FBI, OSA a podobné zhouby lidstva

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
Kissman
Kontaktovat uživatele:

Re: FBI, OSA a podobné zhouby lidstva

#31 Příspěvek od Kissman »

a vy si snad myslite, ze by firma s nekolika stovkami zamestnancu mela protipravni smernice? A ano cestoval... mam i zname na LKPR kteri zajistuji kontroly na letisti (je to soukroma firma pracujici pro stat) tak vim jak to chodi u nas.

a navic tak jak pravi JMalik, to se nijak temto smernicim nevymyka... psal jsem to. K datum se nedostanou, ja si sednu do mistnosti kde me prohlednou i ritni otvurek a pak si spokojene zavolam. Za osobni prohlidku me to stoji... at se mi radeji postouraji v zadku, nez nekomu znicit zivot nebo si nadelat milionove dluhy a znicit zivot sobe.
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
krtek2k

#32 Příspěvek od krtek2k »

Já bych se toho u nás tak nebál. To bude jak s drogama. Jsou sice nelegální , ale s otevřenejma očima toho denně zahlídne každej z nás docela dost.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Diskobarel

#33 Příspěvek od Diskobarel »

Tady nejde o to bát se a nebát, tohleto je cenzorskej zákon, pomalu se nám ta smyčka stahuje, podívejte se jaké jste měli práva před 15 lety a teď hezky pomalu s odkrajujou až zas budeme jenom figurky. Já se bojim toho co přijde pak. Navíc tohle se snad i protiústavní. Ochrana osobních údajů a právo na soukromí, to přece jen tak nemohou porušovat!
Myslím si, že lidé by měli chodit bosi, je to mnohem zdravější.
Například já když se ráno vzbudím obutý, tak mě bolí hlava...
Metalius

#34 Příspěvek od Metalius »

Vyjádření samozvanců jménem OSA je fak ubohé, trapné. .....Někdo tím, že tvoří, a jiní tím, že boří. Jsme o to více pyšní na to, že jsme na straně těch, kteří tvoří.... vi odkaz.

http://technet.idnes.cz/anonymous-napadli-servery-osa-web-ceske-vlady-i-evropskeho-parlamentu-1mp-/sw_internet.aspx?c=A120126_134112_sw_internet_nyv
Jestli se z těch mraků nedostanu, přeruším klesání na sto padesáti metrech.
Níž už nejdu, byla by to sebevražda.
Metalius

#35 Příspěvek od Metalius »

Ještě něco k ose. Tento článek vyšel minulý rok v jednom hudebním časopise.
Přílohy
osa.pdf
(613.13 KiB) Staženo 57 x
Jestli se z těch mraků nedostanu, přeruším klesání na sto padesáti metrech.
Níž už nejdu, byla by to sebevražda.
jio

#36 Příspěvek od jio »

JirkaA píše:A taky mi připadá naivní si myslet, že šifrování obsahu pevných disků zajistí soukromí. Pokud to ještě není, jistě to ošetří zákon tak, že člověk bude muset státním orgánům v případě kontroly poskytnout klíč a pokud tak neučiní, bude k němu přistupováno jako by zločin vykonal... Podobně, jako když odmítnete dechovou zkoušku na alkohol..
Big brother is here...

Pokud jsem sledoval tisk, tak ta doba už postupně v jednotlivých zemích nastává a funguje to přesně tak, jak píšeš.

edit: než jsem to dočetl až sem, tak vidím, že jsem nebyl sám, ke komu se takovéto informace dostaly ...
martak

#37 Příspěvek od martak »

Joza

#38 Příspěvek od Joza »

JMalik

#39 Příspěvek od JMalik »

Článek pěknej, ale napsal to buď neználek, nebo naivka. (viz např. "....I kdyby nakrásně Megaupload nabízel výhradně obsah, který je v USA nelegální, pak, pokud by jejich servery ležely mimo území USA, je legálně nepostižitelný....")
Právě jsem se (pasivně) věnoval problematice DNA (protože exmanželka působí v odborné nezávislé medicínské instituci). Jenom idiot bude vyžadovat nějaká lidská práva, demokracii,....pokud už je potřetí v báni za násilné trestné činy.
V tom případě mu klidně odhlasuji, ať mu odeberou a zaregistrují kompletní databázi DNA, včetně dvou, tří generací zpátky a ani nebudu proti tomu, když někdo usoudí, že bude levnější pro společnost, když ho nějak krátce, rychle sprovodí ze světa.
Demokracii může požadovat bezúhonný živočich. Stačí když budeš krást data, hudbu , filmy... - nemůžeš se divit.

(Tím rozhodně neříkám, že jsem na straně podobných idiotů jako je OSA a spol.)
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
honzajs
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od honzajs »

JMalik : respektuji Tvoje právo na názor. Ale to je asi tak všechno
MENTOR, PROXIMA II, Sprinter
Kissman
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Kissman »

jeste jedno takove malinkate ale VELICE dulezite upozorneni... Megauload nebyl zavren (zatceni a vse okolo) na zaklade toho, ze to je sluzba na ukladani dat a je tam hromada nelegalniho sw, ale proto, ze majitele se opakovane dopousteli trestne cinnosti (ktera s Megauploadem nema nic spolecneho).
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
Diskobarel

#42 Příspěvek od Diskobarel »

Jo něco si ty Americký ku*** vymyslet museli, ne že bych měl nějak rád Rusáky ty totálně nesnášim...
Naposledy upravil(a) Diskobarel dne sob 28.01.2012 13:20, celkem upraveno 1 x.
Myslím si, že lidé by měli chodit bosi, je to mnohem zdravější.
Například já když se ráno vzbudím obutý, tak mě bolí hlava...
baui

#43 Příspěvek od baui »

Zdá se mi, že už by při ventilaci podobných názorů toto vlákno zasloužilo zámek. Nepřipadá mi, že by ses s mnoha lidmi těch národností osobně blížeji poznal. Jinak by ses možná zdržel podobných žvástů. Ta naše povaha česká... :roll:
Tom
jio

#44 Příspěvek od jio »

Co to má společného s národností? To nedělají národnosti, ale vlády a ty pro toto rozhodnutí neslouží těm lidem dané národnosti, ale přesně definované skupině, které postupně přichází díky internetu o svůj zaručený zdroj příjmů.

A uzamykat vlákno jen proto, že se ti nelíbí, je obdobné, jako ACTA.
DAF
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od DAF »

No některé názory jsou zde fakt ujeté a dost vyhraněné. Za sebe, nejsem přiznivcem pirátství a černého stahování a různého kopírování a hackování a podobných věcí. Mimochodem je to zde uvedeno např v sekci download. Ale zase souhlasím s tím, že OSA a podobné organizace už nevědí, kde by dřeli prachy, viz např teď nová zářná myšlenka na poplatky za rádia ve služebních autech. Auto bez rádia už dnes snad ani nejde koupit. Placení jakýchsi poplatků ihned při koupi prázdných CD a DVD, jen proto, že na to budu něco zapisovat, vždyť tam ve většině případů budou rodinné dovolené a podobné akce. A k ACTA, už se těším, jak se budu dohadovat s nějakým celníkem někde v Tramtárii, jestli si holka stáhla nějakou písničku z CD, co máme doma někde na polici, nebo to stahovala z nějakého serveru. Ntb na dovolenou tahat nehodlám.
Hitec Aurora 9X
Zamčeno

Zpět na „Smetiště“