BETA 1400 vs EASY STAR

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
mbiron
Kontaktovat uživatele:

Re: BETA 1400 vs EASY STAR

#46 Příspěvek od mbiron »

Tak chtel bych aby se ten simulator choval trochu realisticky, Phoenix a RealFlightG5 uz mam vyzkousene.
Beta 1400, FS-CT6B, HPI HELFIRE 4,6, Nomadio React, Duratrax Vendetta ST
CharlieCh

#47 Příspěvek od CharlieCh »

mbiron píše:Napsal si ze to nenaparuju, tak jsem to vzal takto, ze to nejde naparovat. Nic si z toho nedelej vsichni nemuzou vedet vsechno a ja nevim temer nic :lol:

CharlieCh píše:Pokud nemáš originální Phoenix včetně propojovacího kabelu s hardvérovým klíčem, tak bez "okliky" Phoenix nenapáruješ :mrgreen: . CharlieCh

Víš co? Příště si raději pořádně přečti, co ti kdo píše, a potom se teprve veřejně chlub tím, že ti pantáta hodlá nainstalovat nelegální software. Protože přesně to jsem slovem oklika chtěl říct.
A kdyby si's přečetl pár stránek, jak jsem ti doporučoval, tak bys přesně věděl, o čem je řeč.
Je sice pravda že všichni nemůžou vědět všechno, ale v tomto případě jsem si 100% jist. Howgh. CharlieCh
...s větrem o závod.
mbiron
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od mbiron »

Diky za moralni kazani.
Soft smazanej a vyckam prichodu jara.
Beta 1400, FS-CT6B, HPI HELFIRE 4,6, Nomadio React, Duratrax Vendetta ST
Back
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od Back »

Tak co,lítáš? Já dneska jen hodku s Jetem,ale paráda. :D
Logo 400 SE
Hirobo Lepton EX DFC + Spirit
DH 82A Tiger Moth ,L-39 EDF
EB-4 S2 Thunder Tiger
mo-mo

#50 Příspěvek od mo-mo »

Pročpak vlákno nepokračuje? Já právě dostal kus Bety k narozkám a zbytek si doplatil sám. Nakukuju do krabice a studuju návod. V tom mrazu by se stejně vrtule neroztočila :lol: . Válím zatím simulátor BMI.
Momo
Ticcino

#51 Příspěvek od Ticcino »

mo-mo píše:Pročpak vlákno nepokračuje? Já právě dostal kus Bety k narozkám a zbytek si doplatil sám. Nakukuju do krabice a studuju návod. V tom mrazu by se stejně vrtule neroztočila :lol: . Válím zatím simulátor BMI.

Do krabice nenakukuj. Otevřít, slepit, smontovat, vyladit. Ono ti to pár hodin dá. A až se udělá slušnější počasí, tak jen nabiješ aku, čapneš letadlo a jdeš.
Není nic horšího, než odkládat práci (nebo opravy). Se mi kolikrát stalo, že při lítání jsem buďto něco urval nebo chtěl do příště vylepšit, ale neudělal jsem to hned, zapomněl jsem na to a když jsem za týden došel na letiště, tak jsem se jen divil.
mo-mo

#52 Příspěvek od mo-mo »

Ticcino píše:Do krabice nenakukuj. Otevřít, slepit, smontovat, vyladit. Ono ti to pár hodin dá. A až se udělá slušnější počasí, tak jen nabiješ aku, čapneš letadlo a jdeš.
Není nic horšího, než odkládat práci (nebo opravy). Se mi kolikrát stalo, že při lítání jsem buďto něco urval nebo chtěl do příště vylepšit, ale neudělal jsem to hned, zapomněl jsem na to a když jsem za týden došel na letiště, tak jsem se jen divil.

Dal jsem na tebe a vrhnul se na to. Je to opravdu na pár hodin. Přešupajdím se ale zpět do vlákna "Beta 1400 - souhrn a nová diskuse" protože jinak mám v těch vláknech binec. :?
Momo
vytem

#53 Příspěvek od vytem »

Jak dlouho asi vydrží ve vzduchu Beta 1400 RTF s originální výbavou? Díky
Marena
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od Marena »

U těhto typů letadel s baterií 2,2Ah tak půl hoďky. Koukam, že se k ní dodává i 1,3Ah, tam tak čtvrt hoďky. Ale záleží na počasí a stylu letu.

U prvních letů začátečníka počítej tak polovinu.
Flop II, C182, EasyStar, BladeDancer, Tracy-E, Extra EPP, Guppy (ve stavbě), Copter
Kuba5
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od Kuba5 »

Na 1,3Ah (3S 1300mAh) bych se vykašlal hned, začínal jsem s ní taky, ale jak jsem tam dal 2,2Ah, letový projev se neskutečně zlepšil a byl z toho větroň. S 1300mAh baterkou je to moc lehké na čumák.
Swift II | T9X(OpenTX)
Bartn
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od Bartn »

Kuba5
Řekl bych, že ať použiji aku 1, 3 nebo 2, 2 Ah musím vzhledem k jejich rozdílné hmotnosti model vyvážit. Pak se nemůže stát, aby byl lehčí na předek. Při správném vyvážení letový projev bude + - stejný.
Kuba5
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od Kuba5 »

Bartn píše:Kuba5
Řekl bych, že ať použiji aku 1, 3 nebo 2, 2 Ah musím vzhledem k jejich rozdílné hmotnosti model vyvážit. Pak se nemůže stát, aby byl lehčí na předek. Při správném vyvážení letový projev bude + - stejný.

Ano, ale u Bety už myslím baterka víc dopředu posunout nešla, sice to lítalo, ale po změně na 2,2Ah to lítalo ještě o dost líp. Každopádně je to jen můj pocit.
Swift II | T9X(OpenTX)
Ticcino

#58 Příspěvek od Ticcino »

vytem píše:Jak dlouho asi vydrží ve vzduchu Beta 1400 RTF s originální výbavou? Díky

To se nedá říct. Může to být pět minut nebo půl hodiny. Záleží na podmínkách a na pilotovi.
Když nebudeš moc honit plyn, tak 10 minut motorového letu.
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“