Vysílač JETI DC-16 (DS-16)

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
LV
Kontaktovat uživatele:

Re: Novy vysielac od JETI

#691 Příspěvek od LV »

Drondys píše:Jinak tohle bude pro DS taky konkurence http://spektrumrc.com/Products/Default. ... &view=test

Určite nie. Už len vzhľad pripomína setovku :lol:
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
arda1
Kontaktovat uživatele:

#692 Příspěvek od arda1 »

Hořčík a hliník (respektive slitiny)je teda docela rozdíl- hlavně hmotnostně. Stačí vzít dva díly z těchto slitin do ruky a Mg je oproti Al jako pírko(doslova) při srovnatelné tuhosti. Ovšem technologie lití Mg oproti Al je taky "poněkud" jinde. Hlavně myslím technologicky a i dle mě finančně. Radek
ICQ 638556901
creagel

#693 Příspěvek od creagel »

Tak jak hacker, tak hepf posunuli prvni dodavky na kveten :( Sem zvedavy, s cim prijede Tomas z Nemecka. To bylo v prosinci reci, ze sw je hotovy a jen se ladi detaily. Zas na takove detaily to nevypada :(
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#694 Příspěvek od RiMr »

hmm hmm
Kdy má vylézt Futaba s tou "lidovou" telemetrií?
Tedy s nějakým nástupcem FG12?

#695 Příspěvek od Frenkí »

Já mám informaci od Krtka (už od prosince 2011), že se to budou snažit pozdržet co nejvíc, aby ten sw byl opravdu odladěn. Pro mě výhoda. Aspoň našetřím chechtáky. :)
Drondys

#696 Příspěvek od Drondys »

creagel píše:Tak jak hacker, tak hepf posunuli prvni dodavky na kveten...

Hacker sice posunul informaci o datu předpokládaných dodávek, ale možnost nákupu předem nezrušil. HEAD RC viz tento odkaz, který také předprodává DC-16, má zatím uvedeny první očekávané dodávky v březnu 2012 tj. asi se jim to ještě nedoneslo a nebo jsou příliš optimističtí a věří, že se to před koncem března ještě stihne.
Drondys

#697 Příspěvek od Drondys »

Frenkí píše:Já mám informaci od Krtka (už od prosince 2011), že se to budou snažit pozdržet co nejvíc, aby ten sw byl opravdu odladěn. Pro mě výhoda. Aspoň našetřím chechtáky. :)

Nakonec to uvolněj až den před koncem světa tj. 20.12.2012. :lol:
JMalik

#698 Příspěvek od JMalik »

Drondys píše:
iampucmeloud píše:Na horcik zapomen, ten tam mel byt kdyz byla cena jeste 700E, ted je to z mnoha dilu aluminia.

To jako naznačuješ, že bejt to tělo hořčíkový tak by DC-16 byla o bratru 300éček levnější ? Kurňa to nám ten hliník nějak podražil. Asi to bude tím, že se přestěhoval do toho Humpolce. :lol:.........

Pucmeloun Ti naznačuje, že Jeťáci to naprojektovali v hořčíku a odhadli tenkrát (blbě) koncovou cenu kolem 700E.
Jak šel život dál a začalo se to protahovat a tím silně prodražovat, tak se snažili někde ubrat, aby to nevylezlo na cenově neúnosnou raketu. Opustili tedy ten hořčík, protože hliník je levnější. I tak už jsou na ceně kolem těch 1000E (zatím, protože už teď je snad všem jasné, že Norimberk neodstartuje prodej tohoto TX).
Za mě si samozřejmě přeju, aby to co možná nejdříve dotáhli do úspěšného konce, protože i když neuvažuji o pořízení těchhle TX, tak konkurence na trhu by byla obrovským přínosem i pro uživatele Futaby, JR......
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
Drondys

#699 Příspěvek od Drondys »

JMalik píše:...teď je snad všem jasné, že Norimberk neodstartuje prodej tohoto TX...

On už stejně běží předprodej u různých zahraničních prodejců jak už tady bylo zmíněno i s uvedenými odkazy viz Hacker nebo HEAD RC apod.. Takže kdo by po ní toužil a bál se toho, že bude moc dlouho trvat než se objeví v nějakém českém eshopu tak ten si může DC-16 u některého ze zmíněných prodejců zaplatit předem už teď a jakmile ji naskladní tak ji bude mít.
JMalik

#700 Příspěvek od JMalik »

Drondys píše:
JMalik píše:...teď je snad všem jasné, že Norimberk neodstartuje prodej tohoto TX...

On už stejně běží předprodej u různých zahraničních prodejců jak už tady bylo zmíněno i s uvedenými odkazy viz Hacker nebo HEAD RC apod.. Takže kdo by po ní toužil a bál se toho, že bude moc dlouho trvat než se objeví v nějakém českém eshopu tak ten si může DC-16 u některého ze zmíněných prodejců zaplatit předem už teď a jakmile ji naskladní tak ji bude mít.

To se neplatí předem.
Objednáš si to, prodejce zaregistruje a potvrdí tvojí objednávku a až to jednou bude mít, tak ti to vyexpeduje a ty to až potom zaplatíš.
Rozhodně nechci být pesimistou, ale tenhle stav jsem zažil u nového výrobku jiné firmy, kde jsem to konkrétně objednal a nebylo to dalšího půl roku. To byla firma, která podobných produktů dělala už X a v obrovských seriích. Tohle je výrobce, který má za sebou zkušenost s tímhle a předchozí vývoj nula. To je třeba brát v potaz.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#701 Příspěvek od TomasC »

Začnu omluvou, fotky jsem nechal doma, tak zítra...

Termín je stanoven a bude tu nejdříve ze všech ostatních vysílaček.

Tělo je kovové, pult není třeba jsou tam přidělatelné závěsy. Mám fotky, dodám.

SW válcuje MC32 a Multiplex. Alespoň po chvilce klikání.
creagel

#702 Příspěvek od creagel »

TomasC píše:Začnu omluvou, fotky jsem nechal doma, tak zítra...

Termín je stanoven a bude tu nejdříve ze všech ostatních vysílaček.

Tělo je kovové, pult není třeba jsou tam přidělatelné závěsi. Mám fotky, dodám.

Tome, muzes trochu upresnit, co myslis tim ze tu bude nejdrive ze vsech ostatnich vysilacek? MC-32 se u nas jiz prodava a uz jsou i prvni kusy u zakazniku. Stejne tak nova futaba.

Za ty zavesy jsem rad. Puvodne je Jeti slibovalo, pak reklo ze nebudou. A ted zase ze jo. Rikal jsem si, ze by byla skoda radio schovavat v pultu.

Jsou uz nejake podrobnosti i o prepinacich v kniplech (dostupnost,cena)?
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#703 Příspěvek od TomasC »

Přepínače jsou, mám fotky.

Termíny píšu u ostatních vysílaček. Jasně T18 už je, ale 60kKč. S tím se nelze srovnávat.
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#704 Příspěvek od RiMr »

TomasC píše:...

Jakože Jeti je válcováno, nebo válcuje...? :)
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#705 Příspěvek od TomasC »

Sw JETI je lepší než sw MC32. SW JETI je lepší než sw Multiplexu. Samozřejmě jde o můj pohled. :wink:

Například, na otázku jak nastavím 4motorák se u graupnera a Multiplexu kroutilo hlavou. Tohle má T14, T18, DC16.
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“