nic se nedeje..
Kde jsou ty časy.....na naprosto nevhodném místě s vybavením neodpovídající ani začátečníkovi...s modelem na speed 400 z extr.polistyrenu...a hádejte...jako pohon jsem jako zarytej čouďák zvolil MK-17.Ruská chloubav 7:00AM rozzněla sromovku a plivající potvora mocně burácela slalom mezi stromy....nádhera... 
ted sem se bavil na ICQ s blasklightem a ten prisel na zajimavou vec, taky ste meli ze zacatku z toho litani vetsi pozitek??my chodili na letiste, po ceste jeste schnul kanagon, litali sme 3 minuty a sli dom, vecne meli rozbite letadla ale delali to s nadsenim, ja celou skolu nemyslel na nic jineho nez na to ze si pujdu zalitat, ze skoly fofrem litat, pak domu nabit a vecer jeste jednou litat, ted uz je to spis takove z ,,povinost" to litani, proste ze nemam co delat tak si pujdu zalitat...
ja nerikam povinost, bylo to v uvozovkach, spis neco na ten zpusob, proste ze ze zataku sme fakt chodili litat s nadsenim, dvakrat za den opravovali rozbite letadla a byla to fakt takova hrozne cista radost...ted uz je to spis takove hroceni jak niz zajdu a podobne, spis adrenalin, jako kazdopadne je to relax ale mam pocit ze ze zacatku to bylo takove jine..
arda1 píše:Stejný jako u sexuzelda píše:byla to fakt takova hrozne cista radost...ted uz je to spis takove hroceni jak niz zajdu a podobne, spis adrenalin, jako kazdopadne je to relax ale mam pocit ze ze zacatku to bylo takove jine..![]()
![]()
to mozna tak u tebe, ja mam zatim i z toho porad tu cistou radost!
ale vis jak se to rika ,, sex je pro decka, dospeli chlastaj"
PS:porad jak na tu anketu?
zelda píše:ted sem se bavil na ICQ s blasklightem a ten prisel na zajimavou vec, taky ste meli ze zacatku z toho litani vetsi pozitek??my chodili na letiste, po ceste jeste schnul kanagon, litali sme 3 minuty a sli dom, vecne meli rozbite letadla ale delali to s nadsenim, ja celou skolu nemyslel na nic jineho nez na to ze si pujdu zalitat, ze skoly fofrem litat, pak domu nabit a vecer jeste jednou litat, ted uz je to spis takove z ,,povinost" to litani, proste ze nemam co delat tak si pujdu zalitat...
tak to s tebou plně souhalsím... ikdyž já toho mám i ted ještě pořád plnou hlavu,ale už to pom,alu začíná vytlačovat učení... značky ocelí,spracování,...