Systém funguje tak ,že na Hitec může nadávat jen on ,když nadává někdo jiný tak nemůže a zcela jistě měl v tom letadle něco blbě on.
Vysílače Hitec - spolehlivost
- blacklight
Jak jsem již říkal- volný modul nemá na nic vliv- naopak musí být, aby si to kontakty samy vystředily.Na futabě mi VF díl lítá jako lump v palírni a není sebemenší problém.Ale já vůbec nechápu jak může někdo třeba 5x po sobě spadnout a furt lítat s tímž rádiem (pokud bych měl již po prvním, neřkuli po druhým pádu podezření na rádio, tak bych si asi půjčil od někoho jiný a vyzkoušel to- pokud by se podezření potvrdilo, tak servis a popřípadě kup jinýho rádia)-určitě bych nečekal až to spadne po třetí.To je jako by mě v autě selhaly 2x brzdy a já přesto jel v jakési bláhové představě že se to snad samo spraví.

ICQ 638556901
- blacklight
Jinak co se týče obhajoby či nadávání-nemám důvod něco obhajovat-jenom si dovolím tvrdit že u jistých lidí(nebrat prosím osobně-pouze příklad)to může být i zkrat ne v rádiu,ale mezi ušima--a stejně budou neustále tvrdit(i když se jim člověk koukal na pazoury)že to éro přitáhli a ve skutečnosti tu páčku dali od sebe. Jinak já bych se snažil po" nevysvětlitelným" pádu a po důkladné analýze a sebezpytování zjistit příčinu.Tedy bych rádio zapnul a nechal "zahřát" a třeba hodinu páčkoval a zkoušel vše možný a snažil se tu poruchu znova nasimulovat.Pokud by se projevila šel bych dál a asi si vzal jiný Tx a zkoušel dál. 
Naposledy upravil(a) arda1 dne pát 03.08.2007 17:32, celkem upraveno 1 x.
ICQ 638556901
- blacklight
- blacklight
- Eragon
- Kontaktovat uživatele:
Mám zajímavou zkušenost s Optikem. Když sem zkoušel dosah na zemi, začali blbnout serva po 150m a vymkly se kontrole po 200. Ve vzduchu lítám s Easy fly tak 300-400m od sebe a nezaznamenal sem žádný problém.
Sky lady (mig 480 race) - visí na zdi
Easy fly (Dualsky XM3530) - visí na zdi
Extra 330 (BM 3130) - létá
PicooZ (malej) - čeká na novou zadní vrtulku
Osprey X - 28 G (Dualsky XM3530) - čeká na 3. zálet (a snad už úspěšný)
Easy fly (Dualsky XM3530) - visí na zdi
Extra 330 (BM 3130) - létá
PicooZ (malej) - čeká na novou zadní vrtulku
Osprey X - 28 G (Dualsky XM3530) - čeká na 3. zálet (a snad už úspěšný)
Všeobecne se říká, že ve vzduchu je dosah trojnásobný. Takže proto se to jeví v klidu. Ale když budeš nalítávat na přistání z větší vzdálenosti než 150m, tak to bude drahá díra v zemi. Neriskuj a udělej s tím něco. Jinak dosah se zkouší tak, že model a vysílačka by měla být tak v metrové výšce. S modelem na zemi se zkouší pouze dosah se zataženou anténou. Má Flash-5 měla dosah zhruba 350m, ale výškově jsem to nezkoušel. S větroni lítám do viditelnosti výškovky a s akrobaty podle chuti, ale přes 200m nechodím.Eragon píše:Mám zajímavou zkušenost s Optikem. Když sem zkoušel dosah na zemi, začali blbnout serva po 150m a vymkly se kontrole po 200. Ve vzduchu lítám s Easy fly tak 300-400m od sebe a nezaznamenal sem žádný problém.
- blacklight
arda1 píše:To blacklight: má je teď daniel na benzínový heli a medí si.I u nás s tím lítají obry.
Počkám někdy do vánoc a pokud to bude bez porblémů tak do toho jdu taky.
Jsem přemýšlel jak jsi mi říkal to s tím 51 kanálem a já na něj mám normálně smůlu. J8 jsem si koupil před několika lety RCset , tam byl kanál 51 , pak jsem kdysi koupil acomse a 51 a 53 a před 2 rokama optica taky s 51 - no nemám já na to smůlu??
Nejhorší je,že mi to prodali se všemi schváleními ,a těmi papíry jako že je to v pohodě.To mi nejvíc vrtá hlavou jsetli to třeba nemůžu vrátit , ale bude to fakt radost kupovat všechny krystaly nové.
Katana 3m ZDZ160 a další 3m v přípravě
- blacklight
Eragon píše:Mám zajímavou zkušenost s Optikem. Když sem zkoušel dosah na zemi, začali blbnout serva po 150m a vymkly se kontrole po 200. Ve vzduchu lítám s Easy fly tak 300-400m od sebe a nezaznamenal sem žádný problém.
Já jsem létal s Opticem s dvoumetrovkou s reflexní foilií tak daleko( odhaduju i 1,5km) , že jsem skoro už nerozeznal v jaké poloze je a pořát to šlo.
Katana 3m ZDZ160 a další 3m v přípravě