Phoenix RC
Re: Phoenix RC
predbehl, predbehl 
-
johnyyyyyyyyyy
- Kontaktovat uživatele:
jj kabel mam.Dik moc
Blade 400 3D, Double horse 9116, Bellanca super decathlon, Pibros, Blade mCPX BL
DX6i, Phoenix
DX6i, Phoenix
Pre mňa celkom sklamanie. Čakal konečne poriadnu dávku modelov, fyzikálne zmeny som moc nepocítil, mapy pribudli len 3d a kokpity mi prišli všetky rovnaké. Uvidíme.
nemusiserror414 píše:BTW: aby to jelo musis mit origo kabel od phoenixe
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
Skúšal to už nejaký vetroňár? Prídu mi tie 3d mapy nejaké divné...
error414 píše:johnyyyyyyyyyy píše:jen dotaz.kdyz se chci pripojit online napr. relace rcmania.cz tak mi to rika ze nenam nejnovejsi verzi a kdyz dam zkontrolovat aktualizace tak mi to nic nenajde.to se musi stahnout nekde jinde a pak nainstalovat?dikY za odp
vcera sme zkouseli verzi 4 beta, aktualizace je na strankach phoenixe.
BTW: aby to jelo musis mit origo kabel od phoenixe
Nemušíš, už mi to fičí aj bez cáblu
-
johnyyyyyyyyyy
- Kontaktovat uživatele:
jak to muze jit bez origos kabelu,kdyz vnem je ten hard. klic?a kde stahnu tu mapu Godollo_HQ_alfa?
Blade 400 3D, Double horse 9116, Bellanca super decathlon, Pibros, Blade mCPX BL
DX6i, Phoenix
DX6i, Phoenix
A google si skúšal? Alebo to má niekto hľadať za teba?
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
johnyyyyyyyyyy píše:jak to muze jit bez origos kabelu,kdyz vnem je ten hard. klic?a kde stahnu tu mapu Godollo_HQ_alfa?
No s čínskou zlodějnou to asi taky funguje. Bohužel.
Co neubrzdíš neukecáš.
Ahoj mám originál sim phoenix ale když dám aktualizovat a oznacim modely které chci nainstalovat tak po instalaci mi nepřibydou v menu modelů nevíte proč?
T-rex 450.A109
Blade 400 3D- prodán
T-rex 250
Blade 400 3D- prodán
T-rex 250
Re: simulator phoenix (vlatní lokace )
Zdravím, chtěl jem se zeptat. Nemá někdo zkušenost jak si nafotit vlastní neofifiální scénu a dostat ji přes nějaký geografický prográmek do phoenix?
- JosefSvejk
Re: simulator phoenix
pokusím se ho někde najít a stáhnout ale nějakej je na stránkách phoenix tuším že beta verze
. dík
. dík
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
No tak to je přesně on beta verze. Přeci nechceš někde krást alfa verzi. 
Co neubrzdíš neukecáš.
no upravil jsem si tak mximálně vizuelně trex 500 ale svenu tam neudělám. Nějak mi tam nejde načíst ani fotka.