Jaký akrobat na 7,5ccm

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#91 Příspěvek od Hoki »

Jak jsem už tady někde dával k dobru to bulharské přísloví "Do žen a melounů nevidíš". Klidně se tam může dopsat "i do stavebnic". Stížnosti na pevnost některých stavebnic jsou časté. Proto volím vlastní stavbu a nebo osvědčené modely. U mě na akrobatění by to byli Ti Rapíři z české dílny. Ale je to jen můj názor.
Speedy
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od Speedy »

Tak jsem nakonec objednal toho Gilese a k němu ASP 8,5ccm. Ten Explosion by nemusel 7,5ccm vydržet. Navíc u nás často fouká a tak bude ten Giles snad vhodnější.
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Myslim, ze jsi neprohloupil. Jinak Kokoumesuv novy Edge je na prvnich 3 snimcich zde (fota z 1.7.2007):

http://galerie.rcserver.cz/letadla2007.htm

Ale myslim, ze na ten by byl 7.5 ccm slaby.
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od Hoki »

Vzduchoplavec píše:Myslim, ze jsi neprohloupil. Jinak Kokoumesuv novy Edge je na prvnich 3 snimcich zde (fota z 1.7.2007).
Pěknej stroj s jednoduchou povrchovkou. Mě se ale víc líbí ten STORM. Je to akrobat a ještě k tomu neokoukanej. Je na něj někde plánek?
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#95 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Hoki: To se musime zeptat Leose (tady je jako F104). Ale myslim, ze Storma koupil uz postaveneho na inzerat, takze s plankem to bude asi problem.

Povrchovka Edge by chtela jeste trochu dotahnou - nejake napisy nebo neco. Takhle na me pusobi jako, ze tomu jeste neco chybi.

Jinak do galerie postupne presouvam fotky, ktere byly puvodne na letecka.site.cz, ktera prestala fungovat, ackoliv jsme zaplatili za hosting (nikdy si nekupujte sluzby u www.kgb.cz!!!) :evil:
wroum

#96 Příspěvek od wroum »

Vzduchoplavec píše:Hoki: To se musime zeptat Leose (tady je jako F104). Ale myslim, ze Storma koupil uz postaveneho na inzerat, takze s plankem to bude asi problem.

Povrchovka Edge by chtela jeste trochu dotahnou - nejake napisy nebo neco. Takhle na me pusobi jako, ze tomu jeste neco chybi.

Jinak do galerie postupne presouvam fotky, ktere byly puvodne na letecka.site.cz, ktera prestala fungovat, ackoliv jsme zaplatili za hosting (nikdy si nekupujte sluzby u www.kgb.cz!!!) :evil:

cos cekal? scuchnout se s KGB nevesti nic dobryho :D :D :D
wroum

#97 Příspěvek od wroum »

Speedy píše:Tak jsem nakonec objednal toho Gilese a k němu ASP 8,5ccm. Ten Explosion by nemusel 7,5ccm vydržet. Navíc u nás často fouká a tak bude ten Giles snad vhodnější.

mel sem slibeny tohle ero na pujceni, ale majitel mel pri zaletu obracene kridylka. pouze sem mu odvez palivo, popral hodne stesti a musel sem pryc, za 15 minut telefon.... Cau, tak je po nem.... :?
dobre si to zkontroluj :D
Speedy
Kontaktovat uživatele:

#98 Příspěvek od Speedy »

Něco už jsem odlítal a pochroumal jsem jen pár letadel v začátcích. A nikdy to nebylo na špatně nastavený letadlo, tak snad se to nestane ani teď. :D
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#99 Příspěvek od Hoki »

TO Speedy: Když začínáme lítat, máme plný pytel štěstí a prázdný pytel se zkušenostma. Jde o to, naplnit pytel zkušenostma dřív, než se nám vyprázdní pytel se štěstím.
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#100 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Tak jsem konecne dopsal clanek o modelu Twist 40 - mozna nekomu pomuze s vyberem akrobatu na motor 7.5 ccm:

http://www.rcserver.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=40
StanY

#101 Příspěvek od StanY »

\_ StanY _/
Dawie
Kontaktovat uživatele:

Nové modely Phoenix Model

#102 Příspěvek od Dawie »

jo jo, teď se vyrojila spousta nových modelů od firmy Phoenix Model
Mě se docela líbí Laser. Akorát, co nevím, je hmotnost vs. motor (MVVS 7,5). Udávaná hmotnost je 2812g :o
Původně vyhlédnutá Sae Bee má uváděno o trochu míň (2495g) :?: :idea:
StanY

#103 Příspěvek od StanY »

I toto nevypadá zle ... standartní problém čím víc toho je tím hůř se vybírá :lol:
\_ StanY _/
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“