospeli chlastaj"

PS:porad jak na tu anketu?
blesk
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od blesk »

zelda píše:ted sem se bavil na ICQ s blasklightem a ten prisel na zajimavou vec, taky ste meli ze zacatku z toho litani vetsi pozitek??my chodili na letiste, po ceste jeste schnul kanagon, litali sme 3 minuty a sli dom, vecne meli rozbite letadla ale delali to s nadsenim, ja celou skolu nemyslel na nic jineho nez na to ze si pujdu zalitat, ze skoly fofrem litat, pak domu nabit a vecer jeste jednou litat, ted uz je to spis takove z ,,povinost" to litani, proste ze nemam co delat tak si pujdu zalitat...

tak to s tebou plně souhalsím... ikdyž já toho mám i ted ještě pořád plnou hlavu,ale už to pom,alu začíná vytlačovat učení... značky ocelí,spracování,...
zelda

#29 Příspěvek od zelda »

alespon nekdo :D :D
Terry
#30 Příspěvek od Terry »

Jó tak na ten sex na ten sem se vyloženě těšil a je pravda,že to bylo takový zajímavější.Ten bylna prvém místě a modelařina na druhém .Dnes ja modelařina na druhém,dobré jídlo na prvním a sex(hernajs teď si nemůžu vzpomenout na kterém) místě. :(
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“