T-rex 450 Pro - zkušenosti III.
Re: T-rex 450 Pro - zkušenosti
čauko možno sa to už tu pisalo.ale kde nakupujete nahradne diely align za najlepšie ceny?dik
cauko nevedel by mi niekto poradit ako sa tu davaju videa z mojho pc potreboval by som sem vlozit video ma trex 450 3gx a robi mi to mensie problemy dik za radu:D
buro píše:cauko nevedel by mi niekto poradit ako sa tu davaju videa z mojho pc potreboval by som sem vlozit video ma trex 450 3gx a robi mi to mensie problemy dik za radu:D
idealni bude to uploadnout na youtube a pak sem vlozit odkaz .)
T-Rex 550E V2 FBL / X-Era 4020-2y 1000kv / JIVE 80+HV / HC3-SX / BLS251 / EDGE 553 - prodano
Kluci, chtěl bych se zeptat, plánuji si koupit 450 tku rexika a přemýšlím o nějaké rozumné rc soupravě. Tak vybírám mezi Optic 6 s dodávaným přijímačem Optima 7 a nebo Spektrum DX6i DSM2 s přijímačem AR6200. Co poradíte ? Díky za odpověd
já mám optika a nejsem si jist jestli bych do něj znovu šel, zpracovaní je takový, no po 3 letech mi pomalu dosluhuje hlavní vypínač a to sem s ním nijak intenzivně nelítal, páčka autorotace mě příde celkem blbě umístěná, a blbě se mě na ni dosahuje. Celkově ta kvalita zpracování není nic extra, ale funguje to a lítat se s tím dá. Každopádně brzy se člověk začne poohlížet po nějakým lepším radiu. Být tebou pokud máš možnost tak už bych šel do nějaké vyžší třídy jako futaba t8fg, graupner mx-20 nebo jr xg8... Pokud na to nemáš tak klidně do optika běž řídit se to s tím dá... 
Já měl Optica 5 let a bez jediné chybičky.
I kvalita mi přišla o.k
Byl jsem s nim moc spokojený
Pak prišly makety a uz mi je málo i 9ch
I kvalita mi přišla o.k
Byl jsem s nim moc spokojený
Pak prišly makety a uz mi je málo i 9ch
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Jediny, co je na Opticu spatne, jsou trimy plynu a kolektivy na boku vysilajdu. Furt si do nich stoucham a pak se divim, ze se to chova nejak divne. 
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC
- DaveLister
Vezmi je trochou tavneho lepidla a je to vyresene, taky to tak mam 
Synergy E7 | Gaui NX4 | Trex 450 PRO 6s | Futaba T14SG
vedel by mi niekto dat info o trex 450 3gx combo najnovsi model ci uz o 3gx funkciach nastavenie atd? dik
Našel by se někdo z Vysočiny na pomoc se seřízením a zalétnutím 450tky? Prostě to zkontrolovat. Přijedu.
T-REX450, Themik, EXCEL ,SU 31,Beagle, Acro MK2, Phoenix ,Tucano, Partenavia Olympik, Spitfire
ja mozna budu posledni vikend v breznu ve Zdare nad Sazavou, kdyby jsi nikoho do te doby nesehnal
T-Rex 550E V2 FBL / X-Era 4020-2y 1000kv / JIVE 80+HV / HC3-SX / BLS251 / EDGE 553 - prodano
Ahoj
Neexistuje nějaká nálepka na zvýraznění stopy listů? V simulátoru se orientuju podle listu a ted když jsem se poprvé odvážil dělat trochu víc než jen viset (alias více méně normální let po obloze) tak když je heli trošku dál a výš tak mám problem určit jak je nakloněná...
A ještě jedna věc jak to že když mám trim na nule tak mi ocas v hl modu utíká do strany a zataví se až to vytrimuju??
Díky moc
Neexistuje nějaká nálepka na zvýraznění stopy listů? V simulátoru se orientuju podle listu a ted když jsem se poprvé odvážil dělat trochu víc než jen viset (alias více méně normální let po obloze) tak když je heli trošku dál a výš tak mám problem určit jak je nakloněná...
A ještě jedna věc jak to že když mám trim na nule tak mi ocas v hl modu utíká do strany a zataví se až to vytrimuju??
Díky moc
Co mas za gyro a servo vrtulky? To by urcite velice ulehcilo hledani prociny utiakjiciho ocasu. 
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC
T-rex 450 Pro - zkušenosti
horpak píše:Ahoj
Díky moc
pro lepsi viditelnost doporucuju bily listy. Co se tyka ocasu, tak bude nejspis problem v gyru nebo jeho nastaveni
origo ze supercomba gyro gp 780 a servo vrtulky myslím ds 520 nebo co tam dávaj. Po vytrimování ocas drží ale když mám trim na nule tak to trochu utíká ( a je to vidět aj na zemi že smykátko jede ke straně)
Jinak listy lítám bíly (ty origo karbony) ale furt je to dost blbě vidět oproti simu, neexistuje nějaký samolebka na listy aby je zviditelnila? Něco bylo už v balení ale ty se mě někam poděly, a nepodařilo se mi to na netu najít...
Jinak listy lítám bíly (ty origo karbony) ale furt je to dost blbě vidět oproti simu, neexistuje nějaký samolebka na listy aby je zviditelnila? Něco bylo už v balení ale ty se mě někam poděly, a nepodařilo se mi to na netu najít...