psena píše:Pozor, pokud bys to tlacitko drzel pri zapnuti heli tak se dostanes do menu bezpadla...to je jiny menu!
Zdar. No procházel jsem kompletní setup heliny podle návodu na CD, tzn. od nastavení FBL, v podstatě jsem se proklikal jednitlivýma krokama až k tomu vymezení vrtulky a nebyl jsem si jistý jestli už jsem venku z toho nastavení bezpádla. Ještě s tím zabojuju. Nemáte někoho v helipartě kdoby měl stejnou kombinaci 3gx s Futabou? Popř. nebyl by někdo zkušený (třeba ty ) mi pak pomoct se záletem? Do Brna to mám 30minut
No ja bude tepleji tak by nemusel byt problem, ale nechci slibovat za ostatni, ja nemam Futabu. Kontrola nastaveni bez problemu, ale se zaletem nevim... ne vzdy se najde nekdo kdo si vezme na sebe takovou zodpovednost. Jo rozhodne ne , fakt cizi heli do ruky neberu, nebo jen vyjmecne.
když dám knipl doleva do krajní polohy, tak servo dojede až na svůj doraz a silně! se prohne táhlo. Nakalibruje se end-point a stejným způsobem doprava - opět se silným prohnutím táhla. když se to uloží jako end pointy- tak ve finále mi jde smýkátko do krajní polohy už zhruba ve třetině dráhy kniplu...
když dám knipl doleva do krajní polohy, tak servo dojede až na svůj doraz a silně! se prohne táhlo. Nakalibruje se end-point a stejným způsobem doprava - opět se silným prohnutím táhla. když se to uloží jako end pointy- tak ve finále mi jde smýkátko do krajní polohy už zhruba ve třetině dráhy kniplu...
Doctor2 píše:Jo tak už jsem v tom menu LIMIT ale....
Co sakra dělám patně ?
Nedavej knipl na doraz, dej packu jen mirne doleva a smykatko pomalu pojede , nez dojede na konec tedy nez se dotkne dorazu packu povol a pohyb se zastavi a pockas na cervenou barvu, chapes? Nesmis jet na doraz nebo dokonce za doraz!
v nastavení 3gx pro jednotlivé typy heli - dal jsem TREX500-600 a do začátku pro jistotu mod BEGINNER. - v CUSTOM nastavení váhám u nastavení Hiller mix a Bell mix - dal jsem HILLER 70% a BELL 30%.
Ja bych doporucoval prvni let na default hodnoty... ja jsem 3Gx ani nemel pripojenej k pocitaci. Vyhoda 3GX je tak, ze obratnost vrtulniku nastavujes pomoci swash mixu stejne jako u padlove hlavy. Stejne tak zisk gyra.. takze vse se krasne doladi na letisti bez notasu a lita to slusne.
Potřeboval bych poradit, snažím se nastavit 3gx s Optic6 sport ale nedaří se ať dělám co dělám cyklika chodí chaoticky...nahrál jsem nastavení 45O začátečník, v rádiu mixy vypnzté, typ cykliky na 90°. Už nevím co s tím. Díky za pomoc
Jo v manualu treba k 600Pro byla chyba.. pisou ze radio musim mit vyply swash mix ale je to samozrejme blbost. Nastav cykliku 3 serva 120° a pak to bude ok.