Otrokovické históóórky

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kissman
Kontaktovat uživatele:

Re: jak přinutit stíhačku lítat

#46 Příspěvek od Kissman »

stejne to nejak moc resite panove :lol: prepis dnesni konverzace s pritelkou :lol: dneska se daj balit zensky jen na houby :D

Kód: Vybrat vše

Jan (18:17:31 7/02/2012) - hec, mam nove ero :P
Zuzana (18:17:38 7/02/2012) - ake??
Jan (18:19:20 7/02/2012) - http://vimeo.com/32653346
Zuzana (18:22:21 7/02/2012) - pekne (:
Zuzana (18:22:32 7/02/2012) - niekedy ma musis vziat so sebou :D
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
Diskobarel

#47 Příspěvek od Diskobarel »

Toš Jardo pěkně ti děkuju dnes jsem byl vykázán z výstavy romanovců, protože jsem tam prskal smíchy učitelka češtiny byla ze mě opravdu nadšená, ale což já ty ku.... Ruský stejně nemám rád :D.
Myslím si, že lidé by měli chodit bosi, je to mnohem zdravější.
Například já když se ráno vzbudím obutý, tak mě bolí hlava...
Jardátor

#48 Příspěvek od Jardátor »

Diskobarel píše:Toš Jardo pěkně ti děkuju dnes jsem byl vykázán z výstavy romanovců, protože jsem tam prskal smíchy učitelka češtiny byla ze mě opravdu nadšená, ale což já ty ku.... Ruský stejně nemám rád :D.

Eště vám musím kurňa napsat jednu příhodu z léta,povedl sa mi husarský kůsek-využil sem tchýňu ja ko vlečnů.Bylo krásné sobotní odpoledne,pařák jak sviňa,moja sa s děckama rochnila na kůpališti,ptáci krůžili v termice jak moja v Lidlu ve slevách a já si chtěl zalétat se svým termickým větroňem.Kamarády sem otravovat nechtěl,ti sa opalovali v hospodě a pipera sem taky nechtěl exhumovat.A řéct tchyni na rovinu,a´t mi vytáhne větroňa ják já děckám draka,sem kurňa nedostal odvahu.Už má svoje roky,nohy má křivé jak háky na dráždění opic a za normálních okolností ani nevyvyne potřebnů rychlos´t.Ale vzpomněl sem si,že je ve špajsce chytnutá myš,co tam furt ožírala špek.Toš sem tu chcíplů chudinku z tej pasti osvobodil a dal si ju do kapsy.Nachystal sem větroňa,natáhl špagát a poprosil tchyńu,jestli by kurňa neposbírala zralé jahody.Jak babka zaklekla,kolíčkem na prádlo sem špagát přidělal k jejím kostelovým teplákám,myš nenápadně položil za ńu na zem,a pořádňe zařval-babííííííííí-myš!babka zahrabala jak rozuřený nosorožec a vyrazila na trat´ˇjak dostihový mamut.Jak byl větroń dost vysoko a babka dost daleko,toš sem sa odpůtal a naplno zařval ať sa vrátí,že sem myš zašlápl.Naštěstí ztratila kolíček i se špagátem a eště mňa pochválila,že sem ju zachránil.eště mě kurńa napadlo,že sem měl babce do oběda přidat cibulu,hrach a fazole ,to by zdrhala jak průdová stíhačka aji kurňa s vektorováním tahu.
djmikin
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od djmikin »

:D :D :D :D
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
Jardátor

#50 Příspěvek od Jardátor »

ŠToš eště vám kurńa mosím napsat jednu historku s tů mojů tchýńů.Toš ona néni špatná,to asi já su hńup a mám k ní špatný přístup.při poslední návštěvě byla na mě milá jak Nečas na svoju sekretářku,a chtěla sa kamarádit a naoko sa zajímala o teho mojeho koníčka.Přišla s dotazem,co je to to vektorování tahu.Toš zkuste to někdo nějak rozumně vysvětlit starému člověku.Říkám jí-babi,snězte kilo cibule,chvilku počkajte,a až to na vás příjde,stáhněte bombarďáky a kruťte tým svojím výfukem na všecky světové strany-toš to je to vektorování tahu.Babka zrudla jak Kocůrek,když vysvětloval,kde vzal tých 16 melůnů,vyběhla z baráku jak Dežo z pracovního ůřadu a zase byl chvilku klid.Ale za 14 dní byla zase zpátky,s mojů sa domluvily,že pojedů do Zlína do divadla.Večer sa babka šlechtila v kůpelce,piplala na sebe jakési krémy,šak už má tu pleť jak kožu z jitrnice.Ale průser nastal,když si ch´těla nalakovat vlasy.Ja vůl sem v kůpelce zapomněl aktivátor ve spreji,babka už prd vidí,tož si to naplno fíkla do vlasů.Kurńa,taková reakce nenastala ani ve Fokušimě.Babce sa vlasy krůtily jak žížaly v letošních mrazech,na hlavě se jí vytvořilo něco jako hranatá zeměkula.Eště kurňa přistepovaly děcka,měly z babky prču,že vypadá jak socha na Velikonočním ostrově.Babka byla rudá jak Parůbek při prohraných volbách,na hlavu si nasadila moju baranicu a tryskem pádila na nejbližší autobus.Od té doby sem o ní neslyše,ale parte zatím nepřišlo,toš asi žije.Šak už moja otravuje,a´t tam jedeme o víkendu.Toš abych se tam nenudil,vemu si s sebů vrtulník,tchyńa má všecky kvítka v bytě přerostené,asi udělám odborný řez!Šak eště včil babce smrdijů vlasy jak shořelý čínský regulátor
Naposledy upravil(a) Jardátor dne stř 08.02.2012 9:14, celkem upraveno 1 x.
madbull

#51 Příspěvek od madbull »

Sdm to vcera doma ukazal zene a ta na mne:to jako udelal tomu pejskoi jo?to je tyran,volam srstku. :D
nerušit...bastlím :-)
chmelda

#52 Příspěvek od chmelda »

Teď jsem to objevil, to je teda něco, bolí mě břicho smíchy ! Tu knížku vážně vydej, koupím ji také. Takhle jsem se už dlouho nezasmál, na tebe nikdo nemá !!!!!!!!!!!!
Jardátor

#53 Příspěvek od Jardátor »

chmelda píše:Teď jsem to objevil, to je teda něco, bolí mě břicho smíchy ! Tu knížku vážně vydej, koupím ji také. Takhle jsem se už dlouho nezasmál, na tebe nikdo nemá !!!!!!!!!!!!

Toš ti chlape kurňa děkuju za slova chvály,to mě vždycky poťeší a povzbudí v té mojej spisovatelskej činnost.No hlavně,že se kurňa někdo aspoň trošku zasměje v tej dnešní těžké době.Tož ale nevím,jestli to sem kurňa psat,tady sů jiní odborníci,a asi to sem moc nepatří.Toš uvidím je sli mě nikdo nezjebea třeba eště něco napíšu.
madbull

#54 Příspěvek od madbull »

Nezjebe a jestli ano tak stojime za tebou.fandu uz mas vela.kdyz na teae bude nekdo zlej tak budem bzucet my jako cinska serva:)
nerušit...bastlím :-)
Jardátor

#55 Příspěvek od Jardátor »

madbull píše:Nezjebe a jestli ano tak stojime za tebou.fandu uz mas vela.kdyz na teae bude nekdo zlej tak budem bzucet my jako cinska serva:)

Toš taky děkuju za podporu,no třeba sem eště něco hodí.Ale najhorší kurňa na tom všem je,že to všecko sem si nevymyslel,určité části sů opravdu realitů.Toš půdu pomály na oběd,moja tam cosi mixuje vrtulů z pipera,snáď mě to neprožene jak včera.
djmikin
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od djmikin »

Jaryne,ty nemáš konkurenci :D :D
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
Jardátor

#57 Příspěvek od Jardátor »

djmikin píše:Jaryne,ty nemáš konkurenci :D :D

Toš příhod mám v zásobě eště moc,ale su začátečník,kurňa samouk,musím študovat ty vaše odborné články,ať možu zjara vyletět,a ne enom orať s érama zeměgulu.A dyž tu budu enom psať ty svoje zmatiny,toš naštuduju tak akorát veliké hovno.
Jardátor

#58 Příspěvek od Jardátor »

Jardátor píše:
djmikin píše:Jaryne,ty nemáš konkurenci :D :D

Toš příhod mám v zásobě eště moc,ale su začátečník,kurňa samouk,musím študovat ty vaše odborné články,ať možu zjara vyletět,a ne enom orať s érama zeměgulu.A dyž tu budu enom psať ty svoje zmatiny,toš naštuduju tak akorát veliké hovno.

Ale už sa mi jedna dobrá duša ozvala,že mi kurňa s létáním pomože.Eště sa mosím zeptať,jestli nepřibere do učení aji tchyňu.
mior
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od mior »

Hej Jardatore, a nechcel by si to vydať knižne? Nech máme nejaké to potešenie aj vtedy, keď nie je po ruke Internet a lietať sa nedá...
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
Jardátor

#60 Příspěvek od Jardátor »

mior píše:Hej Jardatore, a nechcel by si to vydať knižne? Nech máme nejaké to potešenie aj vtedy, keď nie je po ruke Internet a lietať sa nedá...

Toš kurňa jk bych aji vydal,šak sepsané to je,ale všeci ti nakladači chců prachy dopředu,a prý by sa toho prodalo málo,letos prý nám do smíchu moc nebude.No,pudu něco robit,má sa pomály oteplovat,vlaštovky v Africe už balijů kufry.musím exhumovat minimaga,je kurńa Purexem nabalzámovaný jak Lenin.Jak bude chvíla,zase sem něco prdnu,ale nesmím to přeháňat,ať se vám to brzo neomrzí.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“