F3F pro DS
- Tomino_421
- Kontaktovat uživatele:
Re: F3F pro DS
Samozřejmě "cestou nahoru" sem myslel tu fázi letu při který se model vrací ze závětrný strany zpět k hraně... ta fáze při který se měří rychlost.
Tomáš Hejzlar
Díky za všechny přízpěvky těch co to létají.Věřím že to lze létat i vmírnějších podmínkách.Jsem tedy rozhodnut pro to kapucino od Valenty pokud se ještě vyrábí. Radši bych měl ale servo přímo v ocase. Zatím bych si tedy přál jenom to na té závětrné straně vyzkoušet .Než k tomu přistoupím chci to vidět na Rané no a vůbec nelepší by bylo kdyby se tam sešli všichni zde diskutující.Ať žije DS a nashle na Rané.
koksák
...........
Naposledy upravil(a) pepin dne ned 22.01.2012 16:09, celkem upraveno 1 x.
pepin píše:Jirko,prosimtě moc,koukni tady na to video a řekni mi,teda nám,co s tim letadlem létá.
http://www.youtube.com/watch?v=K7RFnBb0blU
všichni to létají na závětrné straně,néééééééééééééé na té straně odkud fouká vítr..
jak se zdá,jediný buh,co to létal jsi ty,také jak jinak,že
Ano, všichni to létají na závětrné straně. I já, jenom bych byl rád, kdyby si to všichni ujasnili. Jenom nevím proč se tady diskutuje o tom jestli má někdo problém to uřídit při 100km/h. S tím co mám, létám kolmo (90°) nahoru na motor minimálně dvojnásobnou rychlostí. Takže nepředpokládám chytráky co se bojí stovky , při 20m/s zalezou dolů a budou tady produkovat chytrosti o DS. Na to jsou tady k diskusi jiná vlákna. Kdo chce létat DS, musí mít předpoklady k tomu, že bez problémů pilotuje 300km /h (a více).
Jinak tady nemá cenu o ničem debatovat.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
Polynom píše:
bral bych to Jirko jako slabou chvíli a začnem znovu
Až se vytvoří rotor na Rané při 3m/s tak jo. Do té doby to tam já budu zkoušet při té dvacítce (DS).
(Až si dáte název vlákna " Létání na závětrné straně kopce", tak tohle téma vynechám. Napiš někam ven , že létáš DS při 5m/s a sklidíš výsměch))
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
.-.........
Naposledy upravil(a) pepin dne ned 22.01.2012 16:09, celkem upraveno 1 x.
...........
Naposledy upravil(a) pepin dne ned 22.01.2012 16:10, celkem upraveno 1 x.
pepin píše:
JIrko,dokud tě osobně neuvidím to létat při té dvacítce,nikdy mě nepřesvědčíš o tom,že jen nemluvíš pravdu-česky se-r--eš si do huby
Budete tady o tom jenom nekonečně žvanit.
20m/s fouká na Rané naprosto vyjímečně. Mám to dost daleko a nepojedu tam na pokusy. Přijeď do Příbrami a předvedu Ti kolik (km/h ) se dá létat (na rovině, bez svahu
pepin píše:..... běda,jakl někdo pípnejestli chcete opravdu něco vědět,zeptejte se pouze mě.
Na tenhle názor jsi přišel jak?
(Mě jenom vytočilo, když jsem tenkrát přijel na Ranou, kolik tam bylo borců co DS létají a vyhlásili, že to nejde.
Takže teď tady jenom už každému doporučuji, aby to napřed zkusil v té dvacítce, než sem něco o DS naslintá)
Naposledy upravil(a) JMalik dne sob 21.01.2012 21:46, celkem upraveno 1 x.
............
Naposledy upravil(a) pepin dne ned 22.01.2012 16:10, celkem upraveno 1 x.
[..........
Naposledy upravil(a) pepin dne ned 22.01.2012 16:11, celkem upraveno 1 x.
...........
Naposledy upravil(a) pepin dne ned 22.01.2012 16:11, celkem upraveno 1 x.
pepin píše:
na to ti při vší uctě sere pes,kdybych chtěl lítat na rovině s pylonákem,asi bych řešil pylonáka,kdybych měl pocit,že mi dá něco létat třista kolmo nahoru,řešil bych létání kolmo nahoru,protože vím,že by mi to nic nedalo,vubec to neřeším-neodsuzuji to,mě to ale netáhne,mrdlat se s pohonem a ladit něco kuli poletování sebe se mnou,to muže mít jediný výsledek,že tě to jednou přestane ba,dost mi to přijde,jako když Fortest Gump,najednou přestal běhathledáš jen limity,na které stačíš-teda finančně máš náskok před tisícovkou jiných,což ti umožnuje pocit vyjimečnosti,nic jiného v tom není a to mi věř.
Můžeš si klidně o mě myslet, že jsem arogantní blb, mám finanční náskok....... Je mi to skutečně naprosto šumafuk.
Jenom ti říkám, že pokud nebudeš na rovině létat bez problémů 200 - 300km /h , nezkoušej DS.
Jinak tady budeš rozjímat nad tím, že je na to lepší éro za litr, než za dvacítku, protože je to jedno, stejně s tím flákneš.
Takže na závěr:
Zkoušejte to, myslete si, že hranice bravurnosti pilotáže je kolem stovky, slintejte sem jak to jde zkusit při 3m/s, ale mě už z toho vynechejte.