AKROBAT typu ZOOM ZOOMA
AKROBAT typu ZOOM ZOOMA
Nemáte někdo plány nebo aspoň nějaký údaje o takovým letadélku??? Chtěl bych ho postavit.
Jo nemusí to bejt do haly může to bejt i ven já stejně halu
Jo mělo by to bejt s nějakým stříďáčkem schopný visu ať to za něco stojí 
- Sakil
- Kontaktovat uživatele:
Kup si rovnou stavebnici. Můžu vřele doporučit. Stojí tuším kolem 1100,- a je v bezvadným předpracování. Pokud ti jde o peníze, tak uštříš jen na té stavebnici a nebude toho moc. Pokud chceš stříďák, tak min 1200,- regl taky a baterky budou taky tak nějak. já jsem se dostal na desítku jen to fiklo.....A to jsem nekupoval příjmač a vysílač, ty jsem měl doma. Mám ho doma. Jediný, co bych změnil na stavebnici, jsou ty dráty, který se lepěj do trupu a křídel. Hlavně ty do trupu. Protože jsou hodně ohebný a při silnější ráně se ohnou a už se nanarovnaj. Bohužel je s nima ohnutej i trup
. Takže je pak musíš zase vyřezat, narovnat a vlepit zpět.....Pokud je to jen trohu ohnté, stačí ohnout trup a narovnaj se, ale pokud je to hodně, jde to hodně ztuha..... Nebo si kup BLADE. Toho si asi koupím na velký prázky.....Teď vůbec nemám čas. V neděli nebo v pondělí jedu do brna a vracím se v pátek.... No a o víkendu je teď skoro vždy tak na draka a ne na lítání
Mno nic, zatím....
Mno nic, zatím....
'''::: Sakil :::'''
- Sakil
- Kontaktovat uživatele:
jo BTW kam chodíš lítat, a co máš za krystal. Sice je to dost daleko od budějek, ale ..... Pak se někdy můžem domluvit až budeš mít zooma nebo něco podobnýho a někde se srazit. Přemýšlel jsm o tom, chodit do haly, ale jediná, která by šla, tak je asi na gymplu nebo v sokolovně. Jenže pro mě jako pro studenta je to sakra drahý!!! Chodíme v sobotu na dvě hoďky na fotbal na ZŠ TGM do tělocvičny a chcou 400,- 
'''::: Sakil :::'''
problem je, ze u tohohle era stridak a AC regl neni-je tam 300ka a potenskeho regl. a navic, kdyz uz od potenskyho, sel bych spis do christen eagle. je sice v ARC o tri stovky drazsi, ale me osobne se vic libi- jak co do vzhledu, tak bych i cekal klidnejsi letovy projev(preci jenom je to dvouplosnik), asi to nebude tak divoky jako kobra. ta mi pripada spis jako ero na vyblbnuti, na trenovani akrobacie bych bral spis toho eagla. ale nemel jsem je, tak s praktickou zkusenosti nemuzu slouzit.. ale u freeair maji blitze za 1200,- a prijde mi o dost lepsi.. je taky z epp, i kdyz asi toho nevydrzi tolik co cobra a mozna ze kobra si spis poradi s mensim vetrem. jinak ta cobra stoji samotna 1600 a zoom zoom je preci jenom o nakou tu stovecku levnejsi.. 
- MartinLetec
Martin:jo, mas pravdu, na druhou stranu kdyz to tak vemu, cobre nebude pro zacatek vadit par bouchancu a podobne, i kdyz neni urcite idealni, mozna lepsi lez zacit rovnou s halovym specialem-myslim z toho duvodu ze venku se trenuje dobre a v hale muzes mit dost velky problemy, a s halovym specialem si venku moc nezalitas.