Ahoj, nevíte náhodou někdo jak jse jmenoval americký film kde hlavní hrdinové létali na akrobatických Pittsech mohl by být z roku okolo 1980, vrtá mi to v hlavě a nemůžu si vzpomenout.
Dík Mira
Dotaz na jméno filmu
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Dotaz na jméno filmu
Tak už jsem to našel, dík jestli se někdo snažil.
Mira
Mira
A to jméno?
Aha, Cloud Dance
- googie
- Kontaktovat uživatele:
Ak budeš mať na budúci problém, skús sa registrovať na CSFD.CZ, ja som tam na fóre dostal odpoveď za pol hodiny, keď som hľadal film len na základe opisu jednej pár sekundovej scény z filmu. Tí ľudia sú tam jednoducho pozitívne ujetí a majú znalosti.
F-86 Sabre EDF 92mm, Parkzone Typhoon, Haikong Spitfire, Zero
Díky za informaci, postoupil jsem ale dál, zjistil jsem že tenhle film není nikde k stažení nemá ho někdo? Česky se jmenuje Tanečník v oblacích.
Dík
Dík