jezdi tu nekdo na motorce?

Sem budou přesunuty zajímavá vlákna ze Smetiště. Vlákno zde nemůže vzniknou, ale lze v něm pokračovat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od Billy Bob Bean »

No nevim jestli se má považovat za motorkáře nebo ne. ZAtím jezdím na TOMHLE. NA ježdění po okolních dědinách to stačí. Teď budu opravovat tuhle zachovalou Suzuki. Pár let stála bez povšimnutí schovaná...

Já bych řekl, že nejnebezpěčnější jsou právě vymytlaní cyklisti, kreténí v autech a občas řidiči náklaďáků.

Já dost často jezdím po Olomouci a děnně tam vidím jak si to cyklista valí na kole přes křižovatku načervenou, z boku si klidně jezdí auta a on tam jede... Normální stav. TAkovýho debila okamžitě shodit z kola a kopnout ho do hlavy.

Další nebezpečná skupina jsou pitomci v ne příliš kvalitních autech s trošičku divným vzhledem - tuning se to jmenuje, ale k tomu opravdovému to má daleko. Maj čerstvě papíry a myslí si že silnice je závodní dráha. Umí hovno jezdit, jen se nějak udržet na silnici.

Náklaďáky maj tu nevýhodu, že jsou velký, těžký. MAj velkou setrvačnost a střet s ním má vždy dost drsné následky. Nedávno mi jeden náklaďák nedal přednost. Měl stát na stopce, jo skutečně zastavil, dlouho čřekal až přijedu blíž a vjel mi tam. JAk tem nustang moc nebrzdí, tak tady se opravdu předvedl.

Motorkáři - opravdu se dělí na kretény a motorkáře. Kreténů je víc jak 60% a navíc většina jezdí tady... Jinak byl jste někdo v chorvatsku nebo v itálii? Večer se tam vyrojí tolik debilů na skůtrech a dělaj tam takovej bordel, že to ani není možný....

Když mě nesestřelí náklaďák, a taky přežiju ndání přednosti motorkářem ve 150km/h, tak mě skoro trefí magov v autě a okus dál mě netastnou náhodou zabije cyklista... TAkže asi tak..........
Takže nejenom motorkáři by se měli zamyslet, ale také cyklisti a plechovkáři (lidi co jezdí v autech).
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
jakas
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od jakas »

A tak je to se vsim. Koupíš nový cedník a on teče , nechš ho zavařit a on necedi. :-)

Aneb souhlasim s predchozim textem at uz cyklisti motorkari nebo automobilisti v každe skupine se najde vleke procento debilu co si mysli ze mohou vsechno a nic jim nehrozi ale bohuzel maji pravdu vetcinou to odnese neviny clovek a oni vyvaznou s odreným čelem :-(
Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od Billy Bob Bean »

jakas píše:A tak je to se vsim. Koupíš nový cedník a on teče , nechš ho zavařit a on necedi. :-)

Aneb souhlasim s predchozim textem at uz cyklisti motorkari nebo automobilisti v každe skupine se najde vleke procento debilu co si mysli ze mohou vsechno a nic jim nehrozi ale bohuzel maji pravdu vetcinou to odnese neviny clovek a oni vyvaznou s odreným čelem :-(
Tak nějak. Chlap se vožere, že ani nemůže chodit, nějak se dostane do auta. VYseká se zabije 2 lidi. Jeho autu není skoro nic, policajti otuvřou dveře, chlap z auta vypadne a vůbec nic mu není. Škoda, že u tohodle neplatí nějaká "fyzická" spravedlnost. Prostě, že by se nějak fyzika vzepřela proti vožralovi a zabil se sám...
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
zelda

#64 Příspěvek od zelda »

jj, tuningari, to je kapitola sama pro sebe, nejhorsi jsou takovi ti drsni ,,ilegal tunning" co si doma ,,tuni" skodovky a mysli si jak nejsou drsni, mam na te takovou krasnou vzpominku, prijizdim na krizovatku a prede mnou je jakasi ,,radobytuningkara" a v ni jakysi borecek, muzika tak nahlas ze sem to slysel pres tu moji sekacku i i pres helmu..jen jak blikla oranzova tak se rozjel s takovou vervou jak kdyby chtel srolovat asfalt, gumy jenom piskaly, ja si vyrazil uplne normalnim tempem a jen co zkoncila znacka obce tak sem ho predjel krasne na pul plynu a zpomalil presne na 90, meli ste videt jak se na me lepil, predjet me nemohl bo do protivky furt neco jezdilo..kdybych nemel novy lak tak stacilo trosku vic zamacknout predni brzdu a mam minimalne nove plasty :D
bezmozek
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od bezmozek »

kroxigor píše: ... zrovna včera mě jeden bezmozek na mašině předjížděl v zatáčce s plnou čárou a klopil to ode mě cca 50cm prostě hovado největší a za ním dalších 5 kousků na odstřel...

