Modelářská burza - setkání Brno a okolí
Modelářská burza - setkání Brno a okolí
Máme tady zimu a tak se moc nelítá. Rád bych uspořádal modelářskou burzu nadbytečných věcí a modelů. Předpokládaný termín je 18.2. 2012 11:00 - 17:00. Místo konání Chudčice (obec asi 20km SZ od Brna). Letiště tu sice nemáme, ale pokud počasí dovolí je možno využít plochy asi 3km vzdálené, třeba pro předvedení modelů. Možnost oběda a občerstvení v restauraci hned naproti KD, kde by se akce bude konat. Parkoviště u objektu k dispozici. Pokud by byl zájem o delší posezení večer a následný nocleh není problém přespat (240,- Kč osoba) ve dvoulůžkových pokojích. Prodávající 90,- Kč za stůl , ostatní návštěvníci 30,-Kč. Dobrá příležitost potkat nové lidi z řad modelářů z blízkého okolí , snad i z větší dálky, a prodat co přebývá a koupit co chybí. Vaše dotazy a připomínky očekám v příspěvku nebo SZ.
Naposledy upravil(a) volente dne pát 13.01.2012 14:32, celkem upraveno 1 x.
F 104 je můj sen
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Modelářská burza - setkání Brno a okolí
Doporučuju nevyvěšovat plakáty s tímto textem. Myslím, že slovo burza je vyhrazeno pro něco jiného.
11.2. nemohu - pořádám mistrovství republiky v halovém létání
Ahoj volente...docela rád bych do Chudčic dojel. Bez noclehu, nemám to daleko...nějakých 35 km...z jižní strany od Brna. Ahoj Laďa.
Co se názvu týká...my radioamatéři (mezi který se hlásím, míváme několikatero SETKÁNÍ po různých místech v republice ). Takže to klidně nazvi Setkání, na kterém si je možno vymněnit, či zakoupit různé věci modelářského charakteru. Nepochybuju o tom, že se dostaví i nějaká modelářská prodejna...
Co se názvu týká...my radioamatéři (mezi který se hlásím, míváme několikatero SETKÁNÍ po různých místech v republice ). Takže to klidně nazvi Setkání, na kterém si je možno vymněnit, či zakoupit různé věci modelářského charakteru. Nepochybuju o tom, že se dostaví i nějaká modelářská prodejna...
- JosefSvejk
Asi nepojedu, manželka říkala, že se mi nechce. 
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
JosefSvejk píše:Asi nepojedu, manželka říkala, že se mi nechce.
Dobrá hláška.
Pavel Bartoš
- pert
- Kontaktovat uživatele:
barty7 píše:JosefSvejk píše:Asi nepojedu, manželka říkala, že se mi nechce.
Dobrá hláška.
Jo, dooost dobrý
- Standapass
- Kontaktovat uživatele:
JosefSvejk píše:Asi nepojedu, manželka říkala, že se mi nechce.
Tak to důvěrně znám.
HTC evo3d
Tome a pro co je vyhrazeno slovo burza? RadekTomasC píše:Doporučuju nevyvěšovat plakáty s tímto textem. Myslím, že slovo burza je vyhrazeno pro něco jiného.
ICQ 638556901
Arda1: Tome a pro co je vyhrazeno slovo burza? Radek
No já nevím, sjezdil jsem dost motoristických burz za svého mládí, tak nevím proč ne "Modelářská burza". Já myslím že lidé asi budou vědět o co jde. Jen bych tak nějak potřeboval vědět jestli by byl zájem. Pokud ano tak se samozřejmě dá domluvit i nějaké čerstvé uzené a jiná zvěrstva pro organismus. 
F 104 je můj sen
...pivo, tchýně, uzený...nejlepší je studený!
Nevím ale nic špatnýho na tom slově nevidím - http://www.slovnik-cizich-slov.info/burza/ -Radek
ICQ 638556901
- JosefSvejk
Sběratelská burza, motoristická burza, burza dětského oblečení apod. Taky na tom nevidím nic špatného. Nikdo si snad nebude myslet, že přijede na burzu cenných papírů a nepřijde tam v kvádru. 
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
JosefSvejk píše:Sběratelská burza, motoristická burza, burza dětského oblečení apod. Taky na tom nevidím nic špatného. Nikdo si snad nebude myslet, že přijede na burzu cenných papírů a nepřijde tam v kvádru.
Přijímám výzvu
Tom
- Standapass
- Kontaktovat uživatele:
Četl jsem něco o uzeném. To teda musím také zvážit. S 
HTC evo3d