Fly sky rádio GT-3

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zpráva
Autor
Drondys

Re: Fly sky rádio GT-3

#16 Příspěvek od Drondys »

autoklub píše:Tak to je ten samej co byl v setu,akorát já ho mám bez Fail safe

Pak to ovšem není ten samý, protože ten samý je s Fail safe a i ten set, na který jste uvedl odkaz na http://www.bighobby.cz má přijímač s Fail safe. Pak není vyloučeno, že máte nějakou hodně starou verzi, která už se neprodává a ani přijímače k ní už se neprodávají. V takovém případě nezbývá než to risknout tj. koupit ten přijímač a vyzkoušet zda bude funkční.
Naposledy upravil(a) Drondys dne pát 16.12.2011 23:57, celkem upraveno 1 x.
autoklub
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od autoklub »

To jste mě potěšil :roll: no nic asi to hodím do huntu a pořídím nové rádio,škoda byl jsem s ním spokojenej 8O nekupoval jsem ho z big ale z maxbazaru,tak jsem asi naletěl
Maxiswift,Swift II,Akrobat,FG Monster,Axial scorpion,Tamiya ta03ra,Takara Tomi,TGY 9x,9xr
Drondys

#18 Příspěvek od Drondys »

autoklub píše:To jste mě potěšil :roll: no nic asi to hodím do huntu a pořídím nové rádio,škoda byl jsem s ním spokojenej 8O nekupoval jsem ho z big ale z maxbazaru,tak jsem asi naletěl

Ještě je možnost to risknout tj. koupit ten přijímač a vyzkoušet zda bude funkční s tou vaší vysílačkou. Ten přijímač stojí jen pár dolarů což není zas taková rána a pokud by to nefungovalo tak se ho můžete pokusit prodat samostatně. Pokud to fungovat bude tak vás to přijde rozhodně levněji než kupovat novou soupravu. :wink:
autoklub
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od autoklub »

Asi na tom něco bude,děkuji za trpělivost se začátečníkem v RC,super forum,lepší jak to ............. děkuji
Maxiswift,Swift II,Akrobat,FG Monster,Axial scorpion,Tamiya ta03ra,Takara Tomi,TGY 9x,9xr
autoklub
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od autoklub »

novej poznatek,záleží na verzi,V2 a V3 bohužel mám V2,to co se prodává u hobykrále je na V3,kuchnul jsem původní přijímač a ten je střevama uplně jinej než HC GT-2 R
Trinom

#21 Příspěvek od Trinom »

Tricopter ála RCExplorer, Rabbit, FlySky TH9x
Tamiya TT-01D typ E, FlySky GT3
Trinom

#22 Příspěvek od Trinom »

To ale nesedí s tímhle - http://rc.305.cz/view.php?nazevclanku=p ... 2011020005
Minimálně GT3 a GT3B maj opravdu stejný přijímače.
Trinom

#23 Příspěvek od Trinom »

Mám GT3 a fail safe MÁ. Což ale nic nemění na tom, že existuje i verze bez něj, která se dávala ke GT2 tuším.

// Jestli mi nevěříš, tak ti to vyfotím. EURGLE GT3 = FlySky GT3. Nikde se neuvádí GT3A, protože GT3A neexistuje.
vysílač - http://site.hobbypartz.com/FS-GT3-24ghz-Radio-1.jpg
přijímač - http://www.rk2trade.com/shoppingwayimag ... logo-1.jpg
Trinom

#24 Příspěvek od Trinom »

Jenže podverze (pokud tím teda máš na mysli GT3, GT3B a GT3C) jsou vizuálně naprosto odlišný, viz moje tabulka výš a pochybuju, že by si je někdo spletl. Ale to je fuk, eurgle můžem nechat na pokoji. Znova říkám, že mám FlySky GT3 a ta má přijímač s fail safe.

PS: Google nic jako Eurgle GT3 1rd, 2rd, ani 3rd nezná. Divné, že? Není to nějaké zdejší označení?
minotaur
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od minotaur »