Takže protože Tě pojede pár motorkářů, tak jsou všichni motorkáři debilové?
Radši v hospodě bez peněz, než na svahu bez olova
jakas
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od jakas »

Tim par chces rici tak 80 procent to by tak odpovidalo. Vetcin lidi tech 20 procent kteri jezdi s rozumem nezajima pac tech zminenejch 80 procent sebevrahu jim dela peknou negativni image a tak je vsichni hazou do jednoho pytle.
bezmozek
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od bezmozek »

A není to spíš tím, že těch "80%" si všimneš, ale to že potkáš slušnýho motorkáře jaksi pozapomínáš?
Prostě mě štve, že protože pár debilů jezdí jako prasata s vykuchanejma vejfukama nás všechny hážete do jednoho pytle.
Takhle na netu je to sranda, ale byl jsem na mašině účastníkem dopravní nehody kterou jsem jak se i později ukázalo nezavinil a když po hodině a půl konečně přijeli policajti, ten jeden ještě napůl v autě povidá " no jo, motorka, to je jasný"
A to už je fakt k nasrání :evil:
Radši v hospodě bez peněz, než na svahu bez olova
wroum

#68 Příspěvek od wroum »

zelda píše:jj, tuningari, to je kapitola sama pro sebe, nejhorsi jsou takovi ti drsni ,,ilegal tunning" co si doma ,,tuni" skodovky a mysli si jak nejsou drsni, mam na te takovou krasnou vzpominku, prijizdim na krizovatku a prede mnou je jakasi ,,radobytuningkara" a v ni jakysi borecek, muzika tak nahlas ze sem to slysel pres tu moji sekacku i i pres helmu..jen jak blikla oranzova tak se rozjel s takovou vervou jak kdyby chtel srolovat asfalt, gumy jenom piskaly, ja si vyrazil uplne normalnim tempem a jen co zkoncila znacka obce tak sem ho predjel krasne na pul plynu a zpomalil presne na 90, meli ste videt jak se na me lepil, predjet me nemohl bo do protivky furt neco jezdilo..kdybych nemel novy lak tak stacilo trosku vic zamacknout predni brzdu a mam minimalne nove plasty :D

hlavne zes mu to nandal, ses fakt dobrej, skoro jako on :lol:
zelda

#69 Příspěvek od zelda »

wroum píše:
zelda píše:jj, tuningari, to je kapitola sama pro sebe, nejhorsi jsou takovi ti drsni ,,ilegal tunning" co si doma ,,tuni" skodovky a mysli si jak nejsou drsni, mam na te takovou krasnou vzpominku, prijizdim na krizovatku a prede mnou je jakasi ,,radobytuningkara" a v ni jakysi borecek, muzika tak nahlas ze sem to slysel pres tu moji sekacku i i pres helmu..jen jak blikla oranzova tak se rozjel s takovou vervou jak kdyby chtel srolovat asfalt, gumy jenom piskaly, ja si vyrazil uplne normalnim tempem a jen co zkoncila znacka obce tak sem ho predjel krasne na pul plynu a zpomalil presne na 90, meli ste videt jak se na me lepil, predjet me nemohl bo do protivky furt neco jezdilo..kdybych nemel novy lak tak stacilo trosku vic zamacknout predni brzdu a mam minimalne nove plasty :D

hlavne zes mu to nandal, ses fakt dobrej, skoro jako on :lol:

cim nandal?vzdyt sem neudelal nic protizakoneho, vic jak 90 sem nemel ani pri tom predjizdeni:) a dodrzovat rychlost mimo obec se musi..nebo mas snad jiny nazor?
kasssy
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od kasssy »

safra,to je odpovědí,no tak se taky přidám. Jo,jezdím. Ne moc,bo mám holou zadní gumu :D ale jinak HONDA NTV 650 revere. k vidění na mých satránkách pokud ještě jdou.
Pilatus

#71 Příspěvek od Pilatus »

no já mám nx650 dominátor 2x u jednoho sidecár dále fj1200 a jdu si koupit gs 1200 to asi vše (čz 516 bez spz kroska 125cm2)
Mako
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od Mako »

Ahoj.
Já mám Hondu VT 600 Shadow.
Zatím jsem s ní byl na letišti pouze bez letadel, ale to se změní ! :D
Mako

www.motorkari.cz/uzivatel/?uid=32172
Naposledy upravil(a) Mako dne pon 04.01.2010 12:50, celkem upraveno 1 x.
Curtiss
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od Curtiss »

No taky se přidám, není to sice motorka, ale skůtr - Yamaha Majesty 125. Zatím spokojenost, ale plánuju nějaký vyšší level - vzhledem k tomu, že na tom převážně jezdím do práce, tak zase zvítězil skůtr, tentokrát Honda 600 SilverWing, pokud se zadaří, i když by se mi líbil nějaký cruiser, ale asi bych ho nevyužil tolik, jako ten skůtr. No a jako level nejvyšší a spíš ve fázi snů je Honda GoldWing 8)
Doktor
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od Doktor »

Kentoya Twin"šrot" 50 - 14 dní v garáži usilovné práce s rovnáním snad všeho než sem si trouf na silnici. :)
Honda Trans"plant" XL 600 V - v loňském roce na lepší stroj prostě nebylo. Ale zatim jezdí.

Vysněnej stroj? Z toho co se dnes vyrábí snad asi nic. Možná by mi nevadila v garáži TDM 900. :wink:
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od fidzi »

Suzuki V-Strom 650 a Suzuki Bandit 1200. :wink:
..:: Nemám rád kindersáky ::..

Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
Odpovědět

Zpět na „Smetiště - zajímavosti“