jezdi tu nekdo na motorce?

Sem budou přesunuty zajímavá vlákna ze Smetiště. Vlákno zde nemůže vzniknou, ale lze v něm pokračovat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
arda1
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od arda1 »

bezmozek píše:A paka co maj takhle debilní kecy bych věšel za koule do průvanu
:twisted: :lol:
Já bych to uvedl na pravou míru-ač sám"motorkář"(JAWA 350)-tak některý motorkáře(prasata co lítaj po městě 150 a mimo přez 200 -nepřehledný úseky,nebezpečný předjíždění-zabití nevinní lidi )bych osobně preventivně mezi ty tykadla jebnul taky aby se jim rozsvítilo .Naštěstí se pozabíjej většinou sami a tak netřeba. :wink:
ICQ 638556901
arda1
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od arda1 »

A s tím ostatním(impertinentí a vulgární urážky) jsi taky těžce ulítl -nechtěj aby si lidi opravdu mysleli že ten nick je pravdivej -stálo by to za omluvu :wink:
ICQ 638556901
zelda

#48 Příspěvek od zelda »

jde videt ze koluje opravdu spatna povest ale kdo na motorce jezdi, tak vi sam jak to je..hovada co litaji po meste 150 aby si neco dokazali jsou ve vetsine pripadu namachrovani debilci kterym tatinek koupi nejovejsi model od suziki, nejlip v litru, aby mohli balit buchty..ti se akorat predvad a podle toho to dopada, pak jsou taky motorkari kteri sic jezdi na sportovnich masinach tak jezdi hlavou, ja osobne v obci nezdim kolem 58-60 protoze mi tak vychazeji kvalty, ale uprime, kdo jezdi presne 50?jinak pokud se blizim k prechodu tak vetsinou instinktivne pro jistotu spomalim, letos sem mel zatim 2 krizovky a v obou pripadech za to mohlo auto co stalo na vedlejsi a cekalo, ovsem na posledni chvili mi tam vjelo, malem sem nedobrzdil a to sem nejel rychle...motorkari se zpravidla deli na 2 skupiny:

1. na motorkare
2. na debily

ve vetsine pripadu poznas o koho jde, protoze vsichni slusni motorkari ktere znam predpisy dodrzuji..teda alespon krom dalnice, ale kdo se na dalnici drzi presne na 130..

jinak na konec jeste perlicku:posledne sme s klukama v hospode chteli zalozit nadacni fond, melo se to jmenova fon DDO, zabyval by se transplantacema a shanenim organu pro potrebne :D :D kdyby nekdo chtel prispet tak se zlobit nebudem :D :D
Eragon
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od Eragon »

Hodlám vozit model na kole na 15km vzdálené letiště po roztřísaných lesních cestách. Model povezu na zádech. Přijímač budu mít obalen v tlusté vrstvě molitanu, na vrch pár igelitových pytlíků a všechno obmotám izolepou. Bude dostatečně chráněn proti vibracím? Není ještě náhodou nějaké vybavení, které se musí před cestou nějak upravit?
Sky lady (mig 480 race) - visí na zdi
Easy fly (Dualsky XM3530) - visí na zdi
Extra 330 (BM 3130) - létá
PicooZ (malej) - čeká na novou zadní vrtulku
Osprey X - 28 G (Dualsky XM3530) - čeká na 3. zálet (a snad už úspěšný)
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Hoki »

Eragon píše:Hodlám vozit model na kole na 15km vzdálené letiště po roztřísaných lesních cestách. Model povezu na zádech. Přijímač budu mít obalen v tlusté vrstvě molitanu, na vrch pár igelitových pytlíků a všechno obmotám izolepou. Bude dostatečně chráněn proti vibracím? Není ještě náhodou nějaké vybavení, které se musí před cestou nějak upravit?
Rozhodně ty vibrace budou míň škodlivé, než když s tím nechtěně upereš o zem. Já bych místo izolepy (budeš mít velkou spotřebu) sehnal tu folii s bublinkama a udělal z toho futrál.
bezmozek
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od bezmozek »

arda1 píše:A s tím ostatním(impertinentí a vulgární urážky) jsi taky těžce ulítl -nechtěj aby si lidi opravdu mysleli že ten nick je pravdivej -stálo by to za omluvu :wink:

Můj milý ardo, pakliže by se tu někdo měl omlouvat, pak to nejsem já, ale kroxigor. To on první začal generalizovat že motorkáře je lepší střílet mezi tykladla, ať už potom dodal cokoli.
Promiň, ale tohle si prostě beru osobně, sám vlastníc stroj o cca stovce koní, nikdy jsem neměl potřebu si tím léčit mindrák a byl to pro mě vždycky relax.
Ale pokud ať zde či kdekoli jinde narážím na kroxigora a jemu podobné, pak zejména na sinici nejsem já útočníkem a nehledě na legislativu se budu bránit, protože ať si budeme nalhávat cokoli, na 97% jsem to já, po kom zůstzane jen křížek u sinice.
Kdysi mi bylo řečeno moudro: " No jo, jezdit na mašině, to je jako mít holou prdel v trní".
Bohužel s přístupem ostatních řidičů tomu tak skutečně je a já se prostě od nějakýho zamindrákovanýho plechovkáře zabít nenechám.
Takže pokud by se tu někdo měl omlouvat, je to jen a jen kroxigor, pokud tak neučiní, nemám nejmenšího důvodu vzít ani slovo zpět.
HOWG
Radši v hospodě bez peněz, než na svahu bez olova
HobaoPirate

#52 Příspěvek od HobaoPirate »

jezdit rychle je sranda...ale musi se bezpecne...
X-twin sport -> crash :-D
EasyStar RC ex. :-(
HobaoPirate 1:10 3.5ccm ex. :-(
blesk
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od blesk »

arda1 píše:
bezmozek píše:A paka co maj takhle debilní kecy bych věšel za koule do průvanu
:twisted: :lol:
Já bych to uvedl na pravou míru-ač sám"motorkář"(JAWA 350)-tak některý motorkáře(prasata co lítaj po městě 150 a mimo přez 200 -nepřehledný úseky,nebezpečný předjíždění-zabití nevinní lidi )bych osobně preventivně mezi ty tykadla jebnul taky aby se jim rozsvítilo .Naštěstí se pozabíjej většinou sami a tak netřeba. :wink:

my z letiště vidíme na hlavní cestu co vede asi 400-500m od letiště a tam jezdí motorkáři hodně rychle,tak když někdo proletí hodně rychle vždy zazní pro nás už známá fráze "dobrovolní dárci orgánů"
minule jsem se celkem i "pobavily" cesta je to celkem frekventovaná a když borec na cesťáku tak v 150 to asi nechtěně postavil na zadní a následně sletěl... motorka valila asi 200m sama po kolech pak teprv spadla... :evil: ještě že nikoho nesejmula,proštěstí ani protijedoucí auta...
borec se po deseti minutách sebral,došel pro motorku sedl na ni a vyrazil na ni znova tou svou cestovní rychlostí 150km/h[/b]
zinke
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od zinke »

Nazdar lidi já protože jsem hračička a koumák tak jsem si postavil tohle orig. je jen motor!!!!!!! http://rczinke1.wbs.cz/M_72.jpg stavba 4 roky
arda1
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od arda1 »

Tak to smekám-motor je bavor a nebo dněpr? :wink:
ICQ 638556901
zinke
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od zinke »

arda1 píše:Tak to smekám-motor je bavor a nebo dněpr? :wink:

Motor má označení M-72 rusama ukradený BMW R34 rok výroby 1952 a věř že po generálce jen buble
kroxigor

#57 Příspěvek od kroxigor »

bezmozek píše:
arda1 píše:A s tím ostatním(impertinentí a vulgární urážky) jsi taky těžce ulítl -nechtěj aby si lidi opravdu mysleli že ten nick je pravdivej -stálo by to za omluvu :wink:

Můj milý ardo, pakliže by se tu někdo měl omlouvat, pak to nejsem já, ale kroxigor. To on první začal generalizovat že motorkáře je lepší střílet mezi tykladla, ať už potom dodal cokoli.
Promiň, ale tohle si prostě beru osobně, sám vlastníc stroj o cca stovce koní, nikdy jsem neměl potřebu si tím léčit mindrák a byl to pro mě vždycky relax.
Ale pokud ať zde či kdekoli jinde narážím na kroxigora a jemu podobné, pak zejména na sinici nejsem já útočníkem a nehledě na legislativu se budu bránit, protože ať si budeme nalhávat cokoli, na 97% jsem to já, po kom zůstzane jen křížek u sinice.
Kdysi mi bylo řečeno moudro: " No jo, jezdit na mašině, to je jako mít holou prdel v trní".
Bohužel s přístupem ostatních řidičů tomu tak skutečně je a já se prostě od nějakýho zamindrákovanýho plechovkáře zabít nenechám.
Takže pokud by se tu někdo měl omlouvat, je to jen a jen kroxigor, pokud tak neučiní, nemám nejmenšího důvodu vzít ani slovo zpět.
HOWG

Omlouvat se nehodlám zrovna včera mě jeden bezmozek na mašině předjížděl v zatáčce s plnou čárou a klopil to ode mě cca 50cm prostě hovado největší a za ním dalších 5 kousků na odstřel za to co jsem je měl v dohledu každý říkám každý z nich udělal min. 1 dopravní přestupek. Bohužel takovejch sraček na motorkách je podstatně víc než tech slušnejch. Odhadem tak na 10-20 motorkářů 1-2 slušní jinak ...
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
franc258
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od franc258 »

tak já měl tuhle motorku :) yamaha 50ccm 5ti rychlostní, bez papírů. Ale už shánim nějakou silniční 125ccm s papírama :D
zelda

#59 Příspěvek od zelda »

zinke: uplne bomba!!a ty predni vidle, to je luxus
wroum

#60 Příspěvek od wroum »

ja mam kolo v cene slusny jety motorky nebo nejaky horsi novy (cca 70 000) a na motorku bych nesed, endurare v lese bych strilel bez varovani. :D

a jako bejvalej freerider a DHrider sem mel kolo co vypadalo jako stopetadvacitka bez motoru :D

kolo mam snad radsi i nez letadylka....
Odpovědět

Zpět na „Smetiště - zajímavosti“