Align Flybarless 3G FL 760 a nově i 3GX
- jurenko
- Kontaktovat uživatele:
Re: Align Flybarless 3G FL 760 a nově i 3GX
Dakujem moc za rady..idem to postupne skusat...
Ahoj, prosím o radu ohledně nastavení 3gx ve vysílači futaba t8fg
Mé konkrétní otázky jsou: musí být zapnutý mixovací ve vysílači nebo 3gx mixuje.
Můžu použít subtrim a trim , omezení vychylky , koncové body a kompenzací desky cikliky?
Je normální že když dám třeba doleva tak serva při pohybu zpět jsou dost zpomalena.
Děkuji za rady
Mé konkrétní otázky jsou: musí být zapnutý mixovací ve vysílači nebo 3gx mixuje.
Můžu použít subtrim a trim , omezení vychylky , koncové body a kompenzací desky cikliky?
Je normální že když dám třeba doleva tak serva při pohybu zpět jsou dost zpomalena.
Děkuji za rady
- tomasvrx1
- Kontaktovat uživatele:
mareji píše:Ahoj, prosím o radu ohledně nastavení 3gx ve vysílači futaba t8fg
Děkuji za rady
Co se týče subtrimu, ano můžeš ho použít !! při prvotním nastavení. Pokud nastavéní už uděláš a pak hneš subtrimi, musíš projít průvodní nastavení znovu, aby se zapsal do jednotky poměr mixování.
Co se týče trymu. NE nepoužívej trim!!! Pokud ho musíš použít máš něco špatně - špatně vyrovnanou desku cykliky nebo vyvážení. Jelikoš to nemá režim AVSC na hlavě tak to sice nemá nějak fatální následky,ale raději se trimování vyhni udělej to pořádně subtrimy a proveď znovu celé nastavení poměru mixováni.
''je normální že když dám třeba doleva tak serva při pohybu zpět jsou dost zpomalena.'' ANO ve vzduchu nic zpomalené nebude. tento parametr se nechá v PC i upravit má to vliv na udržení stability.
T-8FG,GOBLIN 700 HPS-HC3sX,Diablotin XL,Eagle foto http://tomasvrx1.rajce.idnes.cz/
Moc děkuji za odpověď
Ještě jsem našel v manuálu toto:
While using 3GX FBL system , be sure to turn off the following function in the transmitter
Swash ring, linkage compensation, Swash mix, mixing, acceleration
Přeložil jsem to tak že tyto funkce mají být ve vysílači vypnuté!
Upozorňuji že má znalost aj je velice malá
Ještě jsem našel v manuálu toto:
While using 3GX FBL system , be sure to turn off the following function in the transmitter
Swash ring, linkage compensation, Swash mix, mixing, acceleration
Přeložil jsem to tak že tyto funkce mají být ve vysílači vypnuté!
Upozorňuji že má znalost aj je velice malá
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
mareji píše:While using 3GX FBL system , be sure to turn off the following function in the transmitter........
Pokud pouzivas 3GX FBL, bud si jisty, ze nasledujici funkce ve vysilaci jsou vypnuty......
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
V manuálu mají chyby
3G a 3GX-musí být ve vysílači všechny mixy vypnuty,kromě swash mixu,pokud ho vypneš,dáš H1,nebude fungovat
u 3GX jsou navíc v manuálu přehozeny kanály 3 a 6,platí pro normální přijímače,např.Futaba R 617 
vie mi niekto poradit oblasti 3gx s trex 450 pro v2 mam mensi problem mam aj video v pc len neviem ako sa to sem da vlozit?:D
buro píše:vie mi niekto poradit oblasti 3gx s trex 450 pro v2 mam mensi problem mam aj video v pc len neviem ako sa to sem da vlozit?:D
Dej to na YouTube a hoď sem odkaz.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
Zdravím pánové po přečtení vlákna jsem chtěl zaktualizovat muj gx na verzi 3.0
ale píše mě to v pc hlášku že se nemůže spojit gyrem ve verzi 1.0 se to spojí,ale nejde nahrát nové nastavení.Neměl někdo z vás podobný problém prosím o radu děkuji.
ale píše mě to v pc hlášku že se nemůže spojit gyrem ve verzi 1.0 se to spojí,ale nejde nahrát nové nastavení.Neměl někdo z vás podobný problém prosím o radu děkuji.
T rex 600efl --FUTABA Agusta A109
Nestáhnul jsi náhodou software na 3G? Misto na 3GX.
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit
DX9
přesně tak stáhnul jsem aktualizaci na 3G a přitom mám 3GX už je aktualizováno díky za pomoc.
T rex 600efl --FUTABA Agusta A109
Není zač 
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
DX9
Dostal jsem na nastaveni vrtulnik s 3GX a za boha to nemuzu spojit s compem. Zkousel jsem nekolik pocitacu a porad to same. Drivery mam nainstalovane spravne, v systemu je vidim a jsem jako Administrator. Neresil to nekdo? Diky
Vyreseno - 3GX vymeneno za nove.
Vyreseno - 3GX vymeneno za nove.
čau pánové. Tak jsem od včerejška pánem TREXE 550 s 3gx.
Dnešní odpoledne jsem se to snažil nastavit, asi to i celkem šlo, jensi nejsem jistý nastavením krajních poloh smýkátka vrtulky.
v návodu píšou - nastavit 3gx do režimu LIMIT a pak kniplem vymezit krajní polohy. Je si nejsem jistý jak se do toho režimu dostat... - poradíte?
díky
Dnešní odpoledne jsem se to snažil nastavit, asi to i celkem šlo, jensi nejsem jistý nastavením krajních poloh smýkátka vrtulky.
v návodu píšou - nastavit 3gx do režimu LIMIT a pak kniplem vymezit krajní polohy. Je si nejsem jistý jak se do toho režimu dostat... - poradíte?
díky
Discus2 3,2m, EXTRA 330L 2,4m + DL50, FunJet 2x, ZOOM XXL
HELI: MINITITAN E325, T-REX 550 3gx
HELI: MINITITAN E325, T-REX 550 3gx
Mas zaplou heli a podrzis cudlik myslim ze SET se jmenuje. Potom jednotlivym mackanim toho stejnyho cudliku se dostanes na Limit, tedy az budes svitit dioda u teto polozky. Potom pojedes doleva az na misto kde bude smykatko tesne pred koncem dorazu chvili pockas az se barva zmeni ze zelene na cervenou, v tec hvili jedes packou na druhou stranu a udelas to stejny tedy tesne pred dorazem pockas az se zmeni barva na cervenou.
Pak uz jen parkrat zmacknes SET a tim se vratis do normalniho rezimu.
Snad se moc nepletu, pisu to z hlavy. Ty nemas manual??? Na netu je urcite ke stazeni.
Pozor, pokud bys to tlacitko drzel pri zapnuti heli tak se dostanes do menu bezpadla...to je jiny menu!
Pak uz jen parkrat zmacknes SET a tim se vratis do normalniho rezimu.
Snad se moc nepletu, pisu to z hlavy. Ty nemas manual??? Na netu je urcite ke stazeni.
Pozor, pokud bys to tlacitko drzel pri zapnuti heli tak se dostanes do menu bezpadla...to je jiny menu!