Začatečník z Mělníka

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
peewl

Začatečník z Mělníka

#1 Příspěvek od peewl »

Cus, schanim nakyho pilota z okoli Melnika. Chtel bych letos na jare si poridit naky letadlo. Bohuzel neznam nikoho, kdo by z mich znamich tomuto sportu rozumel a tak se obracim na toto forum.

Kdyby se nasel nekdo kdo by mel chut mi poradit, vzit me na zalet letadla, budu jedine rad.

peewl

( jsem dobrej zak :-) )
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: zacatecnik z Melnika :-).

#2 Příspěvek od TomasC »

Doporučuji oslovit mělnický modelářský klub a zajet k nim na NOVÉ letiště.
peewl

Re: Začatečník z Mělníka

#3 Příspěvek od peewl »

Hele, tam jsem jim uz zkousel jednou napsat na jejich mail. Nikdo se neozval. Doufam, ze teda nekdo z nich navstevu ai toto forum :-).

Tak tedy otazka znovu. Byl by nekdo z okoli Melnika kdo by mi stim pomohl a podal uzitecne rady ?

Díííkes :).

peewl
corsair
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od corsair »

peewl píše:Hele, tam jsem jim uz zkousel jednou napsat na jejich mail. Nikdo se neozval. Doufam, ze teda nekdo z nich navstevu ai toto forum :-).

Tak tedy otazka znovu. Byl by nekdo z okoli Melnika kdo by mi stim pomohl a podal uzitecne rady ?

Díííkes :).

peewl
Třeba nerozumí řeči tvého kmene :cry:
peewl

#5 Příspěvek od peewl »

Hehe diky Mazáku. Mel si mi ten prispevek cely prepsat a opravit gramaticke chyby :-D.

Jinak si mi moc nepomohl, takovidlech ukecanych a k obsahu nic nerikajicich lidi je celej internet :-).
chmelda

#6 Příspěvek od chmelda »

Ahoj, no myslím, že na Mělníku je modelářů hodně, ale asi se teď v zimě věnují něčěmu jinému, když nikdo nereaguje na tvůj dotaz. Já z Mělníka nejsem, ale občas tam jezdím.
Sám jsem začínal před rokem, prokousal jsem se tím bez pomoci, ale určitě je lepší, když ti někdo poradí a pomůže se záletem a prvními lety.
Nejdříve si pročti tady na rcmanii hlaně začátečnické vlákno, musíš si vybrat vysílačku a letadlo - co člověk to jiný názor, ale přesto z té spousty informací bývá nejčastěji opakováno jen několik opravdu vhodných modelů. Vysílačka je dost otaázkou peněz... Určitě začni čtením RC manie a ono se ti to začne vyjasnovat, jo a tady se klidně ptej, všichni ti rádi poradí.
Pokud se nikdo neobjeví na Mělníku, tak jak se zlepší počasí, tak ti klidně něco ukážu až tam pojedu. Domluvíme se. Nevzdej to, je to super zábava, ahoj Jirka
peewl

#7 Příspěvek od peewl »

Super, diky za reakci.

Uplnej ( jako uplnej ) zacatecnik nejsem. Uz jsem jednou lital na modelu, ktery byl urcen pro uplne zacatky. Myslim, ze jsem ho vcelku zvladl za pomerne kratkou dobu.
Bohuzel muselo to vsechno jit na komisi ( odlital jsem do ciziny ) a ted bych rad stim zas zacal.

Libi se mi docela SCOUT, ale nevim no.., urcite stim bude problem, nevim zdaly budu umet navazat na zkusenosti s predleslich cca 2 let predtim, kdy jsem lital s mim 1. letounem.
Karel Mojžíš
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Karel Mojžíš »

peewl píše:Cus, schanim nakyho pilota z okoli Melnika. Chtel bych letos na jare si poridit naky letadlo. Bohuzel neznam nikoho, kdo by z mich znamich tomuto sportu rozumel a tak se obracim na toto forum.

Kdyby se nasel nekdo kdo by mel chut mi poradit, vzit me na zalet letadla, budu jedine rad.

peewl

( jsem dobrej zak :-) )

Ahoj,z Melnika taky nejsem a z okoli uz vubec ne,Decin je dosti daleko,ale mame chalupu v Hornich Berkovicich,kam obcas v lete jezdime za otcem..
Uz nekolikrat mi rikal,ze po ceste z Melnika z nakupu nekde u silnice pod Berkovicema litava skupinka modelaru,ze je tam i sekana louka,ja osobne jsem tam nebyl,ale nekolikrat jsem je tam videl litat a to z terasy hospody na hristi v Berkovicich,odkud je super vyhled na Melnik....
Az tam zase deti budou v lete na prazdniny,urcite si tam nejaky ero vezmu a zajedu to omrknout....:-)
chmelda

#9 Příspěvek od chmelda »

Scout je určitě pěkný letadlo, ale nechci tě podceňovat, bylo by škoda ho rozbít. Myslím, že rozumné by bylo začít s něčím levnějším a hlavně hodnějším. Scouta si kup až jako další model. Asi nebudeš chtít vyloženě začátečnický model, když už jsi létal. Pokud tě lákají akrobaty, tak možná není špatný Funcub od Multiplexu, zvládne toho hodně a na léto k němu jdou dokoupit plováky.
corsair
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od corsair »

peewl píše:Hehe diky Mazáku. Mel si mi ten prispevek cely prepsat a opravit gramaticke chyby :-D.

Jinak si mi moc nepomohl, takovidlech ukecanych a k obsahu nic nerikajicich lidi je celej internet :-).

Naopak, protože jich z Hořína/Borku pár osobně znám poradil jsem ti myslím až dost. Nicméně komu není rady ......
Ale co takhle 1.března se zastavit v Autokempu Mělník tak nějak před 18.hod?
Těžko ale zaručit jejich zájem, mají dost omezený prostor letiště
peewl

#11 Příspěvek od peewl »

No vidis, Funcub me nenapadl. A je jeste sympaticke, ze je o litr levnejsi. To zni velmi lakave. No, budu premyslet. Dikes.

Jinak stim prostorem na letisti. Kdyz se nebudu vejit, tak hold asi budu muset popojet dal :-/.
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“