Crack YAK EPP kit
Re: Crack YAK EPP kit
Tak jsem si objednal rcfactory Extru! Založím jí ve středu vlákno s fotkama ze stavby! Nemůžu se dočkat. 
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
a budouci vybava?
/edit: udelej neco jako maji na RCG, to je moc pekne udelane vlakno... pro nasince
/edit: udelej neco jako maji na RCG, to je moc pekne udelane vlakno... pro nasince
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
tak nějak to plánuju. Výbava zatím není jistá. Určitě zkusím použít 2s300mAh Dualsky baterky, ty jsou brutálně tvrdé (a mám 3 sady), ale kapacitou budou tak na hraně. Motor bude orignál Pulso, serva - to si nechám poradit. Nejspíš 2xHXT 500 a 1x HS 45. Regulátor Mystery 12A, nebo MGM 12 Expert (pokud ho najdu). Přijímač MZK TWIN 5, vrtule GWS 8/4, 8/4,3 8/6 Mamomodels Upside down. Zkusim všechno možné.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
hele, navzdory zdejsimu presvedceni jsem se bavil s hromadou lidi na rcgroups po SZ, pak s clovickem s ParkAero a vsichni se shodli cca. na tomhle:
/edit: na vsech tech videich, kde rc factory lita se zlutyma vrtulema se lita s timhle motorem
jinak k memu prekvapeni Turnigy 2204-14T neni vubec spatny...
vyjadreni k servum píše:The ones in the power sets sold by Twisted Hobbies work very well. I was hesitant at first too, but out of the 10 or so sets I have only had one servo that was defective from the get go, and all the others are still going strong, so not a bad track record, certainly you want things to work, but also keep in mind that these are meant to be inexpensive and fun, the HXT fit the bill nicely in this case.
vyjadreni k setovemu motoru za 300,- píše:The 1800kv motor is the one they are all using in the states and the most popular in the UK too
opet serva píše:There surely is a higher quality servo, and everything else for that matter, is it needed? no I don't think so. As others have said these are nice, cheap, great flying, and most of all, low stress, fun little foamies. Have you had any problems with the servos in your Edge?
a jeste jednou serva píše:On my Crack Yak I used Hitec 5045's on the elevator and rudder and a 65 on the ailerons. I used the stock power combo on my Extra Slick. The Hitec servos have better resolution, return to center quicker, and are a little faster. However the TPro servos work fine and I don't find myself fighting them. The plane stays in trim and there is no blowback. So while high end servos like Hitec are a nice upgrade they aren't absolutely necessary to get the most out of the airplane.
/edit: na vsech tech videich, kde rc factory lita se zlutyma vrtulema se lita s timhle motorem
Jasně, ale já chci motor, co mi vydrží třeba i déle než jedno léto. T2204-14T mi vydržel jednu zimu v hale... HK 2203-něco mi vydržel tak 80 startů s shockovi než se začal sypat. A protože chci použít VPP vrtuli, tak do žádného low cost motoru nepůjdu. Potřebuju něco, co bude táhnout a bude mít životnost.
jj, v poho
byl to jen muj poznatek pro zakladni "low cost" sestavu 
Jo, já ti jí nevyvracím. Jsou lidi, co s tím stejně moc nenalítají, nebo co to letadlo spolu s vybavením olítají a pak si koupí nějakej jinej komplet s lowcost vybavením. Ale tak nějak se mi časem osvědčilo kupovat mírně dražší vybavení, které vydrží roky.
ahoj, ero jsem postavil a čekám na baterky. Jenom ten návod je trochu opruz
, ale dá se , nakonec nic složitého to ero není. Ale kde je přesně těžiště, v návodu se píše dle výkresu, který jsem ale nedostal. Díky
Jinak k těm diskusím o motoru, myslím, že RC factory tam doporučuje tento, přesně odpovídá
http://www.hobbyking.com/UNITEDHOBBIES/ ... oduct=7520
Jinak k těm diskusím o motoru, myslím, že RC factory tam doporučuje tento, přesně odpovídá
http://www.hobbyking.com/UNITEDHOBBIES/ ... oduct=7520
Naposledy upravil(a) mancusco dne sob 18.02.2012 16:48, celkem upraveno 1 x.
Blade MCX, Blade MSR, TORO 900, Super ZOOM 4D, FreeAir Mustang, Spirit 2 m, Yak Crack Spectrum DX6i
mancusco píše:ahoj, ero jsem postavil a čekám na baterky. Jenom ten návod je trochu opruz, ale dá se , nakonec nic složitého to ero není. Ale kde je přesně těžiště, v návodu se píše dle výkresu, který jsem ale nedostal. Díky
210mm od čumáku letadla. www.rc-factory.cz/ke-stazeni/dokument-605-3.pdf
díky moc, to jsem přehlédl, lepší než ten psaný návod
Blade MCX, Blade MSR, TORO 900, Super ZOOM 4D, FreeAir Mustang, Spirit 2 m, Yak Crack Spectrum DX6i
mancusco píše:díky moc, to jsem přehlédl, lepší než ten psaný návod
Ten návod bez těch obrázků je hodně stručný. To se ti muselo docela blbě lepit.
taky že ano, stáhl jsem si to video z youtube, to zrychlené, a pouštěl ho pomalu, to byl fakt opruz, před s sebou jsem měl na stole notebook, trochu jsem i experimentoval s těmi nástavci na páky serv, ale létat to určitě bude
v kazdem modelu je papir kde je napsana adresa odkazu kde najit plan
jinak na rcgroups je krasny pracovni postup, troufnu si rict lepsi nez ten co ma rcf
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1578833 - paradni fotograficky navod... jinak na youtube je to videjko i pomale, s kompletnim komentarem - http://www.youtube.com/watch?v=943JzVf7u48
mancusco píše:taky že ano, stáhl jsem si to video z youtube, to zrychlené, a pouštěl ho pomalu, to byl fakt opruz, před s sebou jsem měl na stole notebook, trochu jsem i experimentoval s těmi nástavci na páky serv, ale létat to určitě bude
Už se těším. Mám ho taky koupený. Jen co bude čas tak ho začnu stavět.
To kissman: vzdyt jsem říkal, že jsem ten výkres na stránkách přehlédl a v krabici nebyl. Ty fotky z rcgroups jsou ale dobré, určitě to pomůže dalším