Paypal problem
Paypal problem
zdravim nechcem zbitocne zakladat temu,ale vcera som si zalozil paypal ucet.z toho co som sa docital z ich mailov tak mi mali strhnut nejaky poplatok pri autorizacii karty.v IB by to malo byt vidiet a aj nejaky 4miestny kod..lenze mne nic nestrhli.tak teraz neviem ci to nejaku dobu trva alebo som ja nieco urobil zle??dakujem
Re: Paypal problem
Jak je to dlouho?
- JosefSvejk
Píše "vcera som si zalozil", takže to asi dlouho nebude. Počkej, objeví se to za pár dní.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
Sorry, to jsem se prekoukl, na uctu se ti to objevi cca za 2-3 dny. Kdyz se podivas na svuj ucet, tak tu transakci uvidis v nezuctovanych polozkach. Bude to tam v pondeli nebo v utery
bolo to vcera..a dakujem za odpovede
A jeste jedna vec, koukni, zda mas na karte povolene platby pres internet.
super lebo uz mam zostavenu objednavku na HK moju prvu:-) este sa opytam: ked to chcem na HK zaplatit tak musim previest peniaze z mojho uctu na paypal a z paypalu potom na ucetHK??? cital som nejake navody ale ide o peniaze ved to poznate tak nechcem nieco zmrvit.a drzim sa hesla ked nieco neviem tak sa opytam.dakujem
nostromo píše:A jeste jedna vec, koukni, zda mas na karte povolene platby pres internet.
to mam lebo som si to bol dat aktivovat priamo v banke.
- JosefSvejk
Pokud to platíš z karty, tak nic převádět nemusíš. Zaplatí se to automaticky z platební karty, jako bys platil v obchodě. Jen malou připomínku: Nemohl bys psát na začátku věty velké písmeno a před větou mezeru? Takhle se to blbě čte. Když už nepoužíváš diakritiku
.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
Ne, v objednavce na HK si zvolis platbu paypal, potvrdis. Automaticky te to presmeruje na stranku paypal, tam vyplnis jmeno(mail) a heslo, ukazi se ti podrobnosti cena, kurz atd a tam potvrdis zaplatit. Paypal si to stahne z tvoji karty automaticky. Po potvrzeni te to vrati zpatky na HK a na mail ti prijde potvrzeni od paypalu o prevodu. Hotovo.
super..dakujem vam velmi pekne:-)
JosefSvejk píše:Pokud to platíš z karty, tak nic převádět nemusíš. Zaplatí se to automaticky z platební karty, jako bys platil v obchodě. Jen malou připomínku: Nemohl bys psát na začátku věty velké písmeno a před větou mezeru? Takhle se to blbě čte. Když už nepoužíváš diakritiku.
O.k pardon
nostromo píše:Sorry, to jsem se prekoukl, na uctu se ti to objevi cca za 2-3 dny. Kdyz se podivas na svuj ucet, tak tu transakci uvidis v nezuctovanych polozkach. Bude to tam v pondeli nebo v utery
Teraz som pozeral IB a nikde som to tam nenasiel zatial a piplo by mi to aj v telefone.
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Naposledy upravil(a) ladaxvx dne pon 06.02.2012 10:40, celkem upraveno 1 x.
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
No vidis. Ja treba mam vsechny tri pocitace s anglickou klavesnici. Tedy bez hacku a carek. Taky me to vadi a verim ze nejsem sam. Nic s tim ale nenadelam.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16