Easycopter V4.5 COLIBRI
Re: Easycopter V4.5 COLIBRI
aha tak jsem skusil mírně vrtulku přidržet a ona se protáčí,takže skusím zakápnout lepidlem a uvidíme
každopádně to chce hlídat teplotu... teď budu mít novej, tak se mi ten motor otáčet nechce, možná přilepit na něj ten alobal, nevím...
pár koaxů > colibri v4.5 > blade mcpx2 + dx6i
Dvě žebírka, z plechovky od piva, přůřez "L", přilepit vteřiňákem.keras píše:..možná přilepit na něj ten alobal, nevím...
hliník z plechovky
taky dobrej nápad...
Hoď sem prosím Tě fotku... Díky moc
Hoď sem prosím Tě fotku... Díky moc
jj fotka by se hodila 
Pánové, vyprdněte se na chladič zadního motoru a podobné blbosti!!!
Mám to již podruhé vyzkoušené:
-Otočte celej zadní ocas o 180° (u hlavní kostry) a otočte ostruhu zase dolů
-opatrně sundejte vrtulku (podepřením vrtulky a zatlačením na osyčku...) a otočte jí o 180°
-otočte polaritu motoru (otočte na desce konektor od zadního motorku o 180°)
-nakonec vytrimujte křidýlka a směrovku - bude to trochu rozhozené (váha motorku je na druhé straně)
Motor pak bude navždy studenej!!!!!!!!!!!!!!
Mám to již podruhé vyzkoušené:
-Otočte celej zadní ocas o 180° (u hlavní kostry) a otočte ostruhu zase dolů
-opatrně sundejte vrtulku (podepřením vrtulky a zatlačením na osyčku...) a otočte jí o 180°
-otočte polaritu motoru (otočte na desce konektor od zadního motorku o 180°)
-nakonec vytrimujte křidýlka a směrovku - bude to trochu rozhozené (váha motorku je na druhé straně)
Motor pak bude navždy studenej!!!!!!!!!!!!!!
Ano.. Potvrzuji. Rapidne to zvysuje zivotnost zadniho moturku.
Jenom pozor na sundavani zadni vrtulky. Zapacit sroubovackem mezi vrtulkou a telem motorku neni idealni reseni.
Opravdu to chce stahnout vrtulku tlacenim na osicku.
Jenom pozor na sundavani zadni vrtulky. Zapacit sroubovackem mezi vrtulkou a telem motorku neni idealni reseni.
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC
ok skusím toto,ale až dorazí náhradní díly,,,

kluci čekám stále na díly,ale dnes jsem si jen tak hrál s colibříkem,,a je možný když je ten zadní motůrek v čoudu tak že bere proud hlavnímu motoru??
Protože když dám plyn na 50% tak zadní motor točí,a když dám ještě páku doleva tak se točí jak blázen,a když páku dám doprava tak se zastaví i hlavní motor
Protože když dám plyn na 50% tak zadní motor točí,a když dám ještě páku doleva tak se točí jak blázen,a když páku dám doprava tak se zastaví i hlavní motor
nabí si baterku!!!
, odpoj zadek a víš to hned...
no tak je to lepší ale při pohybu pákou doprava to trochu ubere na otáčkách,,dá se ještě nějak skalibrovat ovladač?
Zítra dorazí ocas tak ho otočím dle zdejších rad a uvidím co to provede
Zítra dorazí ocas tak ho otočím dle zdejších rad a uvidím co to provede
tak zadek vyměněnej,vrtulník opět lítá,akorát sem musel přetočit vrtulku,protože po prví se mi jenom točil,,a to sem to dělal podle starého zadku(vrtulku sem přetočil o 180 stupnu) a nic,tak sem ji znova otočil a v pohodě 
Návyky z 3 kanálů.
Zkoušel jste někdo
předodit mode2......na mode4?
tj. - bočení a směrovku přehodit.
Jde to na vysílači nabo na desce?
Zkoušel jste někdo
předodit mode2......na mode4?
tj. - bočení a směrovku přehodit.
Jde to na vysílači nabo na desce?
takže chlapci děkuju za návod jak ochladit zadní vrtuli,,vše funguje jak má.
Colibříka už mám pevně v ruce,už lítám po celém bytě,,,při prvním pokusu proletět futrama to odnesla vrtulka zadní,,ale teď už lítám jak pán,,je to pecka když vše funguje jak má.chtělo by to do nějaký tělocvičny nebo už aby bylo teplo venku a bezvětří abych ho okusil i venku.
Colibříka už mám pevně v ruce,už lítám po celém bytě,,,při prvním pokusu proletět futrama to odnesla vrtulka zadní,,ale teď už lítám jak pán,,je to pecka když vše funguje jak má.chtělo by to do nějaký tělocvičny nebo už aby bylo teplo venku a bezvětří abych ho okusil i venku.
Zrovna dva dny zpátky bylo u nás krásně a bezvětří, sice -12°C ale i tak jsem to šel zkusit a vysledek ? Krásné dva cca 5ti minutové lety (v tom mrazu to lipolkam moc nevoní) ovšem bez jediného mezipřistání...to počasí mělo velkou výhodu v tom, že vše bylo skvěle chlazené až teda na moje prsty
po těch 10ti minutách jsem byl rád, že jsou baterky out...ale jinak co se týče letu nemám si na co stěžovat možná jen na nutnou velkou opatrnost při klonění a otáčení doleva tam má kolibřík velké nedostatky, ale s dostatkem citu se dají delat hezké zatáčky doleva...