Miniprotos, informace, triky, nastavení
Re: Miniprotos, informace, triky, nastavení
Šetříš? Proč? Je pro to nějaký důvod? 200Hz šup do nich!
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Urcite ano, sice by nejakou dobu zvladlo i tech 333hz, ale mnohem rychleji odejde, motorek neni staven na tak intenzivni zatez - proto vetsina prumernych micro serv jede (doporucuje se) do 65hz, tj. prevazne u bezpadel. U padlove heli se serva pohybuji pouze s pakama, u bezpadla jsou naroky na servo cca 2x vetsi.
Spirit System
- DaveLister
krtek2k píše:Šetříš? Proč? Je pro to nějaký důvod? 200Hz šup do nich!
Nekde se objevili nejake problemy tech DS92 s bezpadlem, obcas hori nebo co.
DS95 sou ale v pohode.
Synergy E7 | Gaui NX4 | Trex 450 PRO 6s | Futaba T14SG
Pri tech 200Hz hori vetsina micro serv. Az s coreless motorky se daji celkem rozumne zvladat tyhle frekvence u bezpadel. Ja je setrit pri letu urcite nebudu, prozatim jsou po letu studene, zato 45C baterka celkem hreje, jsem zvedav na leto.
Spirit System
-
Mad_Box
- Kontaktovat uživatele:
Ano 92 jsou určena na pádlovku ale 92A+ by měli být OK
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
Je normalni, ze ma baterka Pulse 2250 45C po letu 41°C ? Venku bylo dneska kolem 2.
Regulator ma asi 30 a motor 25. Vsechno ze setu, remen mam docela volny, krivku na 90% s 16z pastorkem a kolektiv neco kolem 12°. Ctvrtina - polovina letu jsou tic tocy a zarazecky.
Po 4 minutach jsem na 11.1V.
Regulator ma asi 30 a motor 25. Vsechno ze setu, remen mam docela volny, krivku na 90% s 16z pastorkem a kolektiv neco kolem 12°. Ctvrtina - polovina letu jsou tic tocy a zarazecky.
Po 4 minutach jsem na 11.1V.
Spirit System
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Jedina cesta je zmerit kolik z nich tahas. Jinak se nic urciteho nedovis.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Ale jo možný to bude. Se slabšíma baterkama mám v tomto osazení docela problém, MP je ždímá jak hadr. Na 90% to bude ale točit dost přes 3tis otáček, čož docela žere. Já mám v idle2 74% plynu a příjde mi to až až. Nejčastěji lítám na 70% a točim kolem 2900rpm. Tenhle rozdíl procent je po přepnutí dost znát. Na 90% je to už moc myslim. Baterky mám po letu podobně teplý...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
gamer007 píše:Ale jo možný to bude. Se slabšíma baterkama mám v tomto osazení docela problém, MP je ždímá jak hadr. Na 90% to bude ale točit dost přes 3tis otáček, čož docela žere. Já mám v idle2 74% plynu a příjde mi to až až. Nejčastěji lítám na 70% a točim kolem 2900rpm. Tenhle rozdíl procent je po přepnutí dost znát. Na 90% je to už moc myslim. Baterky mám po letu podobně teplý...
Planuji porizeni 17z pastorku a tocit neco kolem 80%. Uz ted to lita dost svizne, nemam problem s dusenim ani v default nastaveni regulatoru, ale tech 2900 sem mel skoro na 500vce. Na muj styl letani potrebuji co nejvyssi, takze zvazuji pro priste vzit 65C.
Spirit System
Ze 17T pastorku na 80% dostanes otacky, ktere budou nejen za doporucenou hranici zivotnosti mechanickych komponent hlavy, ale navic pro takto lehky vrtulnik i naprosto zbytecne. Samozrejme pokud nemas ruce a neuromotoriku jako Tareq
Kdyz uz jsem u toho, i Tareq ma nektera sva videa tocena na 3S a 4S 2200mAh 35C a nevidim tam zavazny problem s nedostatkem vykonu 
Tom
V manualu je psano 17z na hard 3d, 35C urcite staci, ale zivotnost bude kratsi.
Prozatim jsem nedocilil toho, ze mi helina ihned zastavi, nebo napr. tic toc by mohl byt jeste o chlup rychlejsi.
Ale i na tech 90% to lita uz jak raketa.
Prozatim jsem nedocilil toho, ze mi helina ihned zastavi, nebo napr. tic toc by mohl byt jeste o chlup rychlejsi.
Ale i na tech 90% to lita uz jak raketa.
Spirit System
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Tak si dej vetsi uhly kolektivu a zrychli cykliku. To co chces, nemusis nutne honit otackama.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
pkotatko píše:Tak si dej vetsi uhly kolektivu a zrychli cykliku. To co chces, nemusis nutne honit otackama.
Mam skoro max, jeste 1mm a budu se dotykat mechanickych limitu nahore/dole cyklikou, jeste budu ale zvetsovat rychlosti rotaci. To co chci jde bohuzel jen s vyssimi otackami. S vetsimi uhly bych dusil vic motor.
Spirit System
Na 3500rpm mi slape krasne presne a je to bestie. Motor nijak nedusim a to letam jeste s o neco vetsim plosnym zatizenim naz ty - momentalne 4S, stretch, setove listy, tzn. nejakych 90g navic oproti setove. Ha helifreaku jsou zkusenosti stejne nebo podobne. Nevidel jsem te letat, ale dovolim si tipnout problem spis v prstech a tom, ze helinu zbytecne dusis, nez v heline samotne 
Tom
baui píše:Na 3500rpm mi slape krasne presne a je to bestie. Motor nijak nedusim a to letam jeste s o neco vetsim plosnym zatizenim naz ty - momentalne 4S, stretch, setove listy, tzn. nejakych 90g navic oproti setove. Ha helifreaku jsou zkusenosti stejne nebo podobne. Nevidel jsem te letat, ale dovolim si tipnout problem spis v prstech a tom, ze helinu zbytecne dusis, nez v heline samotne
Jak jsem psal, nemam problem s tim, ze helina ma malo vykonu, ale abych dosahnul podobneho vysledku http://www.youtube.com/watch?v=JTfJZfS0Cgo tak to jinak proste nejde...
Spirit System