Presne tento zazrak jsem mel .... dopadl tak ze jse ho veskerou silou odkonul co nejdale od sebe .....za 1 .. ukazuje nesmysly za 2 .. nez ti ukaze napeti clanku tak uz je tma
Jojo ten malej hajzlik mam taky, taky byl levnejsi a za 1 .. ukazuje spravne a za 2 .. zas tak dlouho to netrva, nikam nespecham, tu vterinu pockam OMG. Za 20Kc to je luxus. Videt sice vsechny clanky najednou, ale za 4 kila, to teda nemusim, ale verim, nekdo na lovaky nekouka tak proc ne
Joza píše:Jojo ten malej hajzlik mam taky, taky byl levnejsi a za 1 .. ukazuje spravne a za 2 .. zas tak dlouho to netrva, nikam nespecham, tu vterinu pockam OMG. Za 20Kc to je luxus. Videt sice vsechny clanky najednou, ale za 4 kila, to teda nemusim, ale verim, nekdo na lovaky nekouka tak proc ne
Super smeč...
Hitec ECLIPSE 7 + SPECTRA 24, Hitec OPTIC 6 Sport - 35MHz, TRENER 40 - ASP 7,5ccm, Piper J-3 Cub - ASP 4T/11,5ccm, AXN Floater, SpaceWalker - ASP 7,5ccm
Ten "hajzlík" mám taky hozenej v pultu u vysílače jako nouzovku, jeho funkci bych vyjádřil "uspokojí ale nenadchne" , než dám do heli 6-ti článek tak si ho rád zkouknu a to všechny články naráz, 400Kč mi nepřijde moc za užitečnou věc která je na několik let, než trávit život v čekárně než se dostanu k šestýmu článku to by mně fakt točilo a radši si připlatím, je to koníček a chci si odpočinout. Trochu mi to přijde jako jít se chlubit na cyklo server jak si výhodně koupil od nějakýho strejdy na vsi kolo za tři kila, jak bezvadně jezdí a že přehazovat nepotřebuješ protože nikam nespěcháš. Možná by se mohla založit sekce "sporománia" kde by se mohli škudlílci chlubit jak ušetřili - na sobě a svém koníčku.
Gaui200,Tarot450ProFBL,MinititanV2,TRex500,Raptor50,TZ-V2 Frenzy,TRex700,FutabaT-10C+nějaký letadla
Beep píše:Ten "hajzlík" mám taky hozenej v pultu u vysílače jako nouzovku, jeho funkci bych vyjádřil "uspokojí ale nenadchne" , než dám do heli 6-ti článek tak si ho rád zkouknu a to všechny články naráz, 400Kč mi nepřijde moc za užitečnou věc která je na několik let, než trávit život v čekárně než se dostanu k šestýmu článku to by mně fakt točilo a radši si připlatím, je to koníček a chci si odpočinout. Trochu mi to přijde jako jít se chlubit na cyklo server jak si výhodně koupil od nějakýho strejdy na vsi kolo za tři kila, jak bezvadně jezdí a že přehazovat nepotřebuješ protože nikam nespěcháš. Možná by se mohla založit sekce "sporománia" kde by se mohli škudlílci chlubit jak ušetřili - na sobě a svém koníčku.
Pravda je, že kdybych jezdil na šestičlánky, tak by mě taky nebavilo čekat na zobrazení všech, přestože to jde rychle. Jenže pokud jezdím na 2S, tak to je naprosto super. Takže bych to nestavěl do role škudlení, ale co komu vyhovuje, resp. dostačuje.