Dotaz na jméno filmu

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
MirekN

Dotaz na jméno filmu

#1 Příspěvek od MirekN »

Ahoj, nevíte náhodou někdo jak jse jmenoval americký film kde hlavní hrdinové létali na akrobatických Pittsech mohl by být z roku okolo 1980, vrtá mi to v hlavě a nemůžu si vzpomenout.

Dík Mira
MirekN

Re: Dotaz na jméno filmu

#2 Příspěvek od MirekN »

Tak už jsem to našel, dík jestli se někdo snažil.
Mira
pixma
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od pixma »

A to jméno?
MirekN

#4 Příspěvek od MirekN »

Aha, Cloud Dance
googie
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od googie »

Ak budeš mať na budúci problém, skús sa registrovať na CSFD.CZ, ja som tam na fóre dostal odpoveď za pol hodiny, keď som hľadal film len na základe opisu jednej pár sekundovej scény z filmu. Tí ľudia sú tam jednoducho pozitívne ujetí a majú znalosti.
F-86 Sabre EDF 92mm, Parkzone Typhoon, Haikong Spitfire, Zero
MirekN

#6 Příspěvek od MirekN »

Díky za informaci, postoupil jsem ale dál, zjistil jsem že tenhle film není nikde k stažení nemá ho někdo? Česky se jmenuje Tanečník v oblacích.

Dík
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“