RCmaniak show 2012
Re: RCmaniak show 2012
Tome hodíš upoutávku na ten pokus o rekord do časopisů? Podle mě by se dost lidí (co to tu nečte) mohlo přidat. A mám pocit, že upoutávky na takovéhle akce byly bezplatné.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
- NefroniK
- Kontaktovat uživatele:
Neviem preco som predtym hlasoval tak ako som hlasoval, ale menim z "Nevím" na "Ano".

FunCub (Multiplex) 1.4m | RS 352 (RC Factory) 1m | Alpha 1500 (RCM Pelikan) 1.5m
Aurora 9 mod 2
Aurora 9 mod 2
Tak já nakonec do Prahy 2.6. nepřijedu, ve stejný den je i Kapr na letišti Pleše 
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
No tak já se možná 2.6 v Praze ukážu. Budu muset přemluvit rodiče k nějakému výletu do Prahy s návštěvou RCmania show
. Jinak kdyby to vyšlo tak mohu nabídnou letecké záběry z GoPro.
Jinak bych docela uvítal RCMania show někde v Králove Hradeckém kraji.
Hodil jsem oko do posledního řísla RC Revue, kde je vložen kalendář akcí. Mezi jinými je tam uvedeno už i toto naše setkání na letišti Albatrosu.
Hitec Aurora 9X
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
Ancistrus01 píše:No tak já se možná 2.6 v Praze ukážu. Budu muset přemluvit rodiče k nějakému výletu do Prahy s návštěvou RCmania show![]()
. Jinak kdyby to vyšlo tak mohu nabídnou letecké záběry z GoPro.
Kolem HK moc nevim o pořádnym modelářským letišti se zázemím krom letiště juniorklubu kde nésu členem. Jináč když bych se urval na nějakej termín tak bych měl rozhodně v autě místo.
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
koulinek píše:Kolem HK moc nevim o pořádnym modelářským letišti se zázemím krom letiště juniorklubu kde nésu členem. Jináč když bych se urval na nějakej termín tak bych měl rozhodně v autě místo.
No já asi nakonec pojedu do Prahy.
to Ancistrus01, nechci být (špatným) prorokem, ale je velký předpoklad, že to bude mít velmi podobná pravidla jako loni - viewtopic.php?f=12&t=40212 . Tomas to určitě včas dá sem. Hlavně, aby rosničky řekly, že bude nádherně, téměř bezvětří, a pokud přeci jen, tak pouze ve směru dráhy. No a samozřejmě, jak řekly, tak také bylo.
Hitec Aurora 9X
- Screwball671
Ancistrus01 píše:koulinek píše:Kolem HK moc nevim o pořádnym modelářským letišti se zázemím krom letiště juniorklubu kde nésu členem. Jináč když bych se urval na nějakej termín tak bych měl rozhodně v autě místo.
No já asi nakonec pojedu do Prahy.Jen se chci předběžně zeptat jak to bude probíhat a v kolik bude začátek a tak...
Probíhat to bude tak, že se bude létat na maximální bezpečnost, to v praxi znamená, že se „Tomášovi nesmí nic stát“, toliko nařízení hlavního organizátora.
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
Screwball671 píše: ....
Probíhat to bude tak, že se bude létat na maximální bezpečnost, to v praxi znamená, že se „Tomášovi nesmí nic stát“, toliko nařízení hlavního organizátora.
No jasně, kdo by organizoval další setkání
Hitec Aurora 9X
- Screwball671
12.5. Morava: letiště Sudice u Boskovic - nechtělo by to pomalu o tom něco napsat, pro ty co nejsou z Boskovic, nějákou mapku a další údaje, třeba jak je to s parkováním, obžerstvení, jak tam dopravíme Rimra
, atd.
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
- honzajs
- Kontaktovat uživatele:
Letiště lze nalézt na rcmapy.com http://rcmapy.com/?locid=1171 jako letiště Vážany-Sudice.
Klubové stránky jsou http://www.lmk195.cz, ale tam jsou spíš klubové věci.
K dispozici je plocha polního letiště, z toho udržovaná cca. 30x90 m, plus hrubý asfalt, dvě stojánky,dva letové prostory. Start,přistání v ose plochy S-J. Při větru Z-V je to problém, ale nic, co by RCmaniak nezvládl.