No musím říci, že po přečtení tohoto vlákna jsem byl zmaten i já :mrgreen:
Na mých stránkách je to OK. Pokud odmyslím různá temná bazarová zákoutí atd., tak v současné době je aktuální prodejní verze tříkanál Flysky FS-GR3C (= Hobby King HK-GT2R, Ansmann R5, Eurgle 2,4GHz 3ch...) s failsafe. Tento přijímač je kompatibilní se všemi současnými vysílačkami od Flysky (GT2, GT3, GT3B, T4, T6, TH9). Jelikož GT3 i TH9 mají výměnný TX modul, tento modul musí být tzv. 3rd generation, a v tom bude jádro pudla. Zřejmě jste zakoupil GT3 se starším TX modulem 1. nebo 2. generace (do r. 2009), se kterou chodil starší 3k přijímač bez failsafe. Takže jedině zakoupit nový TX modul, ať už na e-bayi, nebo třeba tady >>> http://www.r2hobbies.com/eng/proddetail.php?prod=rcps2806001
Jelikož o novém tříkanálovém přijímači na Flysky ani pára, lze téměř s jistotou tvrdit, že i připravované GT2B, GT3C a GT4 budou kompatibilní s FS-GR3C.
Poprosil bych Drondyse, aby zkorigoval své příspěvky.
RC.305.cz - stránky věnované RC autům, scale a expedicím
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Nakadah »

Davam do eteru informaci ze mam k dispozici programator ST8S, takze kdyby nekdo v tehle vysilacce potreboval prehrat puvodni FW tim s opravenymi Expo nebo pouzit primo aktualizovany open source FW, neni problem to zaridit. Zrovna dnes mi dorazil z Kanady (odmitl sem platit 150Kc postovne a 50Kc balne ceskemu vycurankovi), a uz sem stacil prehrat dve GT3B radia. Nak
Sejny

#27 Příspěvek od Sejny »

Teď ještě aby nějaký šikula napsal firmware pro FrSky systém s telemetrií. U spalováku by se to hodilo.... mohlo by to měřit teplotu motoru a hladinu paliva plus zvukový alarm. Vysílací modul je naprosto stejný jako v th9x, pouze bez krabičky a přes pinlištu připájený v DPS vysílačky.
TRX E-Revo, NEU 1515, eZRun 80A, Futaba 3PM, iCharger 3010B, Mystery B6, Schulze LiPoCard.
TRX Revo 3.3 5309, TRX E-Revo VXL. Sbírám Traxxasy :)
Drondys

#28 Příspěvek od Drondys »

Sejny píše:Teď ještě aby nějaký šikula napsal firmware pro FrSky systém s telemetrií. U spalováku by se to hodilo.... mohlo by to měřit teplotu motoru a hladinu paliva plus zvukový alarm. Vysílací modul je naprosto stejný jako v th9x, pouze bez krabičky a přes pinlištu připájený v DPS vysílačky.

K telemetrickému modulu FrSky lze samostatně dokoupit LCD displej s tlačítky viz tento odkaz, který umí číst data z telemetrického modulu a zobrazovat je na svém LCD displeji a navíc umožňuje tlačítky nastavovat alarmy telemetrie.

Obrázek

Tento LCD displej si můžeš připevnit třeba na vysílačku nebo si můžeš udělat delší ten komunikační kablík, který se připojuje na komunikační výstup FrSky modulu a pak si můžeš zavěsit ten LCD třeba na nějaký kousek uhlíkové tyčky apod. připevněné třeba ke kšiltu na kšiltovce kousek stranou tak, abys to měl na straně zorného úhlu a tím budeš mít možnost sledovat hodnoty telemetrie aniž bys ztrácel model z dohledu.

Lze tedy mít k dispozici kompletní možnosti telemetrie FrSky tj. jak hodnoty na LCD tak i zvukové alarmy i s možností jejich nastavení, a to vše bez nutnosti změny firmware.
Sejny

#29 Příspěvek od Sejny »

To je přesně to o čem dávno vím a zároveň přesně to, co nechci :roll: No snad ten šikula co napsal alternativní FW pro GT3B překvapí a vyleze s něčím takovým. Jsem ochoten takový počin i finančně podpořit, byla by to super věc.
TRX E-Revo, NEU 1515, eZRun 80A, Futaba 3PM, iCharger 3010B, Mystery B6, Schulze LiPoCard.
TRX Revo 3.3 5309, TRX E-Revo VXL. Sbírám Traxxasy :)
Drondys

#30 Příspěvek od Drondys »

Sejny píše:To je přesně to o čem dávno vím a zároveň přesně to, co nechci :roll: No snad ten šikula co napsal alternativní FW pro GT3B překvapí a vyleze s něčím takovým. Jsem ochoten takový počin i finančně podpořit, byla by to super věc.

Já bych řekl, že pokud někomu jde o to vidět hodnoty z telemetrie FrSky tak je to pořád lepší než bůhví jak dlouhé čekání až se to někdo uráčí napsat. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“