Ktory z tychto vrtulnikov ?
Ktory z tychto vrtulnikov ?
Chcel by som si kupit nejaky jednorotorovy vrtulnik do nejakych 150€ na obcasne polietanie. Pozeral som sa po niecom takomto:
Blade 120SR
http://www.htmodel.sk/produkty/funkcne- ... 13469.html
Walkera V370D01 .. alebo Walkera 4
http://www.rcmodelhobby.sk/Walkera-V370 ... h,972.html
alebo nejaky Honey Bee
Ktory z nich alebo aj nejaky iny v takejto cene by ste mi odporucili ? Nie mensi od tychto vyssie ... Dik
Blade 120SR
http://www.htmodel.sk/produkty/funkcne- ... 13469.html
Walkera V370D01 .. alebo Walkera 4
http://www.rcmodelhobby.sk/Walkera-V370 ... h,972.html
alebo nejaky Honey Bee
Ktory z nich alebo aj nejaky iny v takejto cene by ste mi odporucili ? Nie mensi od tychto vyssie ... Dik
Multiplex EasyCub l HITEC Optic 6 Sport
Re: Ktory z tychto vrtulnikov ?
walkeru v žádným případě nee
ok .. a ten Blade alebo Honey Bee by boli dobra volba ?
Ja osobne bych volil Blade... 
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC
+1 Blade
Radeji ale mSR / mSR X nez 120SR. Velikost v tomhle pripade klame, mSR lita nesrovnatelne lip.
Radeji ale mSR / mSR X nez 120SR. Velikost v tomhle pripade klame, mSR lita nesrovnatelne lip.
Tom
hm, ale mSR ma dlzku len 18,9 cm, 120SR ma 31,8 cm
ten mSR sa mi zda uz az prilis maly, az taky maly vrtulnik by som asi nechcel
ten mSR sa mi zda uz az prilis maly, az taky maly vrtulnik by som asi nechcel
Jasne, to je na tobe, jen predavam svou zkusenost s obema. 120SR je pomaly a ve vzduchu hrozna nuda, mSR se da uz i trochu rozletet.
Tom
- Screwball671
S mSR si venku moc nezalítáš, potřebuje to absolutní bezvětří a to je u nás pomálu.
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
Screwball671 píše:S mSR si venku moc nezalítáš, potřebuje to absolutní bezvětří a to je u nás pomálu.
no zase až tak absolutní být podle mých zkušeností nemusí. Ale je fakt že víc jak asi tak 2m/sec to být nesmí. Já ho normálně beru na letiště a v podvečer se s tím dá docela blbnout.
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
Do vetru to v tehle vahove kategorii chce mCPx nebo nejakou CP helinu. FP masinky budou mit vzdycky problem, male nebo velke. I kdyz 120SR nastavis mechanicky na "velke" vychylky a na radiu naprogramujes "ukrutne ukrutnou bestii", tak porad brzdi sam sebe konstrukcne a moc srandy s nim neni. mSR sice taky neni zadny zazrak akrobacie, ale zabavi asi lip a da se s nim celkem litat.
Tom
Na občasné polítání pro někoho, kdo zatím vrtulníky nezná, bych spíš doporučil vybírat dle ceny a dostupnosti náhradních dílů a dle snadnosti oprav a seřizování. Do kolika m/s větru a jak ostrý/tupý to má letový projev bude takovému uživateli ještě hodně dlouho šumák, páč toho bude mít plný pracky i v hale.
Doporučuji Genius CP nic lepšího jsem v ruce ještě neměl.
Pokud by to mělo bejt něco většího tak Solo Pro 180.
Jakublo píše:Doporučuji Genius CP nic lepšího jsem v ruce ještě neměl.
Jardátor píše:Jakublo píše:Doporučuji Genius CP nic lepšího jsem v ruce ještě neměl.
Já mám na vrtulníkaře taky dotaz.Toš ta moja roba mě moc překvapila,že mi ke kulatinám pořídí vrtulník.Vyvalim sem oči jak kráva před kopcem,protože z mých koníčků podporuje enom luxování.Dostala pusu velikú,a aji v noci cosi bylo.A ráno to z ní kurňa vylezlo,že nekde viděla,že vrtulník može letět vrtulů dole a sekat trávu.A zahradu máme jak pastviny pro koňe,a je tráva veliká,zdrhám do hospody.A s tym vrtulníkem by mě to asi bavilo,tož poraďte chlapci,co kůpit a hlavně aby to uneslo veliků baterku,ať to celé jedním vrzem poseču.A chcu se taky zeptať jak sa to řídí,co je to kolektivní řízení a cyklické řízení.Toš v robotě sme dobrý kolektiv,ale helinu neuřídíme ani střízlivý.A když majů ti moji chlapci kliku,že je cestou z putyky nic nepřejede,to je ta cyklika?