Mobilní telefon

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
Viktorin

Re: Mobilní telefon

#31 Příspěvek od Viktorin »

Zdar, já mám též samsung galaxy a zatím si na něj nemůžu stěžovat ;-) Takže ode mě ano.
Werret007
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Werret007 »

Tak to tu lehce obnovím, dotaz na hlavataci , jak jsi spokojený s SE Xperia mini ????
Nějaké zkušenosti plus , mínus .
Právě se rozhoduji pro nový mt a nevím jaký, zatím se mi líbí Sony Ericsson Xperia active což je jen mini v odolnějším obalu co jsem tak pochytil.
Šel by jsi znovu do SE Xperia mini pokud by ti klekl popřípadě kdyby jsi ho kupoval nově a neměl s tím zkušenosti.
Díky za odpověď.
Spektrum DX6i mode 4.
List u vrtule se při létání používá k namotání vzduchu.
hlavataci
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od hlavataci »

Werret007 píše:Tak to tu lehce obnovím, dotaz na hlavataci , jak jsi spokojený s SE Xperia mini ????
Nějaké zkušenosti plus , mínus .
Právě se rozhoduji pro nový mt a nevím jaký, zatím se mi líbí Sony Ericsson Xperia active což je jen mini v odolnějším obalu co jsem tak pochytil.
Šel by jsi znovu do SE Xperia mini pokud by ti klekl popřípadě kdyby jsi ho kupoval nově a neměl s tím zkušenosti.
Díky za odpověď.

Ahoj jsem maximálně spokojený je to co jsem chtěl :wink: Psaní sms i když mě od toho odrazovaly že to je malá klávesnice a volání také.
Právě pro tu velikost jsem si ho vybral.A hlavně používám gps na chození s detektorem-Orux maps off line+záložní zdroj +4x enelop 2000 v držáku.
Výdrž baterie v normálním provozu pro mě pár sms a hovorů bez hudby a gps 3 dny.S hudbou,hry gps -každý den. Takže opravdu pohoda 8)
Určitě bych do něj šel znova nebo i jiné Xpere.
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=872&amode=
Werret007
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Werret007 »

Takže spokojenost, tak to je super, jdu do něj taky, ale to Active. Zkusil jsem dotykáč od Vodafonu 858 smart ale nevyhovuje mi ohledně odolnosti, foto je na prd a video též, přeci jen dělám v prašném prostředí a to by dlouho nevydržel, dostane ho synek.
Nechci nic velkého, potřebuji něco odolnějšího, net a navigace se šikne, občas nějaký to foto, video.
Takže Sony Ericsson Xperia active to asi vyhraje.
Spektrum DX6i mode 4.
List u vrtule se při létání používá k namotání vzduchu.
ZIPP
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od ZIPP »

Já jdu do Sony Ericsson Xperia ray :wink:
Nemusíš vše vědět, ale musíš vědět, kde na vše najdeš odpověď.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“