Otrokovické históóórky

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
madbull

Re: jak přinutit stíhačku lítat

#61 Příspěvek od madbull »

Tak tohle se opravdu neomrzí:-)To mi věř:-)Knihu sepiš a tiskni doma na zakázku a na vydavatele se vyprdni...desky si na ni uděláme však jsme modeláři a do knihony se vejde:-)
nerušit...bastlím :-)
Jardátor

#62 Příspěvek od Jardátor »

[quote="madbull"]Tak tohle se opravdu neomrzí:-)To mi věř:-)Knihu sepiš a tiskni doma na zakázku a na vydavatele se vyprdni...desky si na ni uděláme však jsme modeláři a do knihony se vejde:-)[/quoteToš chcu kurňa na You Tube prdnůt někaké to videjko,jak tchyňu proháňala neřiditelná rc raketa a je to kurňa jakési pojebané.Vůbec mě to tam nepustí,toš nevíte,co s tím je?
Jardátor

#63 Příspěvek od Jardátor »

Jardátor píše:
madbull píše:Tak tohle se opravdu neomrzí:-)To mi věř:-)Knihu sepiš a tiskni doma na zakázku a na vydavatele se vyprdni...desky si na ni uděláme však jsme modeláři a do knihony se vejde:-)[/quoteToš chcu kurňa na You Tube prdnůt někaké to videjko,jak tchyňu proháňala neřiditelná rc raketa a je to kurňa jakési pojebané.Vůbec mě to tam nepustí,toš nevíte,co s tím je?

Už je to v pořádku,ale stejně to tam kurňa nedám,moja něco vytušila a je to vymazané.je to ale škoda,zdrhala tam rychlejší jak kurňa Chalůpka na tem svojím Šemíkovi
Diskobarel

#64 Příspěvek od Diskobarel »

Jardo tvoje příběhy jsou úžažsné a tu tvojí knížku si vezmu k maturitě :D, ale ani jeden tenhle příběh nemá na to jak můj táta teď přísahá, že nekouří cigára, žmu tam tu krabičku ddala kolegyně no já snad umřu smíchy :D :D :D :D
Myslím si, že lidé by měli chodit bosi, je to mnohem zdravější.
Například já když se ráno vzbudím obutý, tak mě bolí hlava...
jio

#65 Příspěvek od jio »

Diskobarel píše:... no já snad umřu smíchy :D :D :D :D

Má zdravotní problém, že když se hodně směju, tak se začnu dusit a někdy až do modra. A to bohužel doslova.

Jardo, máš mě skoro na svědomí! :-)
Piš ale dál. Nějak to překonám a raději se smát něž třeba čučet na TV, kde nic k smíchu stejně nikdy není.
Diskobarel

#66 Příspěvek od Diskobarel »

Jo piš jardo piš :D
Myslím si, že lidé by měli chodit bosi, je to mnohem zdravější.
Například já když se ráno vzbudím obutý, tak mě bolí hlava...
Jardátor

#67 Příspěvek od Jardátor »

Toš mám chlapci další zajímavů povídku,jak sme tchyni splnili sen a proletěla sa v éroplánu.Ale kurňa tady je to enom o rc modeloch,a nevím,jestli to sem patří.Jestli ano,toš kurňa dajte vědět,ať to nemáte tak jednoduché.
kulisek751

#68 Příspěvek od kulisek751 »

to víš že to sem patří, letadlo jako letadlo :D
robotmz

#69 Příspěvek od robotmz »

predpokladám že nesedela v cockpite ale viezla sa zavesená na lanie, nie :lol: :lol: :lol:
koulinek
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od koulinek »

robotmz píše:predpokladám že nesedela v cockpite ale viezla sa zavesená na lanie, nie :lol: :lol: :lol:

Spíš v podvěsu jako tříštivo-trhavá puma :D
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
Jardátor

#71 Příspěvek od Jardátor »

koulinek píše:
robotmz píše:predpokladám že nesedela v cockpite ale viezla sa zavesená na lanie, nie :lol: :lol: :lol:

Spíš v podvěsu jako tříštivo-trhavá puma :D

Toš dyž to byť nemá,tož to kurňa napíšu babám do Vlasty!
koulinek
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od koulinek »

Jardátor píše:Toš dyž to byť nemá,tož to kurňa napíšu babám do Vlasty!

piš piš, už se tlemím dopředu :D
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
Jardátor

#73 Příspěvek od Jardátor »

Toš ta naša tchyňa má eště 2 přání,než natáhne ráfky.To 1.je,že by sa chtěla proletět éroplánem a pokochat sa pohledem shora na tu našu zeměkulu.A to 2.přání je,že by sa chtěla kurňa chlěla pomilovat s černochem.Oni prý majů to nářadí dlůhé jak lanko na směrovku u boeinga.Babka už je dlůho vdova,naposledy sa milovala když se nám po letišti eště proháňali dinosauři,toš kurňa jakási tá sexuální tůha v ní eště dříme.Černocha jí sháňat nebudu,o to ať sa kurňa postará moja,ale éroplán sem jí objednal.A přece nebudu objednávet nejaké klidné éro,objednal sem pořádného akrobata-dvůmístného Zlína a zamluvil ho na jednu pěknů červnovů nedělu.Toš jak dycky,babka přihrčala už v pátek a uhnízdila sa v tej svojej cimře.Aby sa do neděle nenudila,toš sem ju zaměstnal.Mám na zahradě takovů malů přistávací plochu,toš hlídala a plašila krtky.Ale asi ju zhlídnul ten jejich nejvyšší šéf krtků,protože sa odstěhovali k sůsedovi a už u mě neryjů.No atoš nastala ta dlůho očekávaná neděla.Jak sa ráno tchýňa obudila,toš sem ju hneď hnal do kůpelky,aby sa pořádňe umyla.Babce sa moc nechtělo,prý sa kůpala v sobotu večer,ať šetříme vodů.Řekl sem jí,že sa umýt musí,nebo kdyby kurňa éro spadlo,Ať majů funebráci čistů prácu.Toš nakonec si dala řéct a pořádně sa okůpala.Potem si sedla ke stolu k snídani a začala žrat jak ruský zájezd.Toš jí říkám:babi,nejezte tolik,nebo jek udělá pilot nějaký výkrut,bude mít tu vaši snídaňu aji se zubní náhražků za krkem.Potem se začala oblákat.Toš namó dila sa kurňa jak do kostela,sukňu široků jak cigáni hubu,když dostanůsociální dávky,dala si křížek na krk a aji modlitební knžku si nachystala.Knížku sem jí nechal,šak by sa eště mohla hodit,ale místo sukně sem jí dal svoje 4-pruhé vietnamské adidas tepláky,protože jak budů hlavů dole,sukňa by jí zakryla výhled a viděla bz veliké hovno.Pokračování -po obědě.Toš eště sem babce poradil,ať si kurňa přibalí toaletní hajzlpapír a nějaké pvc pytle,protože sprdla aji moju snídaňu.jak to měla všecko sbalené,toš sa pomalým krokem vyšůrala z baráku a uvelebila sa v mojem warťasovi jak kurňa papež v papamobilu.Ale už na ní bylo poznat,že jí lepí,prdelku měla kurňa stáhlů,že by ji tam nevlezla ani 1-článková lipolka.Na letiště to máme kůsek,než babka stačila sprdnůt svačinu,co dostala na cestu,byli sme na místě.babka sa vysůkala z auta jak poslanec z tej jejich kantýny,a už si to štrádovala na plochu.Přivítal nás takový mladý pilot,ten myslím eště kurňa letěl s Kašparem Praha-Pardubice.
Naposledy upravil(a) Jardátor dne čtv 09.02.2012 14:29, celkem upraveno 1 x.
JosefSvejk

#74 Příspěvek od JosefSvejk »

Kurňa, Jardátore, ty máš tu svoju tchyňu tak rád, že ju ženeš do vany v nedělu ráno, když sa kůpala v sobotu večer? To u nás, když tchyňa přinde na návštěvu, vždycky jak na potvoru, přestane aji hajzl splachovat. Toš vždycky hned po kafi (cigorce) musí valit dom, aby sa víš po ne co?
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
mior
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od mior »

Jardátor píše:Toš kurňa jk bych aji vydal,šak sepsané to je,ale všeci ti nakladači chců prachy dopředu,a prý by sa toho prodalo málo,letos prý nám do smíchu moc nebude

Tak toto dobre poznám, tiež som chcel niečo vydať knižne (niečo o Linuxe a niečo o databázach). Keď som zistil tie podmienky a zrátal som si, že na tom ešte aj prerobím pár tisíc a uštvem sa ako chruňo, tak som to dal do PDF a zavesil na web
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“