K dispozici klubovna, agregát asi nenahodíme, je to ruská potvora, elektrika v místě není. WC suché.
Občerstvení bude formou udírny a uzeného masa, bůčku, buřtů. K pití nealko minerálky. Vše gratis pro přihášené.
Kromě toho bude k dispozici ohniště pro opíkače a pyromany. Pokud by někdo chtěl přespat,tak na letišti je místa dost, nebo http://www.sudickydvur.cz nebo blízké Boskovice.
Začátek v 10:00,konec dle zájmu, posedět lze u ohně.
Lítat se bude na domluvu v letovém prostoru,dráha pouze pro start a přistání. Občasný provoz ULL, nutná ohleduplnost. Rovněž takk procházejícím turistům a zvědavcům. Akce není prezentována jako pro veřejnost, takže nějaký masivní nápor nepředpokládáme.
Pojistka je podstatnou výhodou, alkoholické nápoje během letu kategoricky zakázány. Každý létá na vlastní nebezpečí ! Ohrožení bezpečnosti nebude tolerováno
Abych měl představu o počtu účastníků, bylo by vhodné poslat avizo na mail hans.k@atlas.cz s textem předmětu RCMANIAK SHOW.
Časem ještě postnu mapku s vyznačení příjezdových cest, které jsou důležité zejména pokud zaprší.
Letu Zdar !
Klubové stránky jsou http://www.lmk195.cz, ale tam jsou spíš klubové věci.
K dispozici je plocha polního letiště, z toho udržovaná cca. 30x90 m, plus hrubý asfalt, dvě stojánky,dva letové prostory. Start,přistání v ose plochy S-J. Při větru Z-V je to problém, ale nic, co by RCmaniak nezvládl.
K dispozici klubovna, agregát asi nenahodíme, je to ruská potvora, elektrika v místě není. WC suché.
Občerstvení bude formou udírny a uzeného masa, bůčku, buřtů. K pití nealko minerálky. Vše gratis pro přihášené.
Kromě toho bude k dispozici ohniště pro opíkače a pyromany. Pokud by někdo chtěl přespat,tak na letišti je místa dost, nebo http://www.sudickydvur.cz nebo blízké Boskovice.
Začátek v 10:00,konec dle zájmu, posedět lze u ohně.
Lítat se bude na domluvu v letovém prostoru,dráha pouze pro start a přistání. Občasný provoz ULL, nutná ohleduplnost. Rovněž takk procházejícím turistům a zvědavcům. Akce není prezentována jako pro veřejnost, takže nějaký masivní nápor nepředpokládáme.
Pojistka je podstatnou výhodou, alkoholické nápoje během letu kategoricky zakázány. Každý létá na vlastní nebezpečí ! Ohrožení bezpečnosti nebude tolerováno
Abych měl představu o počtu účastníků, bylo by vhodné poslat avizo na mail hans.k@atlas.cz s textem předmětu RCMANIAK SHOW.
Časem ještě postnu mapku s vyznačení příjezdových cest, které jsou důležité zejména pokud zaprší.
Letu Zdar !
MENTOR, PROXIMA II, Sprinter
- petr64
- Kontaktovat uživatele:
Na akci 12.5. Morava: letiště Sudice u Boskovic (to mám docela blízko) můžu zajistit fotodokumentaci akce. Výbava by byla (1 tělo Canon D40 sklo Sigma 17-40/f2.8, 2. tělo Canon D50 sklo EF 140-400/f2.8 L USM s Extenderem 2x ... s tím už se nějaký detail udělat dá). Zkušenosti s focením modelů ve vzduchu už mám taky - viz moje fotogalerie.
Nějaký houbolet a DX6i bych mohl vzít taky (třeba kdyby někdo rozsekal svoje, tak by byl náhradní/putovní model), ale spíš bych rád fotil, koukal na mazáky a podpořil účastí akci.
Petr 64
Nějaký houbolet a DX6i bych mohl vzít taky (třeba kdyby někdo rozsekal svoje, tak by byl náhradní/putovní model), ale spíš bych rád fotil, koukal na mazáky a podpořil účastí akci.
Petr 64
- honzajs
- Kontaktovat uživatele:
Orientační mapka letiště. Letové prostory, příjezdy.
MENTOR, PROXIMA II, Sprinter