pepin píše:graup15 píše:Jací mazáci? ???????
Podívej, bavíme se tím, že sem dáváme co nej videa, kde je DS létání (a k tomu i něco navíc:-)
Ono to chce než člověk vyrazí na kopec, to trošku nastudovat, nasát o co jde...a pak si to zkusit.
Lítat umím dost dobře, myslíš, že to nezvládnu?....
Jen do toho nejdu hlava , nehlava....prostě v klidu, v tomto hnusném období to teoreticky naštuduju a v létě zkusím. Na Ranou to mám 40 km..to se dá.
co ti pomuže čučet na videa ze světa,to je snad lepší cinknout někomu,kdo to na Rané létá,aby jel s tebou,probrat to s ním a jít do toho poprvé,když
to bude proveditelný,ale nejméně náročné,ty tu vyhledáváš a študuješ extrémy a sníš o rychlosti 800kmteda tak to cítím.
jinak nejsem schopný posoudit,kde je ta hranice-já dobře lítám,nemyslím,že ti co to létají létají špatně,asi i hodně létají jenom na svahu a přesto to rozmastěj,tak jim třeba teoreticky porad,jak to nerozmastit,pokud máš pocit,že ty víš,co oni nevědí,že ty umíš,co jiní neumí-jsem tak hnusnej,páč se připravuji na to,že pokud to zkusím,tu ránu tutáč dámtad se mi jen honí hlavou,co a za kolik na tu popravu pujde a moc se mi do toho nacpat nechce
Pepine...tak to cítíš naprosto špatně
PS..nějak nechápu co to plácáš o radách jak to mají létat, nebo s tím nepraštit...psal jsem, nebo naznačoval o tom, že to létám? Psal jsem jen, že dobře létat umím a tím se na to cejtím. Nic víc.
A nikde jsem nepsal, že musím mít 800km/h...mně bude stačit když to poletí, tak nějak rychle.
PS..a nechápu ten postoj.(Tutáč dám ránu..atd) Proč by jsi ji dával? To je stejné jako (a s tím se setkávám často), že se lidi bojí nacpat do modelu silný pohon...Vždyť jde o hov...max to poletí rychleji, ale rozhodně to nijak záludné není. Vem si (Pepu Kavaleho), ještě před dvěma roky létal s max pryžovkou a teď honí model co stoupe přez 70m/s...a už mu to přijde pomalé:-